hep kadin kurtarsin zaten....
toplasin pisligi,üstünü örtsun.
aman Yuvam desin..erimdir,beyimdir,pasamdir.....
Kadın yapsa taslayip yerin dibine sokulsun...müstehaktir..
neden?
çünki kadin o kadın....
yerini bilecek....
benim için sonuç degismez..
kadında yapsa erkekte,
kapının önüne koyulmaya mahkumdur.
ve koyulmalidirda....
Ayy çekirge ben de gebelik topiğinden dolayı üye oldum buraya. Hatta aynı ayda doğum yapan arkadaşları konumda toplamıştım,hala da görüşürüz normal hayatta.Seneler sonra nasıl oldu bilmiyorum, bu BDV yi keşfettim.Keşfetmez olaydım
Adama göre çocuk diyelim üstelik bekar ..
Yaşı yazılmış mı bu arada ? Ben kaçırmışım. Ben 20 gibi düşündüm en fazla
Bizde gebelik bitti çocuk telaşı başladı dağıldıkAyy çekirge ben de gebelik topiğinden dolayı üye oldum buraya. Hatta aynı ayda doğum yapan arkadaşları konumda toplamıştım,hala da görüşürüz normal hayatta.Seneler sonra nasıl oldu bilmiyorum, bu BDV yi keşfettim.Keşfetmez olaydım
yani kadında bunu yapsa koca boşamamalı.Kadın yada erkek ne farkeder aldatan bayanda olsa erkek tarafında illa bosan denmez akıl verirsin kendi istediğini yapar sonunda. Hayat onların hayatı. Sanki bayanlar hiç aldatmiyirmu yapmayın Allah aşkına hicmi haberlere bakmiyirsunuz evet burası kadınlar sitesi diye hep erkek aldatmalarina şahit oluyoruz. Ama bu gerçeğin diğer yüzü de var. Ayrıca rica ederim üslubunuza da dikkat edin. Cevap verin bekliyorum vs hoş şeyler değil.
Ayy çekirge ben de gebelik topiğinden dolayı üye oldum buraya. Hatta aynı ayda doğum yapan arkadaşları konumda toplamıştım,hala da görüşürüz normal hayatta.Seneler sonra nasıl oldu bilmiyorum, bu BDV yi keşfettim.Keşfetmez olaydım
Aman hamileyken ne güzel sadece gebelik topiğindeydim
Şurama şu oldu, bacağımda krampla uyandım sizde de oluyo mu şişşşt gebeler derdim
Bebeğe ne lazım kaç zıbın kaç battaniye odasını naısl yapsak , güzel muhabbetlermiş
Gebelik bitti döndüm yine BDV ye yok yani hiç iyi gelmedi bana
Kk ya girmeyince de olmuyo tek çalışıyorum canım sıkılıyo
bu kk kadınları ne gudubetsiniz ya,sizin yüzünüzden kaç yuva yıkıldı burada.ayıp ayıp.
Benim eşimde aynı şekilde davranırdı bana.Kendimden şüphe ederdimde ondan etmezdim. Ne yaptı biliyormusun evli bi kadınla sanal seks yaptı .gözümle gördüm mesajlarını facede yinede inkar etti sen kafayı yemişsin psikoloğa git dedi .Facesi açık unutmuş bende tableti sakladım oda başka bilgisayardan girdi faceye .Düşünsene o yazıyor bende okuyorum .Yok banyoda zevk aldınmı falan filan .kadınla evli bide resimlerini çekmiştim cep telefonuma aynı zamanda inkar edemedi .sonuna kadar inkar ederler yanlış gelmiş arkadaşımda şifrem var o girmiş hep yalan yalan . bazı arkadaşların dediğine katılıyorum boşanmayacaksan ortaya çıkarma .Hep ortaya çıkıp hemde devam edersen eziliyorsun kendine saygın kalmıyor. affetmeye çalışşanda kendini asla affedemiyorsun. Ben yaşadım 1 sene affetmeye çalışarak.olmadı .Allah yardımcı olsun .Öyle bir acıkı ölseydi bu kadar içim acımaz diye düşünüyorum.Kız bana mesleki anlamda soru sormak için beni ekledi; ama bugüne kadar hiç soru sormadı, bu da garip.
Bir yandın eşimin davranışlarına bakıyorum, bana çok düşkün, mutlu etmeye çalışıyor. Eliyle yemek bile yedirir düşünün, ikimiz de çalışıyoruz o nedenle evde destek olur, ev işlerine yardım eder. Ütü yapar, çamaşır atar makineye, mutfak toplar arada. Sürekli de dua eder, mutluluğumuz bozulmasın diye.
Bu nedenlerle konduramıyorum ona bu durumu, eğer aldatma olayı varsa benim tüm insanlara güvenim bitecek.....
açılın gudubet geldiiii:)bu kk kadınları ne gudubetsiniz ya,sizin yüzünüzden kaç yuva yıkıldı burada.ayıp ayıp.
Konu sahibi sonunda affetmeye mi karar verdi?
sonucu böyle beklemiyordum aslında ben.
Yani o kadar uğraştın bir blöf uğruna mı?
Hiç açmasaydın daha asil olurdu affeden kadın yanında bence.
Bizde kadinin 8 akli 1 nefsi var, erkegin ise 8 nefsi 1 akli var derler...
Ne kadar da dogru.
Insanin esine güveni sonsuz olmali, kötü kadinlar cok etrafta evli erkekleri ayartmaysa calisan, burda is erkege düsüyor, evliliginin karisinin sevgisinin farkinda olan adam yapmaz reddeder. O 1 akil 8 nefsi yenmeye yetmeli.
ah ah. bunu kadın yazıyor birde. sonra erkekler bunu gösterip ahada biz yaparız işte diye bahaneyi buluveriyorlar. verin ellerine bu kozlarıda aldatmaya bahaneleri olsun diyesim var bu insanlarasizinkiler yanlış demiş yalnız.. kadının nefsi erkekten çok daha fazladır.. bu hem dini hemde bilimsel açıdan böyle.. ama erkek egemen toplumun erkekleri böyle empoze etmiş ne yazık ki..
açılın gudubet geldiiii:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?