Şüpheden boğulmak üzereyim

O kadar yorumu okumadim kizlar yaaa ne oldu bulundu mu nunara sahibi. Belki yanlışlıkla atmistir

Kız iyi duruyordu ama ben biraz saf ve iyiniyetliyim, farketmemiş de olabilirim

Kızlar ben yatayım artık, tabi uyuyabilirsem, yarın işe gitmem lazım. Yine yazarım inşallah, sağolun her şey için

Kız iyi duruyordu ama ben biraz saf ve iyiniyetliyim, farketmemiş de olabilirim

Belki geç bir tavsiye olacak ama öyle yeni tanıdığınz kişileri eklemeyin derim.yani inş bu olay ii sonuçlanır ama kimseye güven olmuyor malesef.belkide o faceden ulaştı eşinize de, bilemeyiz.

O kadar yorumu okumadim kizlar yaaa ne oldu bulundu mu nunara sahibi. Belki yanlışlıkla atmistir

Evet numara bi tanıdığının numarasiymis konu sahibinin. Numarayi araştırınca buldu.önceden esiyle bir mazagaya gitmişler orda çalışan kızla muhabbetleri olmuş .kız faceden eklemiş konu sahibini.isin ilginç tarafı kızın numarasi konu sahibinde bile yok.

Bu nasıl cesaret ya? Varya sınava girdim aklım burda kaldı çok üzüldüm, ve o titremeleri iyi bilirim...

Online e bak ve bu numara ile ne sıklıkla konusuyo bak garanti

Kız benim çalıştığım meslekle ilgileniyordu, bana onunla ilgili sorular sordu, arada size soru sormak için face den ekleyebilir miyim dedi, ben de ismimi söyledim

kiz ne zaman ekledi sizi faceden ? bence esinizle fotolariniza bakmak icin eklemek istemis olabilir.Sonradan da biseyler gelismis olabilir.

Eşinize mesaj atması tuhaf,tanıdık olması beni rahatsız etti açıkçası. Bulduğunuz kişi hiç tanımadığınız biri olsa yanlışlıkla atmıştır diyeceğim ama ortak tanıdık çıkmış burası biraz tuhaf,kızın size yakınlaşma çabası da tuhaf.
Arkadaşlar bahsetmişler,whatsappı google drive ile entegre hale getirin,orayada kaydolsun konuşmalar,bir süre takip edin bakalım,eşiniz cevap verecekmi? Konuşuyorlarmı?
İnşallah yanlıslıkla atılmış bir mesajdır bu arada,bunu gönülden isterim.

Esinizin telefon dokumune bakmalisiniz. Eger gorusuyorlarsa sadece internet uzerinden degildir. Boylece bir sey var mi yok mu belli olur

arkadaşının numarasıysa kusura bakma ben yanlış açtım herhalde deseydin​

Kızlar whatsApp geçmişini görebilme imkanı var mı? Eşim silmiş mesajı, şu anda uyuyor. Nasıl görebilirim geçmişi? Bu arada telefonu ip...ne
Ip... Hep kendini yedekler diye biliyorum esiminkide ondan.mesajlari geri yukleyebilirsin..
Valla hic soyle boyle arastirma yapmadan atardim telefonu esimin kafasina zaten bizimki boyle durumlarda asla yalan soyleyemez insallah bi durum cikmaz canim

Hicbir insana guvenilmeyecek demek kim sokakta bi yerde es kaza tanistigimiz kisilerle muhabbetimiz orada kalacak. Bir adim oteye goturup hayatimiza sokmayacagiz. Basiniza ne acacaklari belli olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…