- 20 Mart 2008
- 141.936
- 213.862
- 1.423
- 60
5 yıldır vajinismusum ilk zamanlar denedik ama ben sonra pes eden taraftan oldum dedi konu sahibi
Detay bilmiyorum abla
herkes bana saydırır belki şimdi ama bahane üretiyor dediğiniz,karısıyla 5 senedir sevişemiyor olması..aldatmanın bahanesi olmaz ama bunu yapan da düz mantık düşünen genelde aklı şeyinden olan erkekten bahseyirouz..Adam resmen bahaneler üretiyor ayrılsaymış o zaman insan gibi aldatmak nedir ya
A akasya-06 neden cevap vermiyorsun sorulara?
tedaviyi denedin mi,çabalama var mı? nedne konunun başında yazmadın bu sorununu.bu bana snein öenmesemediğini çağrıştırıyor..evliliğimizde srounyoktu şahaneydi demiştin ya..ufak bi detay atladım vajiyim ben demek,küüçk görmektir..
sorunun büyüklüğünün farkında değil misin?
Konu özeti için teşekkürlerOralar çoktan geçildi
Evet eşi konu sahibini aldatıyormuş avm deki kızla
' 1 yıldır sadece yazıştık, kurtar beni ' diyormuş kocası açıklama olarak
Konu sahibi didikleyince
İkinci bir açıklama gelmiş ' vajinismus olduğundan dışarı yöneldim ' gibi
Şimdi muamma olan bir durum var cinsellik yaşanmış mı sadece mesajlaşma mı diye
Ama artık bi önemi yok bence, herşeyi atın çöpe gitsin
5 yıl öncesine dönsün herkes
Ne demek yorum yazmasinBirde.konuya inanmayan yorum yazmasn bence. burda zaman ayırıp gerçekten takip edenler icin haybeye zaman kaybı oluyor sayfalari okumak.
Cunku konu sahibi mesajlari tek tek okuyup degerlendirip, istenilen mesaji yaziyor. Dogru olani degil. Bu konukonu sahibi okuyorsun ama yazmıyorsun. çok soru soruluyor. ama açıklaman yok.
evet. girmemiş.5 yıllık evli olan konu sahibi eşiyle hiç ilişkiye girmemiş mi????
Ne
Ne demek yorum yazmasin
Pekala yazarim
aksamdan beri adina uzulmusum simdi konunun seyri degisiyor
sacma bir sekilde ....enayimiyiz biz?
Oyle hissettirdi de bi an ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?