Şüpheden boğulmak üzereyim

Cinsellik bir boşanma sebebi. Esiniz de sizden ayrılmamıs ama bu yuzden o kızla konusmak istemistir,belki de cinsellik yasandi aralarnda. Ya da yasanmadi bulustular ettiler yahut mesajlastilar sadece. Belki de kızı düşünüp tatmin etti kendini. Bunlar büyük bir muamma.. ama bunu size yapmaya hakki yoktu.
Yani ne olucak afedersiniz ama ille de tam bir birlesmeye gerek mi var, esinizi farkli sekillerde rahatlatabilirsiniz. Ozur dilerim açıkça yazdigim icin ama, bunlar olduğu halde yani siz oral sex ya da farkli yöntemlerle esinizi rahatlattıysanz o yine de o kızla konustuysa bu daha da çirkin.
Elbetre affedilir gibi bisey degil, siz yapsaydiniz ayni seyi. Esinizde iktidar sorunu olsaydı siz yapsaydiniz boyle birseyi o ne yapardı, yardincinolur muydu size.
Bilemiyorum arkadaslarn dedigi gibi ne zamandr ogrendiginizi belli etmeyin, agzndan laf alin blof yapın. Ve o 3 haftalk seminer suresince de takip edin whatsapp konusmalarini.
Allah yardımcınız olsun.

Cinsellik yaşayamadığı için ilgisine karşılık veriyor ama cinsellik yaşamıyor.? Konu sahibi gerçekten inandınız mı şu kurulan cümleye. Okumuş,meslek sahibi bir hanımsınız lütfen kendinizi ezdirmeyin bu yalanlara kanmayın. Düpedüz yalan olduğunu haykırıyor resmen. Sizi çok sakin buldum ben 1 hafta boyunca bu adamla aynı evde nasıl kalıcaksınız bu şekilde?

ha aldatmanın kılıfını bulmuş. sizi suçlamış üstü kapalı..

Bosansaydi o zaman...
Ne istiyordu ki ?
Hem evde hem disarda olsun ...evdekiyle romantik
disardaki ile zirvelik mi dusunuyordu...bencil...

hem cinsellik yaşamadım diyo , o zaman neden senin durumunuı bahane ediyo
tamamıyla rol yani farkında mısın şu an olay sana dönüyo gibi bir durum var
bir süre sonrada ben ona istediğini veremiyorum diye sen depresyona girersin
yol yakınken iyi düşün derim her serde bi hayır vardr derim ya hamile fln olsaydn nolcaktı

Asla mazeret kabul edilemez bence.bahaneye bak ya ee biz seninle bsyler yapamiyoruz ya o yüzden benimde gönlüm baskalarina dogru kaydi demis resmen ya!seni ordan vurmaya calismis anlasana arkadasm.
Güyaa vicdanını rahatlatacak beyfendi
K.bkmada su kocani düsününce yeminle cinnet geliyo bana mazerete bak ya daha mantikli bsy bulamamis mi

Bir yıldır o kıza harcadığı saatleri size harcalasa çabalasa çoktan aşardınız bu problemi bence.

Cinsellik için o kızla birlikte ok ama sizi nasıl tanıştırabiliyor, nasıl yiyor bu haltı, hangi cesaret aklım almıyor?

Sen düşün taşın bol bol yaz sil karala. En sonunda lendin için doğru kararı vereceksin. Dualarımız seninle.

bence şokun etkisinde şu an

kesinlikle bahane. ve bunu bu şekilde düşünüp kendinizde suç aramayın. onun niyeti varmış yapmış. cinsellik için yaklaştım deyip, 1 yıl boyunca bişey yaşamadık demesi büyük çelişki.
Önce bi kafanızı boşaltın, aileniz yakınınızdaysa birkaç gün onlarda kalsanız?

Minareyi çalan kılıfını hazırlar canım.
Demek ki bu adama hiç güven olmaz. Seninle sırf cinsellik için mi evlenmiş? Cinsellik yok diye başka kadınlara mı yönelmek gerekiyor?
Senin bu zaafından faydalanmak istiyor bence.

Son yazdığından sonra bir kez daha şok oldum ve biraz daha inandım birlikte olduklarına.. Burda bazı konular vardı rastlamışsınızdır kocam benle birlikte olmuyor diye kadınlar yıllarını verdi bu adamlara ama adamlar hiçbir sorun olmadığı halde eşleriyle birlikte olmuyorlardı ama biri de demedi ki kocamı aldatayım..
İşin geleceği boyut belli oldu size kendinizi suçlu hissettirecek sizde suçu kendinizde arayacaksınız ben eşimin isteklerine cevap veremedim o da başkasına gitti diyeceksiniz... Yapamadı işte yapamadı sadık kalamadı size bilmiyorum bana ne oluyorsa deli oluyorum böyle adamlara sadakatsiz..
İşin tuhafı Nasıl şehir dışına gideceksiniz insanın içi içini yer Ada'ma üç hafta gün doğdu ya inanamıyorum ...

Kızlar çok doğru konuşmussun evet üçüncü bi şajıs araya kesinlikle girmemeliydi ama evliliğin temel taşlarından biri cinsellik. Erkeğinde cinselliğe düşkünlüğü su götürmez bir gerçek. Bir yıldır o kadınla konştğnda göre ortada bir yıllık bir cinsel sorun var. Çiftin bşr yıldır birlikte olmadğnı var sayarsak. İster istemez gözü dışarı kayar. Biz kadınlar gibi değil erkekler cinselliğe bizden fazla düşkün. Bunuda göz önünde bulunduralım. Çünkü bu bi hamilelik süreci değil.

sence mazeret midir?

senin bu kocan cin olmadan adam çarpmaya kalkan cinsten.

üstü kapalı olarak sana şu msjı veriyor; sen beni cinsel açıdan tatmin edemediğin için ben de bu açlığımı duygusal anlamda doyurmaya çalıştım.

BDV cin yaptı beni

Aynen bende aynı yolda ilerliyorum
Ya bir de şu erkekler aldatınca falan "yok yapmadım,seni seviyorum,o anlamda değil" diye kıvırmıyorlar mı ?Sinir oluyorum ,biraz erkek ol be ,bari yaptığın hatayı kabul et
Aynen öyle hem karını sevşyorsun hem binyıl başkası ile görüşüyorsun hangi anlamda görüşmüşler acaba çok merak ettim ..

Adamın her konuşması tuhaf
Özrü kabahatinden büyük
Birincide 1 yıldır sadece yazıştık yardım et kurtulayım dedi
Şimdi de vajinismustan kurtul ki beni de dışarı kaymaktan kurtar diyo resmen
İnsanda biraz ar damarı olur

Erkekler icin dunyadaki en onemli seyden bahsediyoruz. Ne yaparlaraa yapsinlar ne kadar modern olurlarsa olsunlar bu ilkellikten kurtulamiyorlar. Tabiki bir mazeret olabilir. Ama seni birakmak istemiyor ve seviyor gibi geldi bana su durumda kesinlikle kendin karar vermelisin napicagina.. devam etmekse eger beraber bir cozum bulmalisiniz. Hersey gelip gecici sen uzme kendini 3 hafta kafani toparla dinlen.. uzaklasabildigin icin sanslisin karar vermen daha kolay olacak.
Kizlar sizde yangina korukle gitmeyin nedir bu feminist tavirlar :)

tabii canım erkeğin gözünün orasının burasının kaymadığı yer yok ki çok kaymaya uygun bi yapıları var.

kaç nefsi vardı bunların

iyide destek olunması gereken kişi sizsiniz bu ilişkide .. o destek olacaktı ki siz bu problemi aşacaktınız..
ayrıca ne çelişkili bir ifade bu böyle sizinle cinsellik yaşayamadığı için o kıza yönelmiş ama onunlada cinsellik yaşamamış.. madem öyle neden onunla cinsellik yaşamamış bahanesi buysa..

eşiniz çok pişkin bir adammış kendi hatasının kılıfını da size diktirmeye çalışıyor resmen..

önemli olan erkeğinde kadınında zor durumlarda sergileyeceği tavırlardır.. bu adamın suç bastırmak için öne süremeyeceği bahane yok gibi duruyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…