• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheleniyorum

Bence şüphelenmenize gerek yok. Eşinizi anladığım kadarıyla 8-10 senedir tanıyorsunuz. Acaba kötü bir şey mi yaptı, acaba kötü biri mi vs gibi şeyler düşünmeyin, kötü olsa veya kötü bir şey yapabilecek kapasitede olsa herhalde anlardınız eşi olarak.

İnsanların neye neden tepki verdiğini her zaman anlayamayabiliyoruz, parasal konulardan tavırlılardır büyük ihtimalle. Kendi çocuklarını sırf bu sebepten dışlayan, mesafe koyan insanlarla aranıza bence zaten mesafe koymalısınız. Sevmesinler, görüşmesinler ne önemi var ki? Siz eşinizle mutlu mutlu yaşamaya bakın bence :)

düğünden önce böyle bir sorun yoksa aralarında düğünden sonra olduysa gerçekten para meselesidir, size iyi davranıp aranızı bozmaya çalışıyolar bence çünkü eşiniz buna müsaade etmiyo belli ki, şu an evlendiği için onların para kaynağı gitti , e çözüm ne? Sizi ayırmak ki babanızı araması da bu yüzden ve maalesef ki sizin kanada nifak tohumlarını ekmeyi başarmış şüphelendiğinize göre... Eşinize güvenin ve destek olun

Bi kere kp Facebook'unu açık bırakmış eşimde mesajlarını okumuş eşimden o.. çocuğu diye bahsetmiş insan bunu oğluna nasıl der

Belki çocuğun kendinden olmadığını falan düşünüyordur. .. çocuğu diyince aklıma o geldi. :D neyse böyle manyak anne babalar olabiliyor. Hatta çok sayıda o yüzden bariz bir şekilde problemli olan bence babası ve ailesi. Kocanı da çok rahatsız etme bence bu konuda. kendi öz cocuklarina tecavüz eden babalar var. Onlar çok mu seviyor çocuklarını sence. Bu da belki sapık değil ama başka bir versiyonu işte. Bence bu adamı hayatınızdan çıkarın çöpe atın. Fazlasını hak etmiyor. Gitmeyin görmeyin aramadın sormayın. Elden ayaktan düşmeye başlayınca akılları baslarina gelir peşinize düşerler bence. Umursamayın.

Belki çocuğun kendinden olmadığını falan düşünüyordur. .. çocuğu diyince aklıma o geldi. :KK70: neyse böyle manyak anne babalar olabiliyor. Hatta çok sayıda o yüzden bariz bir şekilde problemli olan bence babası ve ailesi. Kocanı da çok rahatsız etme bence bu konuda. kendi öz cocuklarina tecavüz eden babalar var. Onlar çok mu seviyor çocuklarını sence. Bu da belki sapık değil ama başka bir versiyonu işte. Bence bu adamı hayatınızdan çıkarın çöpe atın. Fazlasını hak etmiyor. Gitmeyin görmeyin aramadın sormayın. Elden ayaktan düşmeye başlayınca akılları baslarina gelir peşinize düşerler bence. Umursamayın.

+1
Manyak aile de çok.

Annesiyle konuşun bence. Eşinizin öne sürdüğü sebepler hiç inandırıcı gelmedi bana.

Valla Can'ım belki eşin haklıdır.. benim eşimde bekarken ailesine çok para yardımında bulunuyormuş ..bizim düğünde de tabi herşeyi eşim yaptı,altınlarımızı aldık balayına gittik bir hafta boyunca aradık eşimin babası tlf cevap vermedi ...bende kötü bişey oldu sandım! meğersem altınları almışız neden ona vermemişiz diye küsmüş :) sanki 5 Kr yardımda bulunmuşta beyefendi :) neyse şimdi eşim para yardımında bulunmuyor ( maddi durumları çok iyi ama aç gözlüler) o yüzden eşimden kötüsü yok onlar için attıkları iftiraları duysan insan oğlu evladı için öyle dermi dersin halbuki dediğimiz yaptığımız bişey de yok en son bayramda gittik onda bile istemediler bizi binbir oyun çevirdiler sende boşver bence kendileri kaybeder senle eşin değil

Valla aynï şeyler bizdede var ve sebebide ben kv bakmayı kabul etmedim çünkü agzından beddua düşmüyor eşimin ilk evliliğinide bitirmiş zaten . eşim de annesini istemedi bizi 3 ayda ayırır sonrada kendisiyle gururlanır gelin kötü çıktı dayanamadı kaçtı diye . kp vefat etmiş bugüne kadar herkes kp hakkında hep çok iyi konuştular ama kv hakkında uzuk durun diye uyardılar. benim kaynımda aynı annesi gibi herkes uzak durun diye uyardı. kaynîm ise eşimin hep parasınî yemiş , şimdi eşim ailesinden uzak duruyor . ne nişanda , düğünde hiç destek olmadılar birde olay çıkardılar. bence çok şanslısınız hiç bulaşmayın keyfinize bakîn . üstlerine gittikçe kendilerini naza çekerler boşverin yaaaa.

Back
X