62. sayfadan devam edin, oradan 80 lere dönünkonu nereye gitti arkadaşlar?
ilk 37 sayfa okudum. Henüz net değildi bişeyler.
Biri bana özet verebilir mi?
Haklisin ama ikisine de kabuslu geceler birakmadan hayatlarindan cikarsam icimde kalir benim, patlarim sonra. Gerci bazen umursamiyorum bazen umursuyorum, bosanma surecinde ruh halim nasil olur bilmiyorum. Kesin konusmayayim.Artık toplumda rezil etmek vs. bunların işlleyeceğini sanmıyorum çünkü toplum yapımız değişti
o yüzden en güzeli boşanıp hayatından pislikleri atıp kurtulmak hayatını temize cıkarmak olur
Bu yapılanlar esnasında karşı tarafı yıpratmak isterken aslında sen de onlarla yıpranıyorsun farketmeden
ne gerek var bu kadarına boşansın gerekli haklarını alsın bitsin bence
ama olay yuvayı kurtarmakmış ya.aaaa olur mu, o erkek 654684651654864 tane nefsi var.. hem kadın ana, yapamaz.. ne demişler; erkeğin elinin kiri, kadının alnının karası..
valla bukadar iyi rol yapması çok şaşırtıcı.. bide 1 sene ya nasıl anlaşılmadı... ne insanlar var ya karısının yanındaki adama sarkıyolar pesss...Konuya ilk yorumum somut birseyler yapmayacaksan hiç kurcalama olmuştu
Mavi Turna diye bir arkadaş vardı hatırlarsınız ona da bir dünya yorum yapıldı bosanıcam dedi başını aldı bi yerlere gitti sonra iş terapiye gidiyoruza döndü,bu terapide moda oldu, kişilik uyuşmazlıkları ta da iletişim problemleri için tamam gidilsin de aldatma işine terapist ne yapacak
Sadece telefonla görüştüler, acaba? Bu acaba hiç mi kafayı kurcalamaz, adam 1 senedir süper rol yapmış ilgili koca mutluluğumuz bozulmasın edebiyatı yapan koca...Bu kadar iyi rol yapan birine nasıl güvenilir,adam eve çiçekle gelse şüphelenecek artık
Yoo benim için bu kadarı da yeterli ama konu sahibi için yeterli olduğunu sanmıyorum affetmez için done olacak bu: ama sevişmemisler diyecek
Konu kız tek taraflı cnaım demiyormuşkonu nereye gitti arkadaşlar?
ilk 37 sayfa okudum. Henüz net değildi bişeyler.
Biri bana özet verebilir mi?
Seviştik ama üremedikte diyebilirlerYoo benim için bu kadarı da yeterli ama konu sahibi için yeterli olduğunu sanmıyorum affetmez için done olacak bu: ama sevişmemisler diyecek
ama olay yuvayı kurtarmakmış ya. madem öyle yuvayı kurtaralım bunu yapan kadınada olur bir daha yapma affetmeyen kocayada saçmalamasun diyelim. yuvadır önemli olan
Ben olsam ikisinin de saclarini elime dolar kafalarini surtturerek kivilcim cikartan ilk insan olurdum. Ne affetmesi ya.Onlar sünepe onda hem fikiriz ama o sünepelerin her nanesini affetmeyi anlayamam ben
2 gündür tırım tırım delil olsa bari net olsa tek kız mı 'canım' diyor dendi, araştırdık tek taraflı dğeilmiş
Ama bir ağlamaya fit olduk
Hangi yuva ya hangi yuvaYa yapmayın arkadaşlar bu kadar yıkıcı olmayın. Tamam ozaman herkez boşan desin konu sahibine. Olacak ismi bu. Biz burda insanları kışkırtacak mıyız yanı? Bi yuvadan bahsediyoruZ ısrarla söylüyorum bu eş köpek gibi burnunu sürttürülmeyi hakediyor. Ama boşanmak hemen ilk çare değil. Konu sahibi bakar değişmiyor sa boşar ama asla bu surrçte çocuk yapmasını tabiki.
Sanki biz tanistirdik biz siz sevgili olun dedik.Adam kendine sevgili yapıyor yuva yıkmış olmuyor
üçüncü kişi ben boşan dedim diye yuva yıkılıyor hmm tamam ok
teşekkürler çekirge.Onlar sünepe onda hem fikiriz ama o sünepelerin her nanesini affetmeyi anlayamam ben
2 gündür tırım tırım delil olsa bari net olsa tek kız mı 'canım' diyor dendi, araştırdık tek taraflı dğeilmiş
Ama bir ağlamaya fit olduk
Adam kendine sevgili yapıyor yuva yıkmış olmuyor
üçüncü kişi ben boşan dedim diye yuva yıkılıyor hmm tamam ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?