Konu sahibi 32 yasında Adam da o civarda ..
Arkadaşlık benzer gruplar içinde olur. Avm de çalışan öğrenci kızla kariyeri, yaşı olan Adamın ne arkadaşlığı olur ?
Oturur ne konuşur ?
Kız belli ki koca buldum nidalarında, bu da oyalıyor dur Bi boşayacam diye ..
Tamam kızı savunmuyorum ama işim gereği üni , lise öğr içiçeyim. Öyle çocuklar ki ..
Yeni nesil bizden farklı .. Saçmasapan şeyler yapmaya daha da meyilli ..
antropoza mı girmiş beyfendi çıtır kızların ilgisi ile besleniyor..
Ben olsam kızı ciddiye bile almam
Kabul etmiyor hattaay deme öyle bu konu beni paranoyak yaptı bu konu.
Kabul etmiyor mu artık bu davaları yargıtay.?? yoksa ispatta mı güçlük çekiliyor?
aaaaa lütfen ama oky....sizden sorumun cevabını alamadım
. önce soruma cevap verin.
kadın yapsa aynını derseniz tamam diyeceğim size. bakış açınız böyle.
evet beklemekteyim. hala...
Tamam arkadaşım devam et ozaman...Hangi yuva ya hangi yuva
Bi kadınlar mı yuvayı düşünmeli
Adam avm den bile birini bulup aldatsın biz durun kışkırtmayın yuva bozulmasın diyelim
Yuva zaten bozulmuş, bozan da adamın ta kendisi olmuş
Burdan 3-5 yorumla hiç bi yuva bozulmaz
Adama göre çocuk diyelim üstelik bekar ..kiz 25-26 yasinda,cocukluk mu kalmis Allah askina? gece cakti elin adamina bebegim diyen kadin cocuk mudur da?
aynen. kadında gurur olmaz. kadın ve gurur kavramı yanyana gelmemeli.aaaaa lütfen ama oky....
cık cık cık......
Kadın yapabilir mi öyle bişey?
kadin yaparsa ağzını burnunu kirarlar,sokağa atarlar.
erkeklik gururu biter adamın.
yaa kadının gururu....???
Kadın dedigin ne ki???
gurursuz bir ölümlu!!!
Kesinlikle hak veriyorum bosanmayacaksaniz zaten eşinin güzel bi dersi hak ettiğini söyledim. Gerekirse aylarca bosanacagiz deyip soğuk davranır. Köpek gibi pişman olmadan zaten affetmesi taraftarı değilim. Hiç bisey yokmuş gibi davranmasını bende onaylamiyirum. Ama bu boşan illaki bu konu sahibine fos çıktı gibi yorumlar konu sahibini üzecektir
Kabul etmiyor hattaJessey bir örnekle belirtmişti bozulan kararı ..
Artı ispatı cok zor.. Cok net deliller isteniyor
Teşekkürler izin verdiğiniz içinTamam arkadaşım devam et ozaman...
Kadın yada erkek ne farkeder aldatan bayanda olsa erkek tarafında illa bosan denmez akıl verirsin kendi istediğini yapar sonunda. Hayat onların hayatı. Sanki bayanlar hiç aldatmiyirmu yapmayın Allah aşkına hicmi haberlere bakmiyirsunuz evet burası kadınlar sitesi diye hep erkek aldatmalarina şahit oluyoruz. Ama bu gerçeğin diğer yüzü de var. Ayrıca rica ederim üslubunuza da dikkat edin. Cevap verin bekliyorum vs hoş şeyler değil.sizden sorumun cevabını alamadım
. önce soruma cevap verin.
kadın yapsa aynını derseniz tamam diyeceğim size. bakış açınız böyle.
evet beklemekteyim. hala...
hep kadin kurtarsin zaten....aynen. kadında gurur olmaz. kadın ve gurur kavramı yanyana gelmemeli.
onun duyguları yok sanki.
bak hala cevap alamadım soruma. ona oda olabilir adam affetsin. yuva bozulmasın demiyor. bak dese diyeceğimki net düşüncesi yuva kurtarmak.
Doğru haklısınız. Ama elinde tam ispata yarayacak delilleri olan gidebilir bu yola. tabi bu konuda çok zor.
Ayy çekirge ben de gebelik topiğinden dolayı üye oldum buraya. Hatta aynı ayda doğum yapan arkadaşları konumda toplamıştım,hala da görüşürüz normal hayatta.Seneler sonra nasıl oldu bilmiyorum, bu BDV yi keşfettim.Keşfetmez olaydımAman hamileyken ne güzel sadece gebelik topiğindeydim
Şurama şu oldu, bacağımda krampla uyandım sizde de oluyo mu şişşşt gebeler derdim
Bebeğe ne lazım kaç zıbın kaç battaniye odasını naısl yapsak , güzel muhabbetlermiş
Gebelik bitti döndüm yine BDV ye yok yani hiç iyi gelmedi bana
Kk ya girmeyince de olmuyo tek çalışıyorum canım sıkılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?