Mağaza bir avm nin içinde. Eşim arada gider avm ye, çok da uzak değil, gittiğini de saklamaz, ihtiyaçlar için gidiyor. O mağazaya da uğramış olabilir haliyleEşiniz tekrar mağazaya gidip kızı görmüş olmaz diye düşünüyorum. o zaman da numara almak için birkaç yol kalıyor. ya facebook gibi sosyal ağlar yada Outlook tarzı mailden falan konuştu. esinizin sifresini biliyorsanız maillerine bakın oraya bildirim geliyor arkadaşlık isteği ile ilgili de.
Hadi isim neyse de.soyisim bulunup.nasıl.facebook ta.arkadas olundu onu ben de anlamadimSadece orada mı tanıştınız yani. Ad Soyad nereden buldu ki hemen ekledi. Ne mağazası ki burası esin tek başına gitti belkide.
ilk kez mesaj atacağı kişiye niye canım diye giriş cümlesi kuruyor o zamanBakın şu da bir ihtimal. . Giyim magaziysa fatura kesiyorlar ve orda kısa bilgiler alınıyor esinizde kendi cep no vermisse kız kendi kendine yesillenmis olabilir. Yada size birşeyler aldınız yine bilgilerde sizin adınız var ama esiniz kendi telini yazdırdı kizda sizin sanmis olabilir. . Oldu mu böyle bişey.. çok mu iyi niyetli düşündüm ki ya
Bakın şu da bir ihtimal. . Giyim magaziysa fatura kesiyorlar ve orda kısa bilgiler alınıyor esinizde kendi cep no vermisse kız kendi kendine yesillenmis olabilir. Yada size birşeyler aldınız yine bilgilerde sizin adınız var ama esiniz kendi telini yazdırdı kizda sizin sanmis olabilir. . Oldu mu böyle bişey.. çok mu iyi niyetli düşündüm ki ya
ilk kez mesaj atacağı kişiye niye canım diye giriş cümlesi kuruyor o zaman
Bende hep böyle iyi niyetli şeyler düşünüyorum şu an.
yok ne kızması smiley koymadım ya ondandırIste konu sahibinin sandiysa numarayi ondan canım yazmış olabilir. Ne kiziyon ya
İnşallah değildir. DM den yazdığım şeyleri yap mutlaka. Uykum kaçtı vallahi. Ben çok üzülüyorum böyle şeyleri duyunca.
Niye elin kızı konu sahibinin sanıp canım desinki.. Müşteri çalışan mesafesi diye bişeyde var.. İşin kötüsü benim gözümde kız daha beter suçlu.. Evli adama adım attığı ve mesajlaşma görüşme varsa.. Erkeğin evlisi bekarı yok.. Onlar otomatikman suçlu zaten..
Kızın niyeti baştan belliymiş sanki, konu sahibini ekleyerek.. paranoyakmıyım neMüşteri çalışan mesafesi ama face de ekliler yani
Tatlım konu sahibine yazdıgın yapması gerekenleri DM den bana da atar mısın?
Şu an bir ilişkim yok.Ama günün birinde illa ki lazım olabilir diye tahmin ediyorum. Çünkü insan öyle anlarda bir şok geçirir,ne yapacagını bilemeyip saçma şeyler yapar sonra da keşke şunu şunu yapsaydım demişken iş işten geçer..
Velhasılı kelam önceden bilmek her zaman iyidir.
bkz.hesaplayan kadınlar
Ya şu anda her.şey çok normal gibi.geldi evet madem face te eklesecek kadar samimi oldular kızın edinin telefonunu konu sahibinin sanıp merhaba canım diyebilmesi mantikli.Müşteri çalışan mesafesi ama face de ekliler yani
Hadi isim neyse de.soyisim bulunup.nasıl.facebook ta.arkadas olundu onu ben de anlamadim
Bugün sana yarın bana.. Ben de kendi derdim gibi bunaldim gerçektenO değilde bu site ve bdv iyi ki var. Şu saatte belki insanın arkadaşı bile yat uyuyalım sabah konuşuruz falan der. Ama burada şu herkes yardım etmeye çalışıyor.
Afedersiniz konuyla ilgisi yok.belki ama mesleginiz nedirKız benim çalıştığım meslekle ilgileniyordu, bana onunla ilgili sorular sordu, arada size soru sormak için face den ekleyebilir miyim dedi, ben de ismimi söyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?