• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheleniyorum

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar daha önce ki konularım da da anlatmıştım eşimin ailesi ile ilgili problemleri.kısaca anlatayım eşimle 2 senedir evliyiz8 çıktık 2 sene nişanlı kaldık ve bu 2 sene boyunca kp kv ve görümcem hiç aramadı hatta görümcem nişanıma bile gelmedi çok üzüldük neyse tabi 1 kuruş dahi yardımları olmadı manevi olarak bile sormadılar bi gün kp beni aradı nişanlıyken o da bi kere oldu zaten.bana x den nefret ediyorum dedi ben de peki ne yaptı dedim nefret ediyorum işte bi sebebi yok eskiden biraz severdim dedi ben tabi çok üzüldüm .

Neyse dedik biraz patavatsız düğüne yaşadıkları şehire geldik ne hoşgeldin var ne bi telefon hiç bişey yok ha bu arada biz seni seviyoruz dedi kp telefonda konuşurken.bi kere de babamı aramış x işe gitmiyor evde oturuyor demiş babam çıkdırdı tabi ama gerçek ortaya çıktı tabi ki işe gidiyordu bunun gibi bi sürü olay oldu neyse evlendik evime 1 kere gelmediler aramadılar da ben hep aradım belki 20 kere gittim ama tabi artık gitmiyorum benimde bi gururum var.
Ben artık bilmediğim bişey mi var diye şüpheleniyorum acaba eşimin çok kötü bişeyi mi var .eşim çok iyi biri kariyerli maddi durumu çok iyi çevresi geniş bi insan ama anlamıyorum ben bi insan oğlundan nasıl bu kadar nefret eder

Gerçekten bir insan oğlundan nasıl bu kadat nefret eder ve ailecek tavır alınmış değişik geldi bana. Eşinizle konuşmuşsunuzdur muhakkak o ne diyor?

Tabi ki sordum ben kendi başıma düğün yaptım diye ona para vermedim diye böyle yapıyo diyo ama ben inanmıyorum artık

Ama sadece kp de değil kv görümce falanda tavırlı. Ya çok paracı aile gerçekten para vermedi diye tavır aldılar ya da başka ne olabilirki kuzen amca dayı arkadaş desen sebep çok olurdu söz konusu aile olunca gerçekten para söz konusu olabilir gibi.

Sordum işte para vermedim ona çünkü sürekli evde kavga çıkarıyordu ben de bütün paralarımı sana harcadım ondan böle yapıyo diyo

Kayınvalideyle konuşmaya çalışın. Anne yüreği bu kadar sert olmaz. Biraz acındırırsanız ağzından laf alabilirsiniz. Baba maddiyat sebebiyle terslik yapabilir ama tüm ailenin sırt çevirmesi değişik geldi.
Aklıma ilk gelen kendi düşündükleri hatta akrabadan bir gelin adayı olması ama beni seviyorlar diyorsunuz.

Ama sadece kp de değil kv görümce falanda tavırlı. Ya çok paracı aile gerçekten para vermedi diye tavır aldılar ya da başka ne olabilirki kuzen amca dayı arkadaş desen sebep çok olurdu söz konusu aile olunca gerçekten para söz konusu olabilir gibi.
Evet hepsi tavırlı görümcem nişan da yoktu düşünemiyorum ben kardeşimin nişanın da olmadığımı

Kayınvalideyle konuşmaya çalışın. Anne yüreği bu kadar sert olmaz. Biraz acındırırsanız ağzından laf alabilirsiniz. Baba maddiyat sebebiyle terslik yapabilir ama tüm ailenin sırt çevirmesi değişik geldi.
Aklıma ilk gelen kendi düşündükleri hatta akrabadan bir gelin adayı olması ama beni seviyorlar diyorsunuz.
Seviyoruz dediler ama evlerine giderim hoşgeldin bile demediler

Var böyle tipler.bazı insanların kafaları herkes gibi calışmıyor malesef.Bence kocanla aran iyiyse gerisi teferruat.benimde ne kaynanam ne kayinpederim ne sözümde ne nişanimda nede dugunumde aradilar sordular. misafir gibi geldiler gittiler.ben hiç takmadım. eşimi okadar cok seviyorum ki o uzülmesin istiyorum sende öyle yap üzme eşini çok sorupta.

• Beğen
Reactions: anu
ama sen evlenmeden önce de 8 yıl görüştük demedin mi? eşin bütün ailesinin nefretini kazanacak kadar kötü bir şey yapsaydı yaşadıklarından senin de haberin olur heralde diye düşünüyorum. ama gerçekten de çok garip bir durum. para meselesi olabilir eşinin dediği gibi. aileler genelde çalışan çocuklarından kendilerine para vermesini bekliyorlar aslında, ev almak başka bir şey yapmak için falan kredi ödetiyorlar oğullarına genelde bunu da kadınlar kulubunde çok duydum zaten. eşin de kabul etmeyip ben evlenicem dediyse kin tutmuş olabilirler mi?

Niye eşeliyosunuz ne varsa var?2 sene olmuş evleneli ters bi durumu olsa çıkardı şimdiye ortaya.Kendinize iş aramayın,görüşmeyin ailesiyle de arayıp yalvarmak nedir bize gelin diye

ama sen evlenmeden önce de 8 yıl görüştük demedin mi? eşin bütün ailesinin nefretini kazanacak kadar kötü bir şey yapsaydı yaşadıklarından senin de haberin olur heralde diye düşünüyorum. ama gerçekten de çok garip bir durum. para meselesi olabilir eşinin dediği gibi. aileler genelde çalışan çocuklarından kendilerine para vermesini bekliyorlar aslında, ev almak başka bir şey yapmak için falan kredi ödetiyorlar oğullarına genelde bunu da kadınlar kulubunde çok duydum zaten. eşin de kabul etmeyip ben evlenicem dediyse kin tutmuş olabilirler mi?
Eşim de ole diyo ama eşim zamanın da çok para vermiş fakat sürekli kavga edince vermemiş tabi

Back
X