- Konu Sahibi Dou_You_Wanna
Arkadaşlar bana acilen yol gösterin. Ben yoksa tepkimi kontrol edemicem. Ama planlı gitmek istiyorum. Saf saf ortalarda dolanıpta gene aynı saflıkla sadece soru sormuş olmak istemiyorum. Ben sevgilimin bana yalan söylediğinden şüpheleniyorum. Sebepte şu!!! Bu aralar benim yaşadığım şehirde kendisi iş dolayısıyla. Çok yoğun bir tempoda çalışıyo. Akşam 6-7 gibi ancak bitiyor işi. Ama gerçekten çok çook yorgun oluyor. Normalde iş çıkışı çok nadirdir bu yorgunlukla internete gittiği. Ama şu 2 haftadır hergün internet cafede ama hergünnnnnnn!!!!! Hatta ilk başlarda şöyle bir şey oldu. İş çıkışı yani 8-9 gibi arasam açmazdı, meşgule atardı. Sonra görüşelim arkadaşlarla geziyorum vs vs... Büüüüyyüüükkk kavgalar sonucu artık o telefon açılıyor!!! Her nerde olursa olsun. İtserse tuvalatte olsun. Beni bi kere gıcıklandırdı çünkü. Neyse bi akşam gene aradım. Aşkım internetteyim dedi. Ben hiiç istifimi bozmadım. Eee napıyosun aşkım dedim. Aşkım pes oynuyorum dedi. Tamam aşkım ii oyunlar diyip kapadımm. ( Bu arada her nete girdiğinde mutlaka face e bi iki dakkada olsa uğrardı. ) Son zamanlarda face e de girmez oldu. 1-1.5 saat nette kalırdı. Çarşamda günü beyfendinin işi erken bitti. Hemen bana mesaj attı. Aşkım napıyosun zart zurt. O bana mesaj atınca anlıyorum ki işi bitti. Sonra birden aşkım işim var die kapadı. Akşam iş çıkışımda, yani ben eve gidince görüştük. Dedim ki; ee aşkım bugün nete gitmicek misin? Yok aşkım gitmicem dedi. Tamam aşkım diyip konuşmaya devam ettik. Bu durum dünde tekrarlandı. Dünde internetteydi. Arayınca açtı, gelince hbr verdi. Ama şöle bi durum gözüme çarptı!!!!!
İnternete gitmeden, ve internetteyken gayet neşeliydi, huzurluydu, herşey iyiydi yani. İnternetten bi geldi. Canı sıkkın beyfendinin. Noldu aşkım dedim. Bide üstüne fırça yedim. Sabahta küsmemden korkup mesaj attı hemen. Ama bugün internete bi girdim. Bana çaşamba günü girmedim dediği sıralarda netteymiş!!!!!!!!!!! Yani ogün nete girmiş. Yalan söylemiş!!!! Arkadaşlar bu adam beni 6 sene önce birbirimize ciddi bakmazken aldattı. Bende tam 5 sene konuşmadım. İnadımın farkında. Bidaha yaparsa beni kaybedicenin farkında. Kendide diyo zaten. Ama ben şüphelerimde haksız mıyım sizce? Bu kdr çok nete girmesi felan? Nasıl ortaya çıkarırım? Bi yol gösterin lütfen...
İnternete gitmeden, ve internetteyken gayet neşeliydi, huzurluydu, herşey iyiydi yani. İnternetten bi geldi. Canı sıkkın beyfendinin. Noldu aşkım dedim. Bide üstüne fırça yedim. Sabahta küsmemden korkup mesaj attı hemen. Ama bugün internete bi girdim. Bana çaşamba günü girmedim dediği sıralarda netteymiş!!!!!!!!!!! Yani ogün nete girmiş. Yalan söylemiş!!!! Arkadaşlar bu adam beni 6 sene önce birbirimize ciddi bakmazken aldattı. Bende tam 5 sene konuşmadım. İnadımın farkında. Bidaha yaparsa beni kaybedicenin farkında. Kendide diyo zaten. Ama ben şüphelerimde haksız mıyım sizce? Bu kdr çok nete girmesi felan? Nasıl ortaya çıkarırım? Bi yol gösterin lütfen...