Şüphelerim...

Yanlış anlaşılan ya da doğrulanması gereken nedir anlamıyorum.
kısık sesle yapılan konuşmalar, şüphe çeken davranışlar, erkek ismiyle kaydedilen kişiyle çok sık yapılan konuşmalar.
Hem neden anneniz bilmeyecekmiş.
Annenizin yerine koydum kenidmi de, kızım yapsaydı aynı şeyi incinirdim.
Babanız eğer suçluysa, suçunun cezasını çekecek.
Neden annenizin kandırılmasına göz yumuyorsunuz anlayamıyorum.

Canm diyelim ki şüphelerinde haklisin ve aralarında birşey var( ki bence öyle) bunu bile bile o kadının ve babanın anneni aptal yerine koymasına ve evinize girip canim cicim yapmasına göz mü yumucaksin

Canım görüştükleri telefon ev telefonu öyle bir ihtimal yok maalesef...

Şu an emin olamadığım için bir adım atamıyorum sadece bunları öne sürerek hiçbir şey iddia edemem etsem bile gayet kolay inkar edilir olan bana olur daha fazla kanıta ihtiyacım var olayı öğrendiğimin ertesi günü bilip bilmeden ortalığı ayağa kaldırmak ne kadar doğru sizce?
Bütün bir aile birbirine girecek ileriyi düşünüyorum ben olacakları düşünüyorum en doğrusu en mantıklısı neyse onu yapmaya çalışıyorum

Son düzenleme:
Canm diyelim ki şüphelerinde haklisin ve aralarında birşey var( ki bence öyle) bunu bile bile o kadının ve babanın anneni aptal yerine koymasına ve evinize girip canim cicim yapmasına göz mü yumucaksin

Göz yummayacağım tabi ki canım sadece zamanını bekliyorum babamın yüzüne vurabileceğim somut şeyler lazım bana

Supheden ziyade hersey ortada bence.

Evden cikar cikmaz aramalar, saat basi tel. Gorusmeleri, erkek adi yazmasi, sessiz konusmalari. Daha ne olsun?

Ben bu durumun yeni oldugunu sanmiyorum. Gecmiste mutlaka bir ilgi olmus olmali, kadin da bekarmis zaten.

Ben olsaydim kesinlikle biraz daha takip edip, iyice emin olduktan sonra babama bu durumu anlatirdim. Erkekler bu yaslarda heyecan yasamak istiyor maalesef. Baban da gecmisten ve tanidigi birini tercih etmis.

40ından sonra azanı teneşir paklar derler...
60 yaşında babam hala dediğim insan da öyle 1 yaş var sanırım aralarında
dediğin gibi yapmayı düşünüyorum ama öncelikle sağlığım için sakin olmayı tercih ediyorum başka türlü ortalığı birbirine katarak çözemem bu işi...

Bu kadın,babanın çok yakın akrabası,sen hala diyorsun.
Tamam da,durmuşlar durmuşlar,burunlarının dibindeki insana 60 yaşından sonra mı aşık olmuşlar ?
Yeni tanıştığı birisi olsa neyse de o kadın hep varmış.Neden bu yaşa kadar birşey olmamış bu yaştan sonra macera arasınlar ?

Acaba annenin bilmesini istemediği başka bir durum mu var ? Miras veya aile sorunu gibi...
Veya anneni kadına şikayet ediyor veya kadın,kocasını şikayet ediyor olabilir.
Annen bu kadından hoşlanmıyor olabilir.Sana söylemiyordur hoşlanmadığını ama belki babana söylüyordur.

babanızın telefonunu alıp,ses çıkarmadan arayın bekleyin kadın nasıl hitap edecek ona göre tavrınızı alırsınız..

Emin olamadığınız nedir ki?
Bu halayla bu kadar uzun süreli görüşmeler neden saklı gizli yapılıyor?
Gecenin bir vakti saklıca konuşmak niye. Apar topar kapatmak telefonu.
Sizin babanız ve gerçekten çok zor ona kondurmak anlayabiliyorum.
Ben anneniz tarafından bakıyorum olaya.
Bir kadın olarak.
Benim babam aynı şeyi yapsaydı ne yapardı diye düşündüğümde de evet bunu bilmek annemin hakkı diye düşünürdüm sanırım.
Annemin kandırılmasına göz yumamazdım.

Ben iki senaryo oluşturdum.
Birincisi:
Babanız ve halanız(?) gençliklerinden beri birbirlerine ilgi duyuyorlar aralarında gönül bağı var. fakat kardeş gibi büyütüldükleri için ailelerine bu durumu anlatamamışlar ve evlilikleri mümkün olmamış. Babanız belki aile baskısı ile anneniz ile evlenmiş çoluk çocuğa karışmış, fakat genlik aşkı hiç evlenmemiş. Aşkları hep devam etmiş, bu yaşa kadar sürmüş. Hatta belki annenizin bile bu olaydan haberi var, siz yeni farkettiniz.
İkincisi:
Gerçekten aralarında bişey yok. Babanız kardeş gözüyle baktığı insanla aşk falan yaşamıyor. Sadece bazı sıkıntıları annenize ve size anlatamadığı. dertleşmek için kardeşini tercih ediyor. Yada halanızın bir sıkıntısı var sizin bilmemeniz gereken. Yada başka ailevi sıkıntılar. Belki maddi sorunlar...
Gerçek nedeni öğrenmeden kendinize işkence etmeyin. Babanızı ve halanızı en iyi tanıyan sizsiniz. Bundan sonra biraz daha dikkatli gözlem yapın. hal ve hareketlerini takip edin. Umarım aralarındaki ilişki sadece akrabalık ilişkisidir.

Çok teşekkür ederim yorumun için...
ilk durumun olduğunu zannetmiyorum
halamın gençliğinde aşık olduğu biri varmış zaten o da başka biriyle evlenmiş bunu da herkes bilir
ikinci durumu düşündüm ben de çok dertleşirler
onun tüm ihtiyaçlarına babam koşar bizim bir ihtiyacımız olduğunda o yanımızda olur
öyle ki üniversite kayıt zamanımda babamın parası yoktu halam vermişti kayıt paramı...
diyorum ya kafama takılan şey neden faklı bir isimle kayıtlı onu bir çözebilsem herşeyi çözeceğim...

Canım parasal bir durum olabilir dediğin gibi ya da aile sorunu erkek kardeşi ve ailesiyle altlı üstlü oturuyor kardeşinin hanımını sevmez konuşmaz
kardeşiyle de nadir konuşur
daha öncede söyledim akrabalarının hiçbirini sevmez kötü niyetli görür konuşmaz hiçbiriyle
kadın evli değil bekar hiç evlenmedi 10 yıl öncesine kadar hasta bir annesi vardı hep ona baktı
annem hoşlanmasa bilirdim bana anlatırdı aksine babamın akrabaları arasından sevdiği ender insanlardandır...
Söylediklerinde haklısın bana da kesinlikle imkansız görünüyor ama ne sırrıdır ki bu herşeyi bana anlatan babam benden gizliyor kiminle konuştuğunu söylemiyor ve özellikle evde kimse yokken ya da ev dışındayken konuşuyor onunla?

babanızın telefonunu alıp,ses çıkarmadan arayın bekleyin kadın nasıl hitap edecek ona göre tavrınızı alırsınız..

Onu da düşündüm ama ev telefonundan konuşuyorlar numara gösteren bir telefon değilse nereden bilecek ki kimin aradığını?
numara gösteren bir telefon ve aradım diyelim şu saatte beni aramışsın derse babam anlamaz mı henüz çok erken anlamaması lazım

Hassasiyetinizi anlıyorum duyarlılığınız için de çok teşekkür ederim
ama benim anlatmaya çalıştığım hemen tepki vermem doğru değil,mantıklı hiç değil
farz edelim ki dediğinizi yaptım bu sabah patladım babama annemin yanında...
cenazemiz var oraya gittiler babamla biraz önce,haber sabah geldi...
ben bunu yapmış olsaydım ki annem tansiyon hastası onun üzülmemesi için dikkatli davranmak zorundayım
annem bir şok geçirecekti belki de tansiyonu yükselecekti sağlığı tehlikeye girecekti...
öfkeyle kalkıp zararla oturmak istemiyorum her şeyin bir zamanı var ve ben zamanını bekliyorum
siz de biraz beni anlamaya çalışın lütfen...

Sakin olman ilk sartin tabi.
Zaten sessiz konusurken yakaldiginda susman, ofkeni kontrol edebildigini gosteriyor.
Kadin da demek ki karsilik veriyor yoksa erkekler tanidik cevrelerinde boyle bir seye cesaret edemez.
Takibe almissin zaten canim su an yapacagin baska birsey de yok.

öyle...
kafamdaki sorulara cevap bulmaya çalışıyorum elimden başka hiçbir şey gelmiyor şu an...

Ben sizi gayet iyi anlıyorum endişelenmeyin.
Tecrübelerimle de konuşurum her zaman.
Ben size ortalığı ayağa kaldırın demiyorum.
Aslında bu kadını bu kadar savunmanızı da garip buluyorum bu kadar kuşkuluyken.
Saat başı aramalar var. Ve bu aramalar hep evden çıktıktan sonraya denk geliyor.
Ayrıca akrabalık çerçevesinde ciddi bir sorunu da tartışıyor olsalar ismi bu şekilde kaydetmesi aslında açıklıyor herşeyi.
Sizinle paylaşamaz belki kadının ya da kendi sorunlarını. Ama annenizin bilmesi gerekir. Bunu annenize yapamaz.
Böyle bir hakkı yok. Benim de erkek kuzenimle paylaştığım şeyler vardır. Ama eşinden de gizlemeyiz hiçbirşeyi. O da bilir.
Benim en tahammül edemediğim şey kandırılmaktır.
Benim eski eşimin de telefonunda iki kez böyle kayıt oldu. Ve sonradan öğrendiğimde her ikisinin de normal arkadaşı olmadıklarını öğrendim.
Bilmiyorum belki de onun için bu kadar tepkiliyim.
Annenizin sağlığı elbette ki herşeyden önemli.
Hiçbirşey onun iyi olmasından daha önemli değil.
Ama kandırılmak da çok fena. Eğer bunu sonradan olmadık şekilde öğrenirse daha da kötü mü olur acaba?
Eğer birşey öğrenirseniz babanızla konuşun. Bu konuyu açıklığa kavuşturun ve babanızın dikkatli davranmaması konusunda susmayacağınızı belirtin.
Ve mutlaka o kadınla ilişkisini tamamen kesmesini sağlayın.
İnanın sıradan birşey olmasını diliyorum. Evinize girip çıkan, kendisini annenize sevdiren ve bu kadar iyi niyetli bir kadına yapılmaması gerekenleri yapan biri olsun istemiyorum bu kadar değer verdiğiniz ve savunduğunuz kişinin.

Böyle bir şey yapacağına inanmayacak kadar çok iyi tanıdığımı düşünüyordum...
keşke daha net anlatabilsem keşke benim gözümden görebilseniz öyle bir insan olmadığna inandığım için,böyle bir şey yaşanmasına olanak vermediğim,inanmak istemediğim için savunmalarım,konduramayışlarım...
belki de ben çok safım herkesi melek zannediyorum
belirtiler ortada ama bana gelene kadar kadının yeğenlerinin de birşeylerden şüphelenmesi gerekmez mi sabahın kör saatinde aramalar var bu kadın bekar ama yeğenleriyle yaşıyor
bilmiyorum artık ne düşüneceğimi şaşırdım
tekrar teşekkür ederim babama açık açık sormamak için zor tutuyorum kendimi ama zamanını beklemeliyim o fırsat nasılsa geçer elime ve ben sorarım bu kim diye
Allah'ım sabır versin,dayanma gücü versin en çok buna ihtiyacım var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…