Whatsapp kullanmadığımdan cahil kalmışım ben ( :edinmiş canım. dökümlerde o numarayla herhangi bir konuşma ya da msjlaşma yokmuş.
Eee sonraValla ben olsam giderim kızın yanına eşime nasıl böyle bir mesaj gönderirsin,ne münasebetle canım dersin ,numaran kayıtlı bile değil numarandan arştırdım derim onu orada rezil ederim.Eşini ararsa, canım ben senden şüphe bile etmedim mesajı yanlışlıkla gördüm numarayı araştırdım sana güvendiğim için,sana birşey demedim kıza gittim derim
bazı.kadınlar çok.samimi.olmasalar.bile hemcinslerine canım diye.hitap ediyorlar biz de burda tanimadigimiz üyelere.canım.diye.hitap edebiliyoruz
online işlem olayını.halletti ordan bir şey.çıkmadı zaten sadece.whatsapp kullanıyormuş eşi.mesajlasmak için
telefon.numarasini da.hani.mağazada.çalışıyor ya fatura falan kesilirken.verdilerse o şekilde de ulaşmış olabilir diye.düşündü bazı arkadaşlar
konumum tamamina hakim olduğum için kısa özet geceyim dedim
hep whatsapp kullanıyomuş zaten. ama herhangi bişey olsa hiç konuşulmaz mı gece yarısı mesaj atabilecek samimiyette iseler mutlaka telefon ile de konuşulmuştur diye düşünüyorum. bilmiyorum ki.Whatsapp kullanmadığımdan cahil kalmışım ben ( :
Ordan mesajlaştıkları için dökümler nanay yani
Keşke onlarda çıksa, neden çıkmıyo ki dökümlerde
Adam cin bencehep whatsapp kullanıyomuş zaten. ama herhangi bişey olsa hiç konuşulmaz mı gece yarısı mesaj atabilecek samimiyette iseler mutlaka telefon ile de konuşulmuştur diye düşünüyorum. bilmiyorum ki.
Eee sonra
İster gizli görüşürler isterse adam yeni bi satış elemanı bulur, zor mu
tabi canım adam uyanık bence de.Adam cin bence
Whatsappta veya gidip avm de görüşmüş
Whatsapp mesajlarını da sürekli siliyormuş
Konu sahibine niye bir erkekten merhaba canımlı bi mesaj gelmiyo mesela
Bence kız kadar adam da suçlu, adam üstelik evli olduğu için 2 kere suçlu
o zaman altında başka şeyler aramak gerek.hayır, hiç yazmadı
ikisi de uyanık, ne ara telefonlar alınıp verildi.Adam cin bence
Whatsappta veya gidip avm de görüşmüş
Whatsapp mesajlarını da sürekli siliyormuş
Konu sahibine niye bir erkekten merhaba canımlı bi mesaj gelmiyo mesela
Bence kız kadar adam da suçlu, adam üstelik evli olduğu için 2 kere suçlu
Adam avm ye gidiyormuş ara araEşine güveniyor ama eşine sorsa o da inkar edecek
Hemcinslerine canım de bende diyorum onda sıkıntı yok karşı taraf nasıl der
Birisi fatura kesilirken no istenir ya müşteriden, öyle istenmiş ve kız kendi kendine o nodan ulaşmış olabilir dmeişikisi de uyanık, ne ara telefonlar alınıp verildi.
ya ışte iyi.ihtimalle numarayi.kadının.numarası sanıp ona merhaba canım demiş.olabilir hani meslegine ilgi duyuyormus ya.belki.bisey soracaktır belki yani..
Konu sahibi sandı diyosun yani ?ya ışte iyi.ihtimalle numarayi.kadının.numarası sanıp ona merhaba canım demiş.olabilir hani meslegine ilgi duyuyormus ya.belki.bisey soracaktır belki yani..
gece yarısı mı soracağını soracak? konu sahibini de üzmek istemiyorum ama... adamı suçlu ilan ettim hemen ama neresinden tutsam elimde kaldı...ya ışte iyi.ihtimalle numarayi.kadının.numarası sanıp ona merhaba canım demiş.olabilir hani meslegine ilgi duyuyormus ya.belki.bisey soracaktır belki yani..
Lütfen biraz sabırlı olun konu sahibini yıpratmayalım...Şimdi Bi satış elemanı daha bulur demişsiniz ....Eee sonra
İster gizli görüşürler isterse adam yeni bi satış elemanı bulur, zor mu
hem de gece gece... çook ilginç...Birisi fatura kesilirken no istenir ya müşteriden, öyle istenmiş ve kız kendi kendine o nodan ulaşmış olabilir dmeiş
Çok düşük bi ihtimal bile olsa 'canım' mı denir tak diye
İlginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?