telefon defterine bakmis muzafferle halanin numarasi ayniymis
bence önceleri gerçekten kardeş gibiydiler, sonra aralarında yakınlaşma oldu.
Böyle durumlarda soguk kanlı olmak gerek.
O senin baban da olsa sonucta herkes kendi hayatından sorumludur.
İnsanların ebeveyn olmaları onların olgun birer yetiskin olmaları demek değil malesef.
Su anda senin sorumluluğun sınavına calısmak ve mesleğini alıp, kendi ayakları üzerinde durmak..
ileride gecmise bakıpta bu konuya bukadar takıldıgın icin zarar gören kendini görmemelisin.
Bu babanın hatası, senn hayatın yepyeni bir ufuk yepyeni bir gelecek vaad ediyor.
Ve mutlaka onun da kendine göre sebepleri vardır. Sen bunlara kafanı yorma kuzum.
keske bir evlat olarak böyle birseye sahit olmasaydın.
Bu konuya takılıp da kendi hayatındaki secimlerin etkilenmemeli..
Senin yapacağın tek sey bu konuya kafanı yormamak derslerine calısmak.
ortada bisey varsa zaten önünde sonunda ortaya cıkar. Annen de farkında olacaktır. Kadınlar hisseder cünkü...
Hadi ya o kismi iyi okumamisim demek ki :/belki de halanın lakabı falan muzafferdir diye saçma bir yorum yapsam.. Bilemiyorum
Böyle bir şeye şahit olmana çok üzüldüm. Fakat sen yinede şimdilik sakinliğini koru. Biraz takibe al onları. Annnele o kadını fazla görüştürme. Şimdilik sukunetini koru. derler ya gözünle 3 kere göreceksin diye, o yüzden sen tam görmeden böyle bir kanıya varma. Ondan sonra düşün taşınıp ne yapacağına karar verirsin.
Ben kendi çapımda neler saçmalamadım ki canım...
ama yok,olmuyor hem imkansız geliyor hem de her şey ortada...
Bence aldatma olayı yok bana cok saçma geldi. Kesin baska bir sey çıkacak bu isin altından ama su an biz bulamadık diye umut ediyorum
Bana da saçma geldi.
60 yıl aşık değillermiş yeni mi farketmişler birbirlerini...
Gençken gözü varmış desen... 60-20=40
İnsaf yani,40 yıl kim aşık kalmış ki :)
Hem o kadar aşık ki aileyi filan gözü görmeyecek kadar tutkulu.Olmaz.
Bence çok rahatsız oluyorsan annene söyle ama usturuplu söyle.
Anne,babamın halamla sık sık konuştuğunu biliyor musun ? Veya anne babam neden halamı başka isimle kayıt etmiş olabilir gibi...
Annen çözer olayı...
Bak aklima ne geldi belki halanın bir derdi vardır baban da onunla cok ilgileniyordurhani siz şüphelenmeyin diye Muzaffer diye kaydetmistir. Gerçi niye suphelenesiniz ki haladan, Muzaffer olunca daha suphe çekti :/
Peki babanın Muzaffer diye bir arkadaşı var mı? Belki de Muzaffer diye biri halanın yakınidir halanın telefonunu kullaniyordur bir süreliğine.
Yani saçma sapan seyler üretiyorum ama konuya yabancı bile olsam kabullenemedimdisaridan bir kadın olsa tamam da hala yani öz hala olmasa bile ... Ne bileyim
Bence aldatma olayı yok bana cok saçma geldi. Kesin baska bir sey çıkacak bu isin altından ama su an biz bulamadık diye umut ediyorum
Bana da saçma geldi.
60 yıl aşık değillermiş yeni mi farketmişler birbirlerini...
Gençken gözü varmış desen... 60-20=40
İnsaf yani,40 yıl kim aşık kalmış ki :)
Hem o kadar aşık ki aileyi filan gözü görmeyecek kadar tutkulu.Olmaz.
Bence çok rahatsız oluyorsan annene söyle ama usturuplu söyle.
Anne,babamın halamla sık sık konuştuğunu biliyor musun ? Veya anne babam neden halamı başka isimle kayıt etmiş olabilir gibi...
Annen çözer olayı...
Hala sizin eve geldi mi senin suphelerinden sonra?
Gozlerden de anlasilir ya hani?
Bence hiç anneye intikal etmesin olay ama bir sekilde Muzaffer ismini cümle icinde kullanıp babasının tepkisini ölçsün. Ne bileyim bakkal yeni çırak almış adı muzaffer falan bir sekilde o ismi gecirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?