- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.592
- 408
Karısı ile arasında cinsel konuda bir sıkıntı yok ise mümkün olabilir. Erkek bu ya bunlar için her şeyin olabilitesi yüksek.O kadar aranıp 1 sene görüşüp fiziki birsey olmaması mümkün mü
Ben olsam kiza tazminat davasi acardim ama elimdeki delilleri kuvvetlendirdikten sonra. Tebligat adresi olarak magazayi verirdim. Iste isin cinligi burada. Hem kiz hem arkadas cevresi hem duyanlar ayagini denk alir ve en azindan bir korku gelirdi. Bosanma davasini cekismeli acar aldatildigimi ispatlardim once tabi. Kazanamayacagimi bilsem bile yapardim ( tazminat davasini). Insanlari silkelemek gerek. Esim suclu tabi ama evli bir erkege bile bile kur yapan birini de oyle kolayca bosvermezdim. Ben mi cok kotuyum acaba :SAynen öyle
hatta bir bakmışsın sen tazminat ödüyorsun o kadına böyle bile olur yani
Kadınlar da hırsını almak için böyle bir şey yapmak istiyorlar ama her şey istenilen gibi olmuyor maalesef bir kurtulsalar kadını suçlamaktan asıl eşleriyle uğraşsalar daha iyi ama bir türlü onlara konduramıyorlar diğer kadını suçlamak kolay geliyor
Karısı ile arasında cinsel konuda bir sıkıntı yok ise mümkün olabilir. Erkek bu ya bunlar için her şeyin olabilitesi yüksek.
Ya yapmayın arkadaşlar bu kadar yıkıcı olmayın. Tamam ozaman herkez boşan desin konu sahibine. Olacak ismi bu. Biz burda insanları kışkırtacak mıyız yanı? Bi yuvadan bahsediyoruZ ısrarla söylüyorum bu eş köpek gibi burnunu sürttürülmeyi hakediyor. Ama boşanmak hemen ilk çare değil. Konu sahibi bakar değişmiyor sa boşar ama asla bu surrçte çocuk yapmasını tabiki.kocanızı o kadının elinemi bırakacaksınnız
.şu şöze o kadar kızıyorum ki.
o kadının eline bırakılan çocuk yada mal değil. yetişkin bir insan. aklı başnda. zeka sorunu yok.
evlilik sözü vermiş. sadakat sözü vermiş. zaten elinemi bırakacağım kafasıyla herşeye katlanır olduk,göz yumar olduk. eline bırakılmayı hakeden bırakılır. çünkü değeri o kadın kadardır
Ya bunlarin mutlulugu mutsuzlugu hikaye. Karakter yoksunu kisi aldatir. Ne istedigini bilmeyen, doyumsuz, guvenilmeyecek kisiler ve en onemlisi hayatindaki insandan ayrilmaya cesareti olmayan korkak tipler. Bildigin resmen sunepe bunlar.Konu sahibi de barışırsa ben artık hiç bu konuyu bu kadar takip edip üzülmeyeceğim
Memurdu bildiğim kadarıyla maddi gücüm yok yapamam edemem de diyemez hani
Sanırım bi tür saplantı bu aldatılsam da affedeyim çünkü seviyorum diyebilmek
Adamlarda farkında ne yapsam beni affeder bırakmaz diye, durumu kullanıyorlar gibi düşünmeye başladım. Korkusuzlar şekil A'nın açıklamasındaki 'yardım et' kısmından da anlaşıldığı gibi
Çünkü hem mutlu olup hem aldatmak çok saçma
Ben olsam kiza tazminat davasi acardim ama elimdeki delilleri kuvvetlendirdikten sonra. Tebligat adresi olarak magazayi verirdim. Iste isin cinligi burada. Hem kiz hem arkadas cevresi hem duyanlar ayagini denk alir ve en azindan bir korku gelirdi. Bosanma davasini cekismeli acar aldatildigimi ispatlardim once tabi. Kazanamayacagimi bilsem bile yapardim ( tazminat davasini). Insanlari silkelemek gerek. Esim suclu tabi ama evli bir erkege bile bile kur yapan birini de oyle kolayca bosvermezdim. Ben mi cok kotuyum acaba :S
konu sahibi aynını yapsa,yakalanmasaydım günaha girecektim dese kocasına,1 sene elin herifiyle canım,cicim, bebeğimli fingirdeşse,,boşanmasın o koca dermiydiniz. cevabınıza göre yorum yapacağım.yuva ya. madem. olay yuvayı kurtarmak ya..Ya yapmayın arkadaşlar bu kadar yıkıcı olmayın. Tamam ozaman herkez boşan desin konu sahibine. Olacak ismi bu. Biz burda insanları kışkırtacak mıyız yanı? Bi yuvadan bahsediyoruZ ısrarla söylüyorum bu eş köpek gibi burnunu sürttürülmeyi hakediyor. Ama boşanmak hemen ilk çare değil. Konu sahibi bakar değişmiyor sa boşar ama asla bu surrçte çocuk yapmasını tabiki.
Bunlar direk o anlamda başlamamışlardır. Sanmam. İlk başta arkadaşça konuşmalar, sonra gevşemeye dönmüştür. Yatma olayını sanmıyorum ya. Ya birde bişiy söyliyim mi eşine bunu yaşatan adamın kadın ile sevişip sevişmemesi önemli değil ki? Kadın zaten kabul edecek ise bunu düşünmez. Sorsa zaten erkek he demez. O nedenle çok kurcalamaya gerek yok bu sevişme işlerini:)Haram tatlı gelir karısı ile isterse her gün sevissin gene de olur diğeriyle, 1 senedir görüşme amacı nedir yani bir erkeğin, hadi kadın duygusallık arar ama erkek 1 sene uğraşma yatağa gitmeyecek bir iş için
ya da şöyle diyelim aldatma olması için fiziki bir şey olması şart mı?
Onlar sünepe onda hem fikiriz ama o sünepelerin her nanesini affetmeyi anlayamam benYa bunlarin mutlulugu mutsuzlugu hikaye. Karakter yoksunu kisi aldatir. Ne istedigini bilmeyen, doyumsuz, guvenilmeyecek kisiler ve en onemlisi hayatindaki insandan ayrilmaya cesareti olmayan korkak tipler. Bildigin resmen sunepe bunlar.
5-kk da konu sahibi aslında çok mutluyuz aşırı şeker tadında bir evliliğimiz vardı,bir of bile demezdik çok severdik modunda konu anlatmaya başlasa altından mutlaka böyle bir sonuç çıkılor cidden paranoyak oldum.
Ya şu git o kadına da dava aç efsanesi kk da bitmiyor asla ..
Kac tane yorumuna rastladım , bilinçlendirmek için ne kadar uğraşsan da Nafile..
Üstelik iddia edersen ve kanıtlayamazsan, karşı tarafın dava açma Hakkı oluyor .. Hem aldatıl hem de yıpran yok yere ondan sonra..
Alt alta üste üste çekilmiş fotolar en az üç şahit vs olacak ki ya da cok somut sms içerikleri vs ispatlansın..
O zaman bile dediğin gibi ihanet kabul görse de dava acılamıyabiliyor..
Kardeşim her aldatma boşanmayla sonuçlanacak değil ya. Buradaki insanları boşanmaya sevk edemeyiz. Yapmayın lütfen. Elmalı turtamin boşanma konusunu hatırlayın. Adam hamile haliyle arayıp sormuyor. Burda ise eşini kaybetmekten korkan fakat burnunu da b..ka sokan bi bey var. Bu kadar kolay olmamalı. Konu sahibine de hak verelim. Sadece size söylemiyorum bunu sizin yorumunuzu okuduğum için buraya yazıyorum. Ben olsaydım bosardim diyen arkadaşlar bekara karı bosamasi kolay gelirmiş. İnsallah kimsenin başına gelmez. BasimizA gelse bu kadar rahat ahkâm kesemeyiz emin olun. Bende burnunu surtturme taraftariyim ama lütfen hemen boşan vs demeyelim. Belki bu son olacak ve mutlu olacaklar. Konu sahibinin yapması gereken şey çocuk yapmadan gerekirse 2-3 yıl eşini denemek olacaktır.
Ya yapmayın arkadaşlar bu kadar yıkıcı olmayın. Tamam ozaman herkez boşan desin konu sahibine. Olacak ismi bu. Biz burda insanları kışkırtacak mıyız yanı? Bi yuvadan bahsediyoruZ ısrarla söylüyorum bu eş köpek gibi burnunu sürttürülmeyi hakediyor. Ama boşanmak hemen ilk çare değil. Konu sahibi bakar değişmiyor sa boşar ama asla bu surrçte çocuk yapmasını tabiki.
konu sahibi aynını yapsa,yakalanmasaydın günaha girecektim dese kocasına,1 sene elin herifiyle canın bebeğimli fingirdeşse,,boşanmasın o koca dermiydiniz. cevabınıza göre yorum yapacağım.
bekliyorum
bende buna takıldım'Destek ol bana','bunu aşacağım' derken?Sanki madde ya da kumar bağımlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?