Şüphelerim...

İsmini erkek ismiyle kaydetmekle her şey bariz apaçık ortada.
Annem babam ben çok ufakken ayrılmışlardı. Ayrıldıktan sonra tabi bir başkası olabilir ama kaç tane oldu onun karı kız sevdası yüzünden baba kız ilişkimiz de bitti.Konuşmuyoruz.
Bak sizinkiler hala evli babanla konuş yolu yol değil böyle bir şey karşısında sessiz kalma.

bence önceleri gerçekten kardeş gibiydiler, sonra aralarında yakınlaşma oldu.

Böyle durumlarda soguk kanlı olmak gerek.
O senin baban da olsa sonucta herkes kendi hayatından sorumludur.
İnsanların ebeveyn olmaları onların olgun birer yetiskin olmaları demek değil malesef.

Su anda senin sorumluluğun sınavına calısmak ve mesleğini alıp, kendi ayakları üzerinde durmak..
ileride gecmise bakıpta bu konuya bukadar takıldıgın icin zarar gören kendini görmemelisin.
Bu babanın hatası, senn hayatın yepyeni bir ufuk yepyeni bir gelecek vaad ediyor.

Ve mutlaka onun da kendine göre sebepleri vardır. Sen bunlara kafanı yorma kuzum.
keske bir evlat olarak böyle birseye sahit olmasaydın.
Bu konuya takılıp da kendi hayatındaki secimlerin etkilenmemeli..
Senin yapacağın tek sey bu konuya kafanı yormamak derslerine calısmak.
ortada bisey varsa zaten önünde sonunda ortaya cıkar. Annen de farkında olacaktır. Kadınlar hisseder cünkü...

Canım çok sağol ihtiyacım olan buydu sanırım teşekkür ederim
dediğini yapmaya çalışıyorum ama hemen olmuyor tabi yavaş yavaş toparlanacağım
ben göz göre göre kandırılmayı hazmedemiyorum gözümüzün içine baka baka yaptığı çok büyük ayıp,günah...
en kısa zamanda mesleğimi elime alıp ne yapmam gerekiyorsa ondan sonra yapacağım
şu an zaten bunu yapmaya gücüm yok maalesef ekonomik özgürlüğüm yok
elim ekmek tutsaydı daha güçlü olurdum en azından dilediğim gibi davranabilirdim
şu an öyle bir lüksüm yok işin doğrusunu kesinlikle öğrenene kadar dayanacağım
Çok zor günler bekliyor beni,dilerdim ki böyle olmasın ama kaderde bunları görmek,yaşamak da varmış...

Hadi ya o kismi iyi okumamisim demek ki :/belki de halanın lakabı falan muzafferdir diye saçma bir yorum yapsam.. Bilemiyorum

Ben kendi çapımda neler saçmalamadım ki canım...
ama yok,olmuyor hem imkansız geliyor hem de her şey ortada...

Böyle bir şeye şahit olmana çok üzüldüm. Fakat sen yinede şimdilik sakinliğini koru. Biraz takibe al onları. Annnele o kadını fazla görüştürme. Şimdilik sukunetini koru. derler ya gözünle 3 kere göreceksin diye, o yüzden sen tam görmeden böyle bir kanıya varma. Ondan sonra düşün taşınıp ne yapacağına karar verirsin.

Hala dua ediyorum,zannettiğim gibi bir durum olmasın başka bir sebebi olsun,bir açıklaması olsun diye
o yüzden zamana bıraktım zaten biraz gözlemlemek ve emin olmak için
her şey apaçık bağırsa da bir umut diyorum,belki kendimi kandırıyorum ama dayanabilmemin tek yolu bu

Ben kendi çapımda neler saçmalamadım ki canım...
ama yok,olmuyor hem imkansız geliyor hem de her şey ortada...

Bak aklima ne geldi belki halanın bir derdi vardır baban da onunla cok ilgileniyordurhani siz şüphelenmeyin diye Muzaffer diye kaydetmistir. Gerçi niye suphelenesiniz ki haladan, Muzaffer olunca daha suphe çekti :/
Peki babanın Muzaffer diye bir arkadaşı var mı? Belki de Muzaffer diye biri halanın yakınidir halanın telefonunu kullaniyordur bir süreliğine.
Yani saçma sapan seyler üretiyorum ama konuya yabancı bile olsam kabullenemedimdisaridan bir kadın olsa tamam da hala yani öz hala olmasa bile ... Ne bileyim

Bence aldatma olayı yok bana cok saçma geldi. Kesin baska bir sey çıkacak bu isin altından ama su an biz bulamadık diye umut ediyorum

Bence aldatma olayı yok bana cok saçma geldi. Kesin baska bir sey çıkacak bu isin altından ama su an biz bulamadık diye umut ediyorum

Bana da saçma geldi.

60 yıl aşık değillermiş yeni mi farketmişler birbirlerini...

Gençken gözü varmış desen... 60-20=40

İnsaf yani,40 yıl kim aşık kalmış ki :)

Hem o kadar aşık ki aileyi filan gözü görmeyecek kadar tutkulu.Olmaz.

Bence çok rahatsız oluyorsan annene söyle ama usturuplu söyle.

Anne,babamın halamla sık sık konuştuğunu biliyor musun ? Veya anne babam neden halamı başka isimle kayıt etmiş olabilir gibi...

Annen çözer olayı...

Bence hiç anneye intikal etmesin olay ama bir sekilde Muzaffer ismini cümle icinde kullanıp babasının tepkisini ölçsün. Ne bileyim bakkal yeni çırak almış adı muzaffer falan bir sekilde o ismi gecirsin

Canım benim aynı ben gibisin sen de fazla iyi niyetliyiz
bir sorunları olabilir,önemli bir sorunları,bana anlatamayacağı bir sorun...
gizli konuşmasını ve ben içeri girince kapatmasını da buna bağlayabilirim
aynılarını düşündüm inan biz yanlış anlamayalım diye ismi değiştirdini de düşündüm
ama bu sorun 2 aydır mı var?
neden bitmiyor?
dün evde yoktu geçen ayın cep telefonu faturasını buldum aynı,sabahın köründe aramalar hem de gün içersinde neredeyse 10 kere...
bilmiyorum canım inanamıyorum,aklım almıyor
yapamazlar bunu diyorum o kadar da değil ama bu karşılaştıklarımın sebebi ne o zaman?
şimdilik kendimi derslerime verdim sınavıma 3 hafta kaldı
düşündüm ki şimdi yüzüne vurup oratlığı ayağa kaldırsam sadece kendime ve anneme zarar veririm
ben ona yavaş yavaş zarar vereceğim,önce hayırlısıyla mesleğimi elime alacağım sonra da annemi boşanmaya ikna edeceğim
bu öğrendiklerimi ise başka şekilde ortaya çıkmadığı takdirde annem asla öğrenmeyecek daha fazla acı çekmesini istemiyorum
ben zamanla halledeceğim herşeyi,mutlaka!

Anneme söylemeyi düşünmüyorum canım,benim yaşadığım şoku,travmayı yaşasın istemiyorum
annem ilgilenmez ki öyle şeylerle burnunun dibindebabamın telefonu çalar bakmaz bile babam bak der
kaç gündür düşünüyorum bana da olanaksız geliyor koşullar imkansızı gösteriyor çünkü ama bu saçmalıkların da bir açıklaması olmalı!

Hala sizin eve geldi mi senin suphelerinden sonra?

Gozlerden de anlasilir ya hani?

yok canım 2 gün oldu ben bunları farkedeli zaten onun öncesinde bilmiyordum
ama telefon faturasına baktım geçen ayın,aynı şekilde çok sık o numara aranmış
geçtiğimiz 2 ay içerisinde gelmişti bize düşünüyorum şimdi olağanüstü bir şey yoktu
bir gariplik yoktu hallerinde her zamanki gibiydi
hatta onun bize geldiğinden babamın haberi bile yoktu eve gelince gördü geldiğini falan öyle bir şey olsa size gidiyorum diye arar değil mi?
Ne bileyim yaa inan beynim duruyor bazen,düşünmemeye çalışıyorum bu yüzden
kafayı yerim yoksa...

Bence hiç anneye intikal etmesin olay ama bir sekilde Muzaffer ismini cümle icinde kullanıp babasının tepkisini ölçsün. Ne bileyim bakkal yeni çırak almış adı muzaffer falan bir sekilde o ismi gecirsin

Ona benzer şeyler yapmayı düşünüyorum erkeklerin aldatmalarıyla ilgili,bu aile içi ihanetlerle ilgili laf dokundurucam sürekli haberde falan görünce ağır laflar edeceğim aldatanlara bu gibi şeyler...
Tepkisini ölçeceğim ona göre
dedim ya yavaş yavaş mahvederim ben onu ya yola gelecek ya da ailesini unutacak
60'ından sonra saçma sapan işlerle uğraşmayacak!

Acaba babanın borcu falan mı var ya da parayla ilgili bir seyler mı... Sen pesini bırakma olayın tepkisini olc arada laf falan sok, en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…