- 27 Şubat 2012
- 16.974
- 28.701
- 798
birde şunu yap.
örneğin eşinin mail adresi aliyilmaz01@gmail.com olsun sen de aliyilmaz.01@gmail.com gibi ona çok yakın bir mail adresi al ve o kişiye mail at hal hatır sor eşin gibi cevap verecektir
Ooooo zekice
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birde şunu yap.
örneğin eşinin mail adresi aliyilmaz01@gmail.com olsun sen de aliyilmaz.01@gmail.com gibi ona çok yakın bir mail adresi al ve o kişiye mail at hal hatır sor eşin gibi cevap verecektir
saat konusunda size hak veriyorum ama konu sahibine sordum kim bu tanıdık diye ama cevap alamadık henüz,iş arkadaşımı bir akrabamı alacaklımı ne,bazı durumlara göre değişebilir.Ne olursa olsun, kizi taniyormus.
O adam kadinin kocasi, bu saatte hic bir bayan normal arkadas mesaj atmaz hele ''canim'' diye hic atmaz.
Gereksiz bir samimiyet. Ne olursa olsun, esinin kizmaya hakki yok, ayni sey bayanin basina gelse? Yani konuyu acan bayana bu sekilde bi mesaj gelse sizce esi ne yapardi?
Aynen size katılıyorum işler sarpa sarabilir çok ayıp olabilir küçük bir.ihtimal de olsa eşi sucsuz olabilir. En makulü bir arkadasin da dediği gibi aptali oynamak ve devamlı kontrol etmek online islemlere bakmak da mantiklipeki ya o karşıdaki kişi düşündüğümüz gibi değilse o zaman konu sahibi eşine nasıl bir açıklama yapacak?
peki ya o karşıdaki kişi düşündüğümüz gibi değilse o zaman konu sahibi eşine nasıl bir açıklama yapacak?
Tabii ki oyle, ama biliyorsunuz ki herseyin bir adabi vardir.saat konusunda size hak veriyorum ama konu sahibine sordum kim bu tanıdık diye ama cevap alamadık henüz,iş arkadaşımı bir akrabamı alacaklımı ne,bazı durumlara göre değişebilir.
Kızlar whatsApp geçmişini görebilme imkanı var mı? Eşim silmiş mesajı, şu anda uyuyor. Nasıl görebilirim geçmişi? Bu arada telefonu ip...ne
arkadasla aranızdaki muhabbet salça olmak istemem ama fikrimi soyleyeyim dedim evet sabretmek zor ama bu.şekilde sorarsa adam kes reddedecek Bisey yapanın da evet yaptım dediği vaki değil kiTabii ki oyle, ama biliyorsunuz ki herseyin bir adabi vardir.
Evli veya iliskisi olan bi adama kafana estigi gibi mesaj atamazsin mesela.
Ya da canimli cicimli konusamazsin, ben bu tarz gereksiz samimiyetlere cok kiziyorum.
Orta da hic birsey yoksa bile hem adami hemde iliskiye zor duruma dusuruyorsun.
Kendini bilen, akilli bi kadin zaten bunu yapmaz.
Kesinlikle yazdıklarınıza sonuna kadar hak veriyorum ama işte konu sahibi o kişiyi tanıyorum hatta facemde ekli dedi ya,samimiyet derecesi ne onu merak ediyorum,halasının kızı da olabilir çok samimi bir okul arkadaşıda.Tabii ki oyle, ama biliyorsunuz ki herseyin bir adabi vardir.
Evli veya iliskisi olan bi adama kafana estigi gibi mesaj atamazsin mesela.
Ya da canimli cicimli konusamazsin, ben bu tarz gereksiz samimiyetlere cok kiziyorum.
Orta da hic birsey yoksa bile hem adami hemde iliskiye zor duruma dusuruyorsun.
Kendini bilen, akilli bi kadin zaten bunu yapmaz.
birde şunu yap.
İyi de kadın bilmiyorsanız mail adresini? Daha once hiç mail ile konuşmamışlarsa adama sorar ki. Olağandışı bir şey çünkü.
Konu Sahibi uyumuş olabilir mi ??
evet ya ikiniz konu sahibine aynı şeyi söylüyorsunuz ama okumadı sanırım,o dediğiniz ne gerçi bende bilmiyorumBu durumda uyuyabilir mi bilemedim ki. Senin ve benim dediğimi yapsa çözülecek aslında. . .
Bu durumda uyuyabilir mi bilemedim ki. Senin ve benim dediğimi yapsa çözülecek aslında. . .
Canım online islemler tamam da senin önerinin yapamayacak galiba sen android için dedin sanirim o ip..e kullanıyormuş eşiBu durumda uyuyabilir mi bilemedim ki. Senin ve benim dediğimi yapsa çözülecek aslında. . .