Şüpheden boğulmak üzereyim

Bu elmalı turta nın konusu ne, herkes ondan bahsediyor, acaba eşini cafede kızla yakalayanmı.

Bakın bu süreçte yeterince akıl verdik konu sahibine. İster boşanır ister boşanmaz. Ben yorumumda dedim zaten yapamam kaldıramamıştır derseniz bosanin ama bosanmayacaksaniz da burnunu iyice sürtün. Şimdi konu sahibi kalkıp bosanmayacagim dese topami tutacaksiniz ki yaptığınız o. Bi daha kimseye akıl vermiceklermis takip etmiceklermis acimayacaklarmis bir suru yorum var burda. Ya Allah aşkına bu psikolojik baskı nedir. Lütfen elinizi vicdaniniza koyun. Evet boşanmak isteniyorsa eşini o kadına bırakmayacak. Yapmayın artık bu kadar sert yorumlar. Bu kadın sizin yorumlarinizi okurken bi kere daha üzülecek. Biraz destek olun kafasını toplasin. Sonra mantıklı kararı kendi verir. Bosan bosan bosan başka bir bildiğimiz yok mu?

Şey sormak istuyorum size, konu sahibu gidip o s....ükle konuşsa belki de adamn anlatmadığı neler neler çıkacak. Bu iyi bir sey olmaz mı? Konu sahibinin kafasndaki tereddütleri gidermek icin
Kadının da kocasından geri kalır yanı yok. Sanki anlatacakta her şeyi. Hiç bir şekilde gideremez tereddütlerini.

Yangina korukle gitmek gibi olacak ama yazmadan duramicam. Oncelikle bi allah belani versinle baslicam. Sen git aldatmaya meyillen yakalaninca da yardim et duzeleyim. Oldu canim sen yap yap yap karin gelsin duzeltsin. O kadinin kendi kisiligi, kendi ahlaki ,kendine olan saygisi ne olacak peki. Bu tur erkeklerden nefret ediyorum.
Konu sahibi seni tebrik ederim. Cok sakin kalip dogru adimlar atarak degerine deger katarak ortaya cikardin herseyi lutfen ama lutfen durusunu bozma kendi ayaklari uzerinde duran guclu bir kadinsiniz siz bir erkege boyun egmeyin. Bu kadar adi bir oyuna gelip sizi aldatmayo dusunecek kadar basit karekterde bir adamla bir omur gecirmeyin lutfen. Umarim kararli durusunuzu bozmazsiniz. Allah yardimciniz olsun

Ya böyle bir emsal dava vardı . Haksız fiil sorumluluğuna dayanılarak açılmış kazanılmıştı galiba. tabi her olayın özelliği farklı. ispatta önemli .Bu olayda ispat zor haklısınız.

sizden sorumun cevabını alamadım
. önce soruma cevap verin.
kadın yapsa aynını derseniz tamam diyeceğim size. bakış açınız böyle.

evet beklemekteyim. hala...

Şey sormak istuyorum size, konu sahibu gidip o s....ükle konuşsa belki de adamn anlatmadığı neler neler çıkacak. Bu iyi bir sey olmaz mı? Konu sahibinin kafasndaki tereddütleri gidermek icin

Ben yerınde olsam ne ararım ne sorarım ne daha fazla eşelerim konuyu
hele ki karşı tarafla konuşmak çok gurur kırıcı bana göre
adam çok mu degerli de bulunmaz hint kuması mı bir de onu aklamak için pesine düşeyim
ne değişecek ki
bence hiç iyi fikir değil
Ya zaten bence siz de cok takmayın konu sahibi zaten affedecek

Buna katılıyorum aslında fırsat bulsada yapmayacak erkek lazım bu karakterde olmalı bende eşim yapmaz diyenlerdenim ama en ufak bişeyde elim Ayağım titrer ve yapmaz dediğim anda ki bütün güvenim yok olur.
Konu sahibi senin yerinde olsam inanmazdım herhalde 1 yıldır sana hiç çaktırmadan devam etmişler gram pişmanlık duymamış adam.
Sen konuş bebeğim de canım de sonra aldatmadım de oh ya .
Eğer ayrılmayacaksanız lütfen uzun süre net bir şekilde tavrınızı koyun ,süründürün.
Bence boşanmak sizin psikolojik açıdan daha rahat olmanızı sağlar böyle devam ederseniz her şeyden şüphe edeceksiniz güven bitmiş saygı bitmiş afedersiniz eşinizle o yatağa girdiğinizde nasıl yapacaksınız o kızla neler yasadığı hakkında bi fikriniz yok onunla da birlikte oldular mı acaba ne kadar yakınlaştılar dokundular mı birbirlerine bu düşüncelerle ömrünüz geçecek çocuğunuz olsa bile ilerde bu düşünceler daha baskın gelecek... Kendinize bunu yapmayın ,Eşiniz bu kadar pişkin ,yüzsüz ve çok iyi bir oyuncu ve hakediyo...

Ya böyle bir emsal dava vardı . Haksız fiil sorumluluğuna dayanılarak açılmış kazanılmıştı galiba. tabi her olayın özelliği farklı. ispatta önemli .Bu olayda ispat zor haklısınız.

zaten bu konuda sadece Haksız fiil sorumluluğuna gidilebilir bunun için ispat zor
hatta kadın iftira attın diyerek karşı tazminat davası açma hakkı bile olabilir

Yok aklamak için değil, daha da cok nefret etmek için konussun demek istemistim.
Bilmiyorum cok zor bir durum insan psikolojisi belli olmiyor ne kararlar aldırır.

hayır çok harikasınız

Haklısınız mutlaka ama şöyle bir gerçek var burdaki bir çok kadın herşey mükemmel gideken aslında aldatılıyor olduğunu farkedip her saniye aynı korkuyu aynı guvensizliği yaşayarak mutlu olamaycagını biliyordur. Mutlaka evlilik kutsal bir bağ, mutlaka şanslar verilmeli ama gözünün içine baka baka mutlu giden bir evlilikte bu şoku yaşamak ve atlatmak kolay mı. Bağın koptuğunu farkedip aldatılsaydı adam pişşman olsaydı belki evine bağlılığını doğruyu anladığını anlayabilirdiniz ama bahsettiğimiz adam resmen aşığı oynarken diğer odada birine bebeğim diyor :/

Kesinlikle hak veriyorum bosanmayacaksaniz zaten eşinin güzel bi dersi hak ettiğini söyledim. Gerekirse aylarca bosanacagiz deyip soğuk davranır. Köpek gibi pişman olmadan zaten affetmesi taraftarı değilim. Hiç bisey yokmuş gibi davranmasını bende onaylamiyirum. Ama bu boşan illaki bu konu sahibine fos çıktı gibi yorumlar konu sahibini üzecektir

zaten bu konuda sadece Haksız fiil sorumluluğuna gidilebilir bunun için ispat zor
hatta kadın iftira attın diyerek karşı tazminat davası açma hakkı bile olabilir

Doğru haklısınız. Ama elinde tam ispata yarayacak delilleri olan gidebilir bu yola. tabi bu konuda çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…