Şüpheden boğulmak üzereyim

İnandınız mı?

Evetse biz dağılalım size acı veririz.

Benimde ağzımın açık kaldığı kısım tam olarak bu kısım
Tamam aldatacak kadar gözün dönmüşse sevgide uçup gitmiştir yani ve duygu düşünce hareketine yansır
Eş te anlar ki aaa bu adamın hali hal değil
En azından dört dörtlükmüş gibi sevgi pıtırcığı gibi gezmesinler evde yani
Elmalı turta'da da böyle olmuştu
Afalladım iyice

ben pek inanmadım 1 sene sadece mesajlaştıklarına açıkçası ama karar sizin tabi .. dilerim hakkınızda hayırlısı olsun..

Siz bu adamı affedersiniz belli
keşke bu kadar arastırmasaydınız şimdi içinizde hep şüphe kalacak

tebrık ederım senı ben olsam varya allahhh
umarım bu ıstıkrarını korur ve bırdaha bu adama guvenmezsn
yazdıkların karsısında şok içindeyım brde konusmaya devam ederdım dıyor buyursun etsın sakın destek fılan olma bu ne yuzsuzluk bırde destek ol bana dıyor

İnanmıyorum ya. Nasıl sıyrılmaya çalışıyorlar bir de ya. Seni hiç aldatmadım ne demek. Fiziken aldatmadığın kalmış bi. Burdaki paranoyak gördüğüm bütün kk kadınlarına hak veriyorum. Anca iş üstünde basmak gerekirmiş ki tazminatını da yanlarına bırakma. Sürüm sürüm süründürcen böylelerini. Güven bana yanımda ol né demek. Hiç mi gurur yok karşındaki insanda? saymak sövmek serbest olsaydı şurda.

çüş yani.. afedersin ama dayanamadım..
okuduklarımdan en pişkin erkek bu sanırım..
hem karını aldat hem de bana destek ol aşayım.. bu ne be!!
gönül kaymamış hali buysa gönül kaysa 3-5 çocukla çıkardı karşına demek ki..
sen bir adamla mesajlaşsan bu sadece arkadaşlık, bebeğim desen adama bu aldatma değil diyebilecek karakterde mi adam??

eğer öyleyse yine de boşan belli ki her açıdan sorunlu..

A akasya-06 erkeklik gururuna iyi gelmis olabilir mi? Siz o kızla da konussanız? Size barışın diyemem ama ben olsam sanırım.. bilemiyorum ya gercekten sinirlerim bozuldu. Bu kadar yeminlerr seylere sanırım oturup uzun uzun konusurdum. Nasıl ikna etmeyi dusunuyor diye. Bilemiyorum cok zor. Allah kolaylık versin.

Ne diyecekti ki
Evet aldattım diyene rastlamadık hiç
Sonuna kadar inkar
Önemli olan senin ne yapacağın artık..

Aynen dusundugumuz gibi arkadasca demis. Su saatten sonra kanitlayamazsin.
Seminere kadar ayni evde kalirsaniz da muhtemelen affettirir kendini.
Umarim esin yeterli dersi alir bu durumdan, bir daha tehlikeli oyunlara kalkismaz.

çok garip nasıl 1 yıldır mesajlaşıyor hem de sık sık gittiği avm de bu kişi... hadi şehirdışında olsa tamam.
tavrın çok güzel bu arada konu sahibi... davanı aç süründüreceksende öyle süründür. sonra affediyorsan ve gerçekten netleştirebiliyorsan dewam edersin. yalnız bu dediklerini kanıtlamak çok zor... görüşmedim... tamam da nasıl görüşmedin.

esinize söyleyin bu oyunculuk yeteneğini degerlendirmeli oskar alır o derece
bence bu iş bu kadar basit değil
Bildiğin sevgililiğin flört asaması bu
Ayrıca bu sizin yakaladığınız belki öncesi de vardır

Benim şahsi fikrim yalan söylüyor .. Ben olsam inanmazdım ..
1 yıldan bahsediyor .. Sadece mesajlasmada kalmış olsa bebeğim gibi hitaplar olmazdı .. Ben hiçbir arkadaşına bebeğim
diyen bir erkek görmedim ..
Ayrıca arkadaşça bir muhabbeti insan eşinden saklama gereği de duymaz .
Şuan olay çok taze ama sen yine de soğukkanlı bir biçimde terbiyeni bozmadan konuşabilmişsin ..
Artık bundan sonrası kararların önemli olan ..

Dediğim gibi face icat oldu mertlik bozuldu.Beyni seninle olmayan bir eşin bedeni yanınızda olsa ne fayda

Konu sahibi en baştan beri soğuk kanlı. Yapısı böyle demek ki. Yoksa ilk gördüğü mesajdan beri şu ana kadar olanlara bu şekilde tepki vermesi imkansız. Doğru olan bu, keşke herkes sükûnetini koruyabilse.

Ama eşinin de bir o kadar pişkin olduğu aşikar.

1 yıl mı.. ben orayı atlamışım.. of çok korkunç..

A akasya-06 size niye soylemedigini sordaydınız. Bu soruya cevap veremezdi zira..

Benim sinirlerim alt üst oldu burda ya oturdum ağlıyorum...

Ben olsam bir iki gün daha sabrederim. Mutlaka yazisacaklar asklarindan geberesiceler. Önce gider magazaya buranin müdürü kim diye sorardim. Sonra da kendisine siz burada giysi ürün satiyorsunuz ama kendini pazarlayan calisanlariniz var bari onun icin de vergi ödüyor musunuz diye sok ederdim. Bu kizi ele güne rezil edicem gerekirse burayi da yikicam ama önce sizi uyarmak istedim büyük ihtimal haberiniz yoktur siz de önleminizi alin derdim.

Sonra gider evdekinin neyi var neyi yok market torbalarina doldurup ailesinin evine götürür birakirdim. Oglunuz size sebebini aciklar derdim. Hic üsenmez cilingir cagirir evin kilidini degistirirdim. Defolsun nereye giderse gitsin. Ertesi gün de bir avukat bulur elimde tüm delillerimle gider dava acardim. Ben baskasini seviyorum ayrilalim diye gelen adama bir nebze saygi duyarim. Kalbine kilit koyamiyor insan, zorla güzellik olmaz yolun acik olsun der ayrilirim. Ama böyle firildak cevirip evdekiyle ayri disardakiyle ayri oynasip keyiflenenin tozunu attiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…