Şüpheden boğulmak üzereyim

yeni nesil inşallah iyi yetişmiş bireylerden oluşur da bu tip erkekler azalır.
neyin kafasını yaşıyor bu erkekler, bu ne doyumsuzluk anlamak zor gerçekten.
bir de böyle şeyleri kendilerine hak görüyorlar asıl sorun bu zaten.

bende tüp bebek topikleriyle başladım şimdi burdan çıkmaz oldum

Şu an inanılmaz şaşkınım konu nerden nereye geldi. Adeta puzzle gibi tek tek ,adım adım herkesin emeğiyle konunun geldiği noktaya çok üzüldüm. Asla tahmin etmediğim sonuç.
Kadınca bir his dedikleri bu olsa gerek.
Bir daha asla 'ilişkilerim de hiç aldatılmadım 'saçmalığını ağzıma dahi almıcam. psikolojim bozuldu resmen şu an da ..

Adama göre çocuk diyelim üstelik bekar ..

Yaşı yazılmış mı bu arada ? Ben kaçırmışım. Ben 20 gibi düşündüm en fazla

yazmisti akasya dün kizin yasini, ayrica bekar olmasi ya da adamdan genc olmasi onu ciddiye almamak icin yeterli mi sence? adamin evli oldugunu da biliyor üstelik.. bence vahim bi olay.

Bizde gebelik bitti çocuk telaşı başladı dağıldık
Ben 6 ay hiç girmedim işe dönünce giriyorum da kimsecikler yok orda
Aha döndüm buraya iyi halt ettim şimdi

yani kadında bunu yapsa koca boşamamalı.
hatta kocaya ya yakalamasaydın günah işleyecektim dese,yine o koca boşamasın.
yuva ne sağlam temeller üstünde duruyor bu arada.
gördünüzmü.
temeli yıkılmış bir evin durmasını ,yıkılmamasını sağlamaya çalışıyorrsunuz.
bu arada son kadında yapsa yuvadır demenize asla inanmadım.. biline..
üslubum gayet güzel bu arada. cevabınızı bekliyorum demekte bir üslup sorunu göremedim

aynen bende bdv yi sonradan keşfettim sinirleri bozuluyor insanın..
konu sahibi gelip ne düşündüğünü yazsaydı iyi olacaktı ben polemikten ban yemeden önce
çatladım meraktan..

Konu sahibi sonunda affetmeye mi karar verdi?
sonucu böyle beklemiyordum aslında ben.
Yani o kadar uğraştın bir blöf uğruna mı?
Hiç açmasaydın daha asil olurdu affeden kadın yanında bence.

ben de ilk tüp bebek konusu için üye olmuştum,sonra ikiz anneleri bölümünde baya zaman geçirdim bilmiyorum nereden gördüm bdv yi kaç yıldır çıkamadım buradan

Hayatta hiç birşey gizli kalmaz.
Eninde sonunda patlak verir.
ancak....konu sahibi kararı kendisi vericek.
burda boşan diyen yorumcu kendi adına konuşuyor.
kimse kimsenın üzerine gitmesin bence..
ben olsaydım boşanırdım.
boşandımda...
konu sahibi kendisi kararını veicek ya ömür boyu güvensiz yaşayacak. ki ( hayatı zindan olacak )
yada boşanıp zorda olsa kendine yeni bir sayfa açacak.
en büyük kazancıda şu an evladının olmaması.

Bizde kadinin 8 akli 1 nefsi var, erkegin ise 8 nefsi 1 akli var derler...
Ne kadar da dogru.
Insanin esine güveni sonsuz olmali, kötü kadinlar cok etrafta evli erkekleri ayartmaysa calisan, burda is erkege düsüyor, evliliginin karisinin sevgisinin farkinda olan adam yapmaz reddeder. O 1 akil 8 nefsi yenmeye yetmeli.

Benim eşimde aynı şekilde davranırdı bana.Kendimden şüphe ederdimde ondan etmezdim. Ne yaptı biliyormusun evli bi kadınla sanal seks yaptı .gözümle gördüm mesajlarını facede yinede inkar etti sen kafayı yemişsin psikoloğa git dedi .Facesi açık unutmuş bende tableti sakladım oda başka bilgisayardan girdi faceye .Düşünsene o yazıyor bende okuyorum .Yok banyoda zevk aldınmı falan filan .kadınla evli bide resimlerini çekmiştim cep telefonuma aynı zamanda inkar edemedi .sonuna kadar inkar ederler yanlış gelmiş arkadaşımda şifrem var o girmiş hep yalan yalan . bazı arkadaşların dediğine katılıyorum boşanmayacaksan ortaya çıkarma .Hep ortaya çıkıp hemde devam edersen eziliyorsun kendine saygın kalmıyor. affetmeye çalışşanda kendini asla affedemiyorsun. Ben yaşadım 1 sene affetmeye çalışarak.olmadı .Allah yardımcı olsun .Öyle bir acıkı ölseydi bu kadar içim acımaz diye düşünüyorum.

Konu sahibi sonunda affetmeye mi karar verdi?
sonucu böyle beklemiyordum aslında ben.
Yani o kadar uğraştın bir blöf uğruna mı?
Hiç açmasaydın daha asil olurdu affeden kadın yanında bence.

hayir öyle bi aciklama yapmadi ki,bosanmaktan bahsetti,sonra hala bi aciklama yapamadi kadincagiz,resmen travma yasiyor olsa gerek.

sizinkiler yanlış demiş yalnız.. kadının nefsi erkekten çok daha fazladır.. bu hem dini hemde bilimsel açıdan böyle.. ama erkek egemen toplumun erkekleri böyle empoze etmiş ne yazık ki..

sizinkiler yanlış demiş yalnız.. kadının nefsi erkekten çok daha fazladır.. bu hem dini hemde bilimsel açıdan böyle.. ama erkek egemen toplumun erkekleri böyle empoze etmiş ne yazık ki..
ah ah. bunu kadın yazıyor birde. sonra erkekler bunu gösterip ahada biz yaparız işte diye bahaneyi buluveriyorlar. verin ellerine bu kozlarıda aldatmaya bahaneleri olsun diyesim var bu insanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…