Şüpheden boğulmak üzereyim

kocanızı o kadının elinemi bırakacaksınnız
.şu şöze o kadar kızıyorum ki.
o kadının eline bırakılan çocuk yada mal değil. yetişkin bir insan. aklı başnda. zeka sorunu yok.
evlilik sözü vermiş. sadakat sözü vermiş. zaten elinemi bırakacağım kafasıyla herşeye katlanır olduk,göz yumar olduk. eline bırakılmayı hakeden bırakılır. çünkü değeri o kadın kadardır

bence kıza teşekkür bile etmek lazım..
ben isterim mesela eşim böyle bir durumda kalsın kız ilgi göstersin vs.. işte o zaman gerçek karakter ortaya çıkar.. evli olduğum adamın potansiyeli nedir bilmek isterim.. önemli olan bir erkeğin kendisine duyulan bir ilgi varken nasıl tavır sergileyeceğidir ..

Sanki koca altından bulunmaz hint kumaşı
yalancı üçkağıtçı utanmaz arlanmaz bir mal işte başkasına gitse ne olur

kadesa çok doğru söylemiş. bütün kadınlar paranoyak oldu. bende geçenlerde ne yapacağımı şaşırdım şeklinde durumumu paylaşmıştım. benim derdim eşimin iş yerindeki bayan arkadaşları ile samimi olması idi. hamileliğinde verdiği etkiyle iyice paranoyak oldum ve ya düşünmekten kafayı yiyecektim ya da inme inip ölecektim o kadar etkiledi beni. bende skype den takip ediyordum. genelde işle ilgili konuşmalar oluyordu ya da saçma geyik 2 aydır takiplerimin sonunda hiç canım cicim lafı falan geçmedi hatta eşim iş yerinden ayrılmayı düşünüyor bunu söylediğinde sen bilirsin gittiğin her yer aynı gibi bi yorumda bulunmuştu. ama ben bunu kendime anlatamadım ve dün sabah açtım artık konuyu rahatsızım ben bu durumdan diye. o da bana ben onunla çok konuşmuyorum ama mecburen konuşuyoruz çünkü aynı gruptalar ve aynı işi yapıyorlar. o benimle konuşmak istiyor çünkü iş konusunda benden faydalanıyor dedi. tam ikna oldum rahatladım derken bu sabah teline baktım kadın mesaj atmış mesaj önemli bir şey değil "sen kankanı dinle tabi" şeklinde eşim cevapta yazmamış silmemişte mesajı zaten kadın iş arkadaşlarının kayıtlı olduğu grupta . hiçbir zaman adını değiştirmedi. ben de sordum ben konuşmuyorum diyosun kadın mesaj atmış sana diye. evet dün yollamıştı dedi neden yolladığı ile ilgili konuyu anlattı. zaten bana karşı hep şeffaftı. sana hiçbirşey anlatmayacağım dese de akşam o gün şirkette olan herşeyi anlatır. ama ben bu içimdeki sıkıntıyı nasıl geçireceğim. psikoloji destek mi alsam. bu şekilde davranmaya devam edersem adamın yapacağı yoksa bile bunalıp yapacak. bir akıl verin bana kızlar.

Adam açıkça söylemiş farketmesen daha da ilerleyecekti diye, bir de ilahi birsey yapmışsın gibi iyiki farkettin beni kendime getirdin gibi bir pişkinlik takınmış

Arkadaşça ise neden gizli görüşüyo,resmen aptal saf salak yerine konmussun 1 senedir, 1 sene de görüştüklerine eminim, seminerin biter için soğur olay kapanır budur bu işin sonu

Ay şu cümleye çıldıracam. hayırlıymış mış mış. utanmaz belki, daha ileri gidermiş de iyi ki öğrenmiş de gitmezmiş artık da görüşmesini de sonlandırıp evliliğine devam edecekmiş. Ay benim boğasım geldi

Ya şu git o kadına da dava aç efsanesi kk da bitmiyor asla ..

Kac tane yorumuna rastladım , bilinçlendirmek için ne kadar uğraşsan da Nafile..

Üstelik iddia edersen ve kanıtlayamazsan, karşı tarafın dava açma Hakkı oluyor .. Hem aldatıl hem de yıpran yok yere ondan sonra..

Alt alta üste üste çekilmiş fotolar en az üç şahit vs olacak ki ya da cok somut sms içerikleri vs ispatlansın..

O zaman bile dediğin gibi ihanet kabul görse de dava acılamıyabiliyor..

Su bile verme bu rezile.

Bunun benzerini yazmıştım topa tutuldum.

Değerli olan bir erkeğin hiç aldatmamış oluşu değildir; eline fırsat geçmişken hiç aldatmamasıdır.

Aynen öyle
hatta bir bakmışsın sen tazminat ödüyorsun o kadına böyle bile olur yani
Kadınlar da hırsını almak için böyle bir şey yapmak istiyorlar ama her şey istenilen gibi olmuyor maalesef bir kurtulsalar kadını suçlamaktan asıl eşleriyle uğraşsalar daha iyi ama bir türlü onlara konduramıyorlar diğer kadını suçlamak kolay geliyor

"yaptım ama bir sor neden yaptım" moduna girmiş resmen, hem de 1 yıl oha ilgi hoşuna gitmiş, üstelik bu kadar süre içinde sadece konuşmuşlar öyle mi? komik..

ne demek bana yardımcı ol, ne demek bulmasan daha devam ederdim? ha yani sen yakalamasan birlikte olacaktı, onu da kafaya koymuştu öyle mi? nasıl bir arsızlık, nasıl bir yüzsüzlük pes..

Kardeşim her aldatma boşanmayla sonuçlanacak değil ya. Buradaki insanları boşanmaya sevk edemeyiz. Yapmayın lütfen. Elmalı turtamin boşanma konusunu hatırlayın. Adam hamile haliyle arayıp sormuyor. Burda ise eşini kaybetmekten korkan fakat burnunu da b..ka sokan bi bey var. Bu kadar kolay olmamalı. Konu sahibine de hak verelim. Sadece size söylemiyorum bunu sizin yorumunuzu okuduğum için buraya yazıyorum. Ben olsaydım bosardim diyen arkadaşlar bekara karı bosamasi kolay gelirmiş. İnsallah kimsenin başına gelmez. BasimizA gelse bu kadar rahat ahkâm kesemeyiz emin olun. Bende burnunu surtturme taraftariyim ama lütfen hemen boşan vs demeyelim. Belki bu son olacak ve mutlu olacaklar. Konu sahibinin yapması gereken şey çocuk yapmadan gerekirse 2-3 yıl eşini denemek olacaktır.

Yapma, başka şeylerle uğraş. Kendine bir uğraş edin. Dışarı çık, alışveriş yap. Kitap oku. Kafanı resetle. Bu kadar çok üstüne gidersen eşşeğin kulağına karpuz kabuğunu sokup olmayan şeyleri oldurtacaksın. Ha bu arada bu konunun içinde konu açma, yeni konu aç oradan yardım edelim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…