İlginç...
Telefon numaralarınızı nereden buluyor ki?
Erkek arkadaşın neden şikayetçi olmuyor,rahatsız edildiği için.
Şizofrense tedavisi şimdiye yapılırdı en azından.
Bunun cevabini ancak erkek arkadasin bilebilir ...
Yalniz onun soyadini facede kendi soyadi gibi kullanmasi dusundurucu.
Ben olsam sucu, bunu yapan kizda degil ona bu cesareti veren erkek arkadasimda arardim...
Nasıl şikayetçiymiş?
Savcılığa başvurmadı mı?
Babasıyla konuşmak için geç bile kalmış bence.
Ayrıca telefon numarasını değiştirse kız nereden bulacakmış?
erkek arkadaşında senin gibi rahatsız olsa hiç durmaz savcılığa giderdi bence eğer bişeyler öğrenmeni istemiyorsa tabi. kızlar bu konuda erkeklere oranla daha takıntılı olabilirler kızın gerçekten problemleri olabilir ailesinin falan bilgilenip tedavi ettirmeleri lazım yoksa ilerde daha büyük sıkıntılar ortaya çıkar allah korusun sana ve sevgiline zarar vermeye kadar gidebilir bu durum
Savcılık aklınıza gelmediyse pek de o kadar can sıkıcı bir durum değil herhalde.
Pek bir garip durum bence bu.
Mesajla ne yapacakmış?
Seni üzüyor yetmez mi?
bunu rahat rahat hiç utanmadan nasıl yapabiliyolar gerçi burda daha çirkin durumları okudukta kız hasta zaten o belli sen sevdiğinden emin ol yeterki
ne hale geldik yaa
önce kendi sevgine eminsen sonra sevgilin sana olan sevgisinden şüphe duymuyosan size yaklaşabilme durumu yoksa kızın aklına getiripte üzme kendini ama kız sizi bulabilcek yakınlarınızda olabilcek durumdaysa bir an önce çözüme kavuşturmalısınız burdada en büyük görev sevgiline düşüyor
haklısınız ama aynı çevrede oturmuyoruz kızla canım bişey yapabilceğini sanmıyorum teşekkür ederim cevabınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?