Şüpheden boğulmak üzereyim

Haklisin ama ikisine de kabuslu geceler birakmadan hayatlarindan cikarsam icimde kalir benim, patlarim sonra. Gerci bazen umursamiyorum bazen umursuyorum, bosanma surecinde ruh halim nasil olur bilmiyorum. Kesin konusmayayim.

aaaa olur mu, o erkek 654684651654864 tane nefsi var.. hem kadın ana, yapamaz.. ne demişler; erkeğin elinin kiri, kadının alnının karası..
ama olay yuvayı kurtarmakmış ya.
madem öyle yuvayı kurtaralım ,bunu yapan kadınada olur arada böyle. 1 senedir konuşabilirsin elin herifiiyle ,belki yakalanmasaydın günahada gireceğini itiraf edebilirsin kocana,, diyelim,
bir daha yapma ama cıss diyelim,
affetmeyen kocayada saçmalamasın diyelim. yuvadır önemli olan madem.

valla bukadar iyi rol yapması çok şaşırtıcı.. bide 1 sene ya nasıl anlaşılmadı... ne insanlar var ya karısının yanındaki adama sarkıyolar pesss...

konu nereye gitti arkadaşlar?
ilk 37 sayfa okudum. Henüz net değildi bişeyler.
Biri bana özet verebilir mi?
Konu kız tek taraflı cnaım demiyormuş
Eşi de pekala bebeğimli hitap ediyormuş
Konu sahibi sorunca 'biz 1 yıldır sadece yazıştık iyi ki yakaladın yoksa kendime daha fazla mukayyet olamayıp işi ilerletecektim pişmanım yardım et bu kızla yazışmayı da bırakayım' demiş

ama olay yuvayı kurtarmakmış ya. madem öyle yuvayı kurtaralım bunu yapan kadınada olur bir daha yapma affetmeyen kocayada saçmalamasun diyelim. yuvadır önemli olan

önemli olan yuva değil oky, önemli olan koca denen ulu kişiliği diğer kadına kaptırmama meselesi.. bir nevi ürik asit yarışı gibi..

Şimdi ben burda boşan dedim diye yuva yıkmış mı olucam, pehhhhh, 1 yıldır yuva yok tiyatro var zaten, 1 yıldır adam ustaca rol yapıyor, ve ekliyor daha ileri gidecekti, o gün o mesaj görülmese sonrasında konu sahibi kurcalamasa adamın bitirme niyeti yoktu, zaten bitirecektim falan dese anlıcam adam aksine farketmesen daha ilerlerdi diyor

Ve ben bu doneler ışığında yorum yapınca yu a yıkıyor olucam

Muhatap dahi olma boşa gitsin, 1 kez ihanet eden hep eder...Kızı falan da sallama herkes yaptığını bir gün öder sen görsen de görmesen de temizle hayatındaki pislikleri yeni bir sayfa aç. düşünsenize 1 yıldır size her baktığında, sizle birlikte olduğunda, güzel sözler söylediğinde o kız da varmış hayatında,,, ne kadar samimi??

Yaa bıraksın bu isleriiii.....
okadar sinirlendimki anlatamam...
1 senedir suruyomus...
yok kadin yakalamasa daha kötü olurmuş..
hayirlisiymış...
miss misss taaa miss misss....
resmen aldattı işte bunu kabul etmek bukadar mi zor yaa?
bide bukadar şeyin ustune yatagin köşesine kivrilmis mış.....
yeminle donuyla sokağa bırakırım onu....
Anladigim kadarıyla konu sahibi eşini affedecek...

dilerim tarih tekerrür etmez..
çok yazık.

Ben olsam ikisinin de saclarini elime dolar kafalarini surtturerek kivilcim cikartan ilk insan olurdum. Ne affetmesi ya.

Hangi yuva ya hangi yuva
Bi kadınlar mı yuvayı düşünmeli
Adam avm den bile birini bulup aldatsın biz durun kışkırtmayın yuva bozulmasın diyelim
Yuva zaten bozulmuş, bozan da adamın ta kendisi olmuş
Burdan 3-5 yorumla hiç bi yuva bozulmaz

teşekkürler çekirge.
Konu sahibi için çok üzüldüm.

valla herkes hakettiği hayatı yaşar, ister boşanır yeni bir hayata başlar konu sahibi isterse hayat boyu güvensiz bir ortamda kafayı sıyırır. seçim kendisinin. maaşı var çocuk yok ne diye dursun beklesin anlamıyorum ben. üstüne bir de bebek yapmasalar bari.

Adam kendine sevgili yapıyor yuva yıkmış olmuyor
üçüncü kişi ben boşan dedim diye yuva yıkılıyor hmm tamam ok

Şey sormak istuyorum size, konu sahibu gidip o s....ükle konuşsa belki de adamn anlatmadığı neler neler çıkacak. Bu iyi bir sey olmaz mı? Konu sahibinin kafasndaki tereddütleri gidermek icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…