Şüpheden boğulmak üzereyim

Rabbim şahidim olsun seni aldatmadım, seninle evlendikten sonra gönlüm kimseye kaymadı hiçbir şekilde dedi.
haklısın güvenini zedeledim ama sana ihanet etmedim dedi. .

İhanetin sınırları kişiden kişiye değişiyor galiba bu ihanet değilse nedir ?

adamdaki pişkinliğe yüzsüzlüğe bak! bebeğim tatlım canım.. arkadaşça öylemi, yok ya! bide sil msjları, oh ne ala memleket
akasya inanmıyorsun dimi bu adama.. tabi kamuda amir olan karısının onu boşamasını istermi, avmdeki sü..ğü karı olarak alcak değil ya! gönül eğlendircek onla, karısıda evde cepte!!!

hakikaten ne saçma değil mi,o kadar iradesi zayıf bir adam ki yardım dileniyor,özrü kabahatinden büyük.

Zaten yakalanmasaydım devam ederdim görüşmeye diye alanen söylemiş,
Kıza alıştım, sen bana yardım et, destek ol bırakıcam söz demiş resmen.
Bebegim dedim ama aldatmadım, 1 yıldır görüşüyordum ama valla sana ihanet etmedim diyen bir adamdan bahsediyoruz.

Inanmiyorum ya ben bu isin sonunu hic boyle beklemiyordum yanlis mesajdir diyordum hala kizin tanidik cikmasina ragmen.. Ya da kiz asiliyordur fln..
Esime boyle bir msj gelse aninda da sorardim dayanamayip..
Konu sahibi cok cok üzgünüm Allah yardimcin olsun.. Hakkinizda hayirlisi olsun..
Elmali turtam ve akasyanin konularindan sonra bir tuhaf oldum.. Karilarini bu kadar seven ve her seyleri goz önünde olan adamlar.. Esime bile supheyle bakar oldum hep sanki bir sey yakalamaya calisirmisim gibi.. Rabbim kimseye yasatmasin..

Aslinda cok zordu ama biraz daha sabir edip esine konuyu acmasa bu inkarlarida ortadan kaldiracak seyler bulunabilirdi..

simdi gonul baska turku soylicek, inan diye akil baska turku..allah sabrini arttirsin

Destek olmanız gereken neymiş

Ben sakin makin kalamam
Onlar benim asaletimin onda birini hak etmiyor der rezil rüsva ederdim
1 yıldır kardeş kardeş yazışma mı olur sık sık avm ye de yürüyeşe de çıkıyomuş
Herşey yeterince bariz, bi delil bi yazışma diyoduk aha bebeğimleşmelerini de gördük
Kesinlikle güvenilmeyecek ve oyunculuğundan korkulacak bi tip
Boşanırsan bir süre sonra unutursun işin gücün zaten yerinde
Boşanmazsan didikleyip duracaksın adam zaten çakaldı daha da çakallaşır, whatsapp yerine yeni hat almayı dener
Yok yani sevmeyen sevmiyorum desin bu kadar dalavereye ne gerek var, tüküreyim hepsinin sıfatına çok sinirleniyorum

A akasya-06 ayrılıp ayrılmamak, devam edip etmemek tamamen senin insiyatifinde olan bir şey. Gönlün ne istiyorsa onu yap. Devam etsen de ayrılsan da inşallah her iki türlü mutlu olursun. Devam etsen de kimse seni yargılama hakkına sahip değil burada. Sadece sana şunu söylemek istiyorum. Aynı şeyi bende yaşadım. Affettim. Evliliğime devam ediyorum. Ama inan ki ne olursa olsun güven geri gelmiyor. Çünkü güven tek kullanımlık. Keşke o an kestirip atsaydım dediğim çok oldu. İyi ki şans verdim dediğim zamanda oldu. Her an tetiktesin. Aklında hep acabalar..... Çokkk zor hemde çokkk.... Hakkında hayırlısı olsun.

bide 1 yıldır görüşüyorlar bugüne kadar hiç yakalanmamış,diğer kadın adamın evde olduğunu bildiği saatte whats aptan mesaj atarak kendi varlığını göstermek istemiş,bence 1 yıldır sadece yazışıyor olsalardı bu cüreti göstermezdi bu kadın.

1 yil mi
Bir yıl boyunca sadece mesajlasmislar mi inanmam...
Bi de bana destek ol kurtulaym ne demek ya bagliyim demis resmen ona

Bu dik durustan vazgecmeyn yani bide bunu bi daha yapmayacagnn garantisi yok baska avm de de bulur yani...

Keske biraz daha bekleseydnz gercekten iliskinin boyutunu ogrenseydnz ama dayanmak zordur size de hak veriyorum

Gerçekten şok. Konu sahibi eşinin kendisine nasıl iyi davrandığını söylediği zaman bu konunun altından birşey çıkacağını düşünmedim. Bir yıldır devam eden birşey olduğunu okuyunca gerçekten çok şaşırdım. Nasıl olur da eliyle karısına yemek yediren bir adam bir taraftan da başka biriyle görüşür. Ki belki de mesajlaşmaktan başka şeyler de yaptı. ne diyeceğimi bilemiyorum. Güven sarsıldı mı çok zor.

Eğer kesin boşanıcam diyorsanız ona göre davranın yoksa aranız düzeldikten sonra dava açmaya karar verirseniz, aldatmayı kabul etmiş sayılıyorsunuz ve bunu mahkemeye sunamıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…