Şüpheden boğulmak üzereyim

Bakın çok haklisiniz ama belki de çok yakınında bunu yaşadığım için böyle düşünüyorum. Benimde akrabalarında birbirini deli gibi seven bir çift vardı. Herkes yapar o adam yapmaz derdik. Sonra birgün bi kadına imam nikahı yaptı ve kendi evinin yanında ev tuttu. Eşi şok tabi. Sonra ögrendikki kadın adama büyük yaptırmış. Kopamiyor resmen karısını sevmesine rağmen. Tam bir yıl dua ettik hep birlikte. Kadın 1 yıl ağladı sabahlara kadar dua etti. Ve sonunda Rabbim yardım etti bir yılın sonunda adam eşine döndü ve büyü bozUlduktan sonra hungur hungur ağlayıp senin duaların beni kurtardı dedi. Evet kadın için çok zor ama şimdi yine çok mutlular. Demek istedigim konu sahibini de esine büyü yapıldı falan değil. Bak şimdi bu yorumuna gelen yorumlara birazdan :) demek istediğim bi sakin olup konu sahibine aklını başına toplasin daha çok yeni. Boşan diye israrin hiç bir getirisi yok. Kadın boşanmak istemese topa mi tutacağız. Biraz zaman geçsin işin aslı asdarini öğrendim sonrasında gideceği yolu kendi seçer. Ama yok bosanmassa bi daha yorum yapmicam hepsi aynı bunların. Madem bosanmican neden bizden akıl istiyorsun tarzı yorumlar hiç hoś değil. Umarım anlatabildim.

Kusura bakma da ne kadar yanlış demişler sizin orada. Bu laf erkeğin cinsel çapkınlıklarından yola çıkıp bunu kısmen hoş görmek kadını da bu işi görev bilir kılıfına sokmak için saçmalanmış bir laf.
Bugün 2 haber çıktı siyaset bölümünde sevgilisiyle yatarken çocuğu ölen ve çocuğunu öldüren anneler.

sana kısaca baş gudu diyelim oky

bazen diyorum ki burada aklı başında mantıklı olan kadınları konu sahipleri dinlese de zaten olmayan yuvalar keşke son bulsa.
başı çekiyorum bu konuda. gudu oky. bundann sonra bana gudu deyin. ama guru olabülür guru oky:)

ah ah. bunu kadın yazıyor birde. sonra erkejker bunu gösterip ahada biz yaparız işte diye bahaneyi buluveriyorlar. verin ellerine bu kozlarıda aldatmaya bahaneleri olsun diyesim var bıu insanlara

burda ( bunu yazan arkadaşı tenzih ederek söylüyorum ) erkeğin nefsi fazla hamilelikte normaldir böyle şeyler yazan kadınlar var.. erkeklerin kendilerine empoze ettikleri düşüncelere yargısız inanlar var ne yazık ki..

hep büyünün sonucu bunlar zaten. verdiğiniz örnek bile o kadar yanlışki.

Yahu kadın affettim yada affetmedim diye bir şey yazmadıki yazdıda benmi kaçırdım yaff

Ben yazdıklarından affedeceğini çıkardım
Geldi ayak ucumda yattı ama yorgan vermedim mesela bana göre açık kapı
Netsen kapı dışarı etmiştin çoktan, 1 yıldır konuşuyorum ama yardım et diyen adamı ayak ucunda yatırıyosan bi düşüneyim demektir bu bence taze diye ha deyince yelkenleri indiremem ama ayak ucumda dur bakalım bakarız bi demektir

hayir öyle bi aciklama yapmadi ki,bosanmaktan bahsetti,sonra hala bi aciklama yapamadi kadincagiz,resmen travma yasiyor olsa gerek.
yuva yıkan kk kadınları falan okuyunca öyle düşündüm nedense.
Yaşamadığımız şey değil de..
Gelip kocasını çekiştirip sonra da kocası tatlanan konuları çok gördük de...

Kadının nefsini geri plana atma toplumun dayatması kadının da gayet nefsi var, cinsel açıdan yok diyelim hadi ama her kadın ilgi sever iltifat sever al sana nefis, yüzyıllardır kadınlık baskınlanmaya annelik kutsallaştırılmaya çalışıldı hala öyle,erkek egemen toplum böylesini istiyor,bazı ülkelerde kadın sünneti var cinsel kimliği tamamen ortadan kaldırmak için

Valla ben de bu Kk yuzunden evlenmeden 3 koca bosadim

Ben bu yuvayi kurtar soylemlerini hic anlamiyorum. Pardon hangi yuva ? Buyuk konusmak istemiyorum ama adam beni 1 yil uyutmussa ortada zaten yuvamiz yoktur ki benim yuvam vardir sadece. Sadece benim yuvamsa da ona yer yoktur.

Adam kendine sevgili yapıyor yuva yıkmış olmuyor
üçüncü kişi ben boşan dedim diye yuva yıkılıyor hmm tamam ok

Katılıyorum sana Jessey adam zaten o kızla konuşmaya başlayarak bu yuvayı önemsemediğini ortaya koymuş...
Eşini kaybetmekten korksaydı bu hatayı yapmazdı ,yapmamalıydı...

aa tamamen kapatmış dava yolunu. açılsa da sonuç alınmaz. ispatla da ilgili değil.teşekkür ederim bu paylaşım için .

o ikinci kadın,akrabanız olan adama tekmeyi basınca ya da adamın hevesi geçince,büyüydü.hacı hocaydı diye.kıvırmaya başlamış adam
.ve bu yüzyılda hala bunlara inanan,kadınlarıız kızlarımız var,yazık...

bu büyü işi niye hep erkekleri buluyo yav,bir kadın da kocasını aldatıp sonra da kocişim affet bana büyü yapmış o pis adam o yüzden seni aldattım demiyor

olur muuuu, kadın olunca yollu oluyor o zaman büyü bahanesi ortadan kalkıyor.. erkekler ihanet edince büyü bahanesi default olarak geliyor..

zaten en çok buna şaşırdım. bunu burada okumak ve inanıldığını görmek çok üzdü beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…