Şüpheden boğulmak üzereyim

Ben olsam kiza tazminat davasi acardim ama elimdeki delilleri kuvvetlendirdikten sonra. Tebligat adresi olarak magazayi verirdim. Iste isin cinligi burada. Hem kiz hem arkadas cevresi hem duyanlar ayagini denk alir ve en azindan bir korku gelirdi. Bosanma davasini cekismeli acar aldatildigimi ispatlardim once tabi. Kazanamayacagimi bilsem bile yapardim ( tazminat davasini). Insanlari silkelemek gerek. Esim suclu tabi ama evli bir erkege bile bile kur yapan birini de oyle kolayca bosvermezdim. Ben mi cok kotuyum acaba :S

Konuya ilk yorumum somut birseyler yapmayacaksan hiç kurcalama olmuştu

Mavi Turna diye bir arkadaş vardı hatırlarsınız ona da bir dünya yorum yapıldı bosanıcam dedi başını aldı bi yerlere gitti sonra iş terapiye gidiyoruza döndü,bu terapide moda oldu, kişilik uyuşmazlıkları ta da iletişim problemleri için tamam gidilsin de aldatma işine terapist ne yapacak

Sadece telefonla görüştüler, acaba? Bu acaba hiç mi kafayı kurcalamaz, adam 1 senedir süper rol yapmış ilgili koca mutluluğumuz bozulmasın edebiyatı yapan koca...Bu kadar iyi rol yapan birine nasıl güvenilir,adam eve çiçekle gelse şüphelenecek artık

Konu sahibi de barışırsa ben artık hiç bu konuyu bu kadar takip edip üzülmeyeceğim
Memurdu bildiğim kadarıyla maddi gücüm yok yapamam edemem de diyemez hani

Sanırım bi tür saplantı bu aldatılsam da affedeyim çünkü seviyorum diyebilmek
Adamlarda farkında ne yapsam beni affeder bırakmaz diye, durumu kullanıyorlar gibi düşünmeye başladım. Korkusuzlar şekil A'nın açıklamasındaki 'yardım et' kısmından da anlaşıldığı gibi
Çünkü hem mutlu olup hem aldatmak çok saçma

Şüphelenir tabi ki. Ben daha geçen konu açmıştım eşimin attığı mesajın kime olduğu ile ilgili:) ALdatılan bayanlar herşeyden şüphelenir. Bunu çekecek olan erkek kalır, çekemeyen defolur gider.

Karısı ile arasında cinsel konuda bir sıkıntı yok ise mümkün olabilir. Erkek bu ya bunlar için her şeyin olabilitesi yüksek.

Haram tatlı gelir karısı ile isterse her gün sevissin gene de olur diğeriyle, 1 senedir görüşme amacı nedir yani bir erkeğin, hadi kadın duygusallık arar ama erkek 1 sene uğraşma yatağa gitmeyecek bir iş için

Ya yapmayın arkadaşlar bu kadar yıkıcı olmayın. Tamam ozaman herkez boşan desin konu sahibine. Olacak ismi bu. Biz burda insanları kışkırtacak mıyız yanı? Bi yuvadan bahsediyoruZ ısrarla söylüyorum bu eş köpek gibi burnunu sürttürülmeyi hakediyor. Ama boşanmak hemen ilk çare değil. Konu sahibi bakar değişmiyor sa boşar ama asla bu surrçte çocuk yapmasını tabiki.

Ya bunlarin mutlulugu mutsuzlugu hikaye. Karakter yoksunu kisi aldatir. Ne istedigini bilmeyen, doyumsuz, guvenilmeyecek kisiler ve en onemlisi hayatindaki insandan ayrilmaya cesareti olmayan korkak tipler. Bildigin resmen sunepe bunlar.

Artık toplumda rezil etmek vs. bunların işlleyeceğini sanmıyorum çünkü toplum yapımız değişti
o yüzden en güzeli boşanıp hayatından pislikleri atıp kurtulmak hayatını temize cıkarmak olur
Bu yapılanlar esnasında karşı tarafı yıpratmak isterken aslında sen de onlarla yıpranıyorsun farketmeden
ne gerek var bu kadarına boşansın gerekli haklarını alsın bitsin bence

konu sahibi aynını yapsa,yakalanmasaydım günaha girecektim dese kocasına,1 sene elin herifiyle canım,cicim, bebeğimli fingirdeşse,,boşanmasın o koca dermiydiniz. cevabınıza göre yorum yapacağım.yuva ya. madem. olay yuvayı kurtarmak ya..

bekliyorum

Son düzenleme:
konu nereye gitti arkadaşlar?
ilk 37 sayfa okudum. Henüz net değildi bişeyler.
Biri bana özet verebilir mi?

Bunlar direk o anlamda başlamamışlardır. Sanmam. İlk başta arkadaşça konuşmalar, sonra gevşemeye dönmüştür. Yatma olayını sanmıyorum ya. Ya birde bişiy söyliyim mi eşine bunu yaşatan adamın kadın ile sevişip sevişmemesi önemli değil ki? Kadın zaten kabul edecek ise bunu düşünmez. Sorsa zaten erkek he demez. O nedenle çok kurcalamaya gerek yok bu sevişme işlerini:)

Ya bunlarin mutlulugu mutsuzlugu hikaye. Karakter yoksunu kisi aldatir. Ne istedigini bilmeyen, doyumsuz, guvenilmeyecek kisiler ve en onemlisi hayatindaki insandan ayrilmaya cesareti olmayan korkak tipler. Bildigin resmen sunepe bunlar.
Onlar sünepe onda hem fikiriz ama o sünepelerin her nanesini affetmeyi anlayamam ben
2 gündür tırım tırım delil olsa bari net olsa tek kız mı 'canım' diyor dendi, araştırdık tek taraflı dğeilmiş
Ama bir ağlamaya fit olduk

ay deme öyle bu konu beni paranoyak yaptı bu konu.

Kabul etmiyor mu artık bu davaları yargıtay.?? yoksa ispatta mı güçlük çekiliyor?

ben sizi çok iyi anlıyorum ben diyorum ki şüphelendin neden bu kadar canını acıtacak kadar derin araştırmaya giriyorsun
tabiki boşanmak kolay değil insanlar nelere karşı boşanmıyor ama sonunda büyük bir ders verilmeyecekse deşip deşip evliliği daha da çıkmaza sürükleyip eşiyle yüzgöz olmaya gerek var mı ? aman yanlış mesaj de geç o zaman.bu şekilde hem eşinin gözünde yeri değişecek hem de kendini kötü hissedecek. umarım anlatabilmişimdir çünkü boşanmak kendi kararları azıcık bile vesile olmak istemem.haklarında hayırlısı olsun inşaAllah

bu tercih meselesi arkadaşım.. bir ömür tetikte yaşamayı göze alabilecek olanlar boşanmasın tabi..

konu sahibi aynını yapsa,yakalanmasaydın günaha girecektim dese kocasına,1 sene elin herifiyle canın bebeğimli fingirdeşse,,boşanmasın o koca dermiydiniz. cevabınıza göre yorum yapacağım.

bekliyorum

aaaa olur mu, o erkek 654684651654864 tane nefsi var.. hem kadın ana, yapamaz.. ne demişler; erkeğin elinin kiri, kadının alnının karası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…