• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheleniyorum

o zaman eşine destek ol daha rahat alışmasını sağlamaya çalış, ya da elinden geliyorsa biraz aralarını yumuşatırsın. ama sen neden eşinin çok büyük kötü bir şey yaptığını düşündün ki?
Aslında babam düşündürdü benim bilmediğim bişey mi var bu çocuktan neden herkes bu kadar nefret ediyo dedi bilmiyorum hiç böle düşünmedim ya da acaba kp in bişeyini mi öğrendi eşim ondan mı böle aklıma geldi birden

herkesin birden bu şekilde nefret etmesi gerçekten de para meselesi ile açıklanabilir. yoksa bir arkadaş daha yazmıştı kişisel bir şey olsa, mesela babasının bir şeyini öğrense vs.. sadece babası ile kötü olur, en azından bi ablası ondan yana olurdu. ne biçim aileymiş ya anlamadım valla. bence 10 yıldır sevdiğin evlendiğin kişiye sonuna kadar destek ol, doğru düzgün tanımadığın ve hayatında neredeyse hiç yeri olmayan insanları umursama. ayrıca baban da olsa eşine laf söyletme. çok büyük bir suçu olsaydı sana söylerdi o aile, böyle böyle yaptı görüşmek istemiyoruz derlerdi heralde.

herkesin birden bu şekilde nefret etmesi gerçekten de para meselesi ile açıklanabilir. yoksa bir arkadaş daha yazmıştı kişisel bir şey olsa, mesela babasının bir şeyini öğrense vs.. sadece babası ile kötü olur, en azından bi ablası ondan yana olurdu. ne biçim aileymiş ya anlamadım valla. bence 10 yıldır sevdiğin evlendiğin kişiye sonuna kadar destek ol, doğru düzgün tanımadığın ve hayatında neredeyse hiç yeri olmayan insanları umursama. ayrıca baban da olsa eşine laf söyletme. çok büyük bir suçu olsaydı sana söylerdi o aile, böyle böyle yaptı görüşmek istemiyoruz derlerdi heralde.
Yok babam eşimi çok sever ama içindin şüphe düştü aklım almıyor bi baba oğlunu neden hiç arayıp sormaz diyo

Senin bilmedigin onlarin bildigi ne olabilir? Oyle ya da boyle aile onlar yani boyle sirt cevirdilerse birak var cevrede oyle insanlar. Esine destek ol. Ben olsam arkasindan bu isin ne var ne yok diye kurcalamazdim herhalde esime ihanet gibi gelirdi. Ya da bunu ona soyleyip yapardim.

Bizim kv kp de nisandan sonra evlat yerine koydu once ayda 1 konusurlarmis yuzuk taktik her gun aramaya basladilar sanki ogullarini caliyoruz bunlarin ortasi yok mu ya???

Bosverrrr copsuz üzüm olmus eşiniz tebrik ederim.keske benim esimin aileside hic rahatsiz etmeseler bizi.surekli arayip her halta karissalar para isteseler.sizi ayirmak icin iftiralar atsalar ne yapardin bir düşün şükür et Allaha

Akrabalar nasil esinizle. Cok kotu biriyse onlarda sevmez esinizi. Onlqrin yorumlari onemli bence. Ayrica gelmeyen kayinvalide bir sanstir bence :KK53:

Benziyor babasına aslında
Belkide aileyi sarsacak bi hata yapmıştır zamanında ve tekrar toparlayamamışlardır.
Öyle bile olsa eşim iyi bir insan diyosun yanlış yapmış bile olsa, yargılamak artık kimseye düşmez.

Sevmezlerse sevmesinler siz fazla sevin anası babası siz olun.sizde takmayın, siz önemsiz görürseniz oda önemsemez.

Eşim çok üzülüyo kurudu gitti resmen durup durup ağlıyor
Benden size bir altın öğüt; ailesiyle arası açık olan kocayı sakın ha ailesiyle barıştırmaya çalışmayın, sonra onlar yağlı ballı oluverir de sen kara çalı muamelesi görürsün. Bırak böyle kalsınlar, eşinin yoldaşı destekçisi siz olun, aile konusunu kapatın eşmeyin.

böyle aileler de var maalesef. çıkarlarına ters düşen evlatlarını silen. eşinizle ilgili kötü bişey olsaydı nişanlıyken veya evli olduğunuz süre içinde ortaya çıkardı, en azından kulağınıza çalınırdı bişeyler.
benim tavsiyem, sakın ailesi böyle davranıyor diye eşinizden şüphe duymayın. bakın ağlıyormuş da. hem para açıklaması da mantıklı geldi. var böyle manyak aileler, yok mu?
siz eşinizi telki edin. artık ailen benim deyin. ben varım üzülme deyin. siz mutlu olmaya bakın. varsın onlar hayatınızda olmasınlar.

böyle aileler de var maalesef. çıkarlarına ters düşen evlatlarını silen. eşinizle ilgili kötü bişey olsaydı nişanlıyken veya evli olduğunuz süre içinde ortaya çıkardı, en azından kulağınıza çalınırdı bişeyler.
benim tavsiyem, sakın ailesi böyle davranıyor diye eşinizden şüphe duymayın. bakın ağlıyormuş da. hem para açıklaması da mantıklı geldi. var böyle manyak aileler, yok mu?
siz eşinizi telki edin. artık ailen benim deyin. ben varım üzülme deyin. siz mutlu olmaya bakın. varsın onlar hayatınızda olmasınlar.
Ben işte böle kötü ailelere inanamıyorum filmlerde olur sanırdım başıma geldi

Back
X