şüphelerim :( :(

pnarask

sevmek sevilince güzel :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
1.476
514
163
merhaba herkese daha öncede bu sorunumdan dolayı konu açmıştım buraya 1 buçuk yıldır devam eden bir ilişkim var erkek arkadşıma takıntılı bir kız var 6 ay önce falan yine aynı konudan sorun yaşamıştık kız erkek arkadaşımın soy isimini ikinci ismine yazmıştı facede sildirmiştik erkek arkadşım neftet ediyo o kızdan kızın kuzenini tanıyorum yanıma geliyo o bile şizofren benim kuzenim aldırma sen onu falan diyo neyse 2 3 gün önce falan kızın profiline giriyim dedim bi baktım yine erkek arkadaşımın soy ismi kapak fotoğrafında erkek arkadaşımın arabasının resmi çıldırdım kıza faceden mesaj attım silceksin onu yoksa senin yüzünü tanınmıcak hale sokarım falan dedim kız sen söyledin diye silmiyorum o söyledi diye kaldırıyorum fln dedi neyse kaldırdı bu günde erkek arkadaşım yanımdaydı o kızla konuşma bile muhattap olma dedi engelle faceden dedi yaşanmamış şeyleri yaşamış gibi anlatıyo dedi geçen yine mesaj atmış erkek arkadaşıma geçirdiğimiz gün çok güzeldi diye arkadaşı görmüş erkek arkadaşımın hani görüşmüyodun sen bu kızla falan demiş bu gün bana arkadaşımı bile inandırdı dedi konuşma o kızla dedi herşeyi yapar o dedi şimdide benim facemden kızı engellemiş kafam karıştı aralarında bişey varda kızı susturmayamı çalışyo yada kız beni biliyo ama öyle devam ediyo onla diye çünkü kız o yapıda bi kız yapar kafam çok karışık aklımdan neler neler geçiyo yardım edin bana

İlginç...
Telefon numaralarınızı nereden buluyor ki?
Erkek arkadaşın neden şikayetçi olmuyor,rahatsız edildiği için.
Şizofrense tedavisi şimdiye yapılırdı en azından.

İlginç...
Telefon numaralarınızı nereden buluyor ki?
Erkek arkadaşın neden şikayetçi olmuyor,rahatsız edildiği için.
Şizofrense tedavisi şimdiye yapılırdı en azından.

telefon numarasını erkek arkaşımın bulmuş benim numaramı bilmiyor faceden konuştuk kızla canım
şikayetçi aslında nefret ediyo kızı dövmeye bile kalkmıştı bu yaşananlar yüzünden babasına anlatmayı düşünüyo şimdide ama işte benim aklımı kurcalayan neden kızla konuşmamı istemiyo kafam çok karışık

Bunun cevabini ancak erkek arkadasin bilebilir ...

Yalniz onun soyadini facede kendi soyadi gibi kullanmasi dusundurucu.
Ben olsam sucu, bunu yapan kizda degil ona bu cesareti veren erkek arkadasimda arardim...

Nasıl şikayetçiymiş?
Savcılığa başvurmadı mı?
Babasıyla konuşmak için geç bile kalmış bence.
Ayrıca telefon numarasını değiştirse kız nereden bulacakmış?

Bunun cevabini ancak erkek arkadasin bilebilir ...

Yalniz onun soyadini facede kendi soyadi gibi kullanmasi dusundurucu.
Ben olsam sucu, bunu yapan kizda degil ona bu cesareti veren erkek arkadasimda arardim...

arıyorum zaten canım yüz verdiği içinmi bunlar oluyo diye kafam çok karışık

Nasıl şikayetçiymiş?
Savcılığa başvurmadı mı?
Babasıyla konuşmak için geç bile kalmış bence.
Ayrıca telefon numarasını değiştirse kız nereden bulacakmış?

yok savcılık falan hiç aklımıza gelmedi söyledim hattını değiştir diye ne gerek var ne yapabilcek bana mesajla diyo ama çözülmesi gerek yoksa ben çıldırcam artık

erkek arkadaşında senin gibi rahatsız olsa hiç durmaz savcılığa giderdi bence eğer bişeyler öğrenmeni istemiyorsa tabi. kızlar bu konuda erkeklere oranla daha takıntılı olabilirler kızın gerçekten problemleri olabilir ailesinin falan bilgilenip tedavi ettirmeleri lazım yoksa ilerde daha büyük sıkıntılar ortaya çıkar allah korusun sana ve sevgiline zarar vermeye kadar gidebilir bu durum

Savcılık aklınıza gelmediyse pek de o kadar can sıkıcı bir durum değil herhalde.
Pek bir garip durum bence bu.
Mesajla ne yapacakmış?
Seni üzüyor yetmez mi?

bunu rahat rahat hiç utanmadan nasıl yapabiliyolar gerçi burda daha çirkin durumları okudukta kız hasta zaten o belli sen sevdiğinden emin ol yeterki
ne hale geldik yaa

haklısınız babasıyla konuşcak zaten yaptıklarınıda anlatcak savcılıkla ilgili bi bilgim olmadığı için benim aklıma gelmedi o devam ederse şikayetçi olmasını isticem inşallah aralarında bişey olmamıştır ne yapcağımı şaşırdım teşekkür ederim cavabınız için

önce kendi sevgine eminsen sonra sevgilin sana olan sevgisinden şüphe duymuyosan size yaklaşabilme durumu yoksa kızın aklına getiripte üzme kendini ama kız sizi bulabilcek yakınlarınızda olabilcek durumdaysa bir an önce çözüme kavuşturmalısınız burdada en büyük görev sevgiline düşüyor

Savcılık aklınıza gelmediyse pek de o kadar can sıkıcı bir durum değil herhalde.
Pek bir garip durum bence bu.
Mesajla ne yapacakmış?
Seni üzüyor yetmez mi?

savcılıkla ilgili bi bilgim yok ondan gelmedi aklıma haklısınız çözmeliyim bu durumu teşekkür ederim cevabınız için

Şimdi...
Ortada bir yalancı var bunu belirleyelim.Öncelikle suçu birine atmadan önce sana şunu söyleyeyim. Böyle hastalıklı insanlar gerçekten var.
Eğer yalancı olan kız ise? : Sevgilin muhtemelen yumuşak yüzlü, insanları kırmak istemeyen birisi. Sevgilin o kıza ümit vermese bile, herhangi bi basit "merhaba" "iyi günler" lafından ümitlenen tipler gerçekten var. Sen sevgilinin arkasında dur. Sizi ayırmaya çalışıyor. Bir süre sonra başaramayınca vazgeçer, emin ol. O hastalıklı tipe haddini ancak böyle bildirirsin. Dövmek sövmek çözüm değil.
Eğer yalancı olan sevgilin ise? : Sevgilinin öyle olduğunu sanmıyorum da eğer öyleyse yapılacak tek şey ayrılmak. Affetmek gibi bir ihtimali unutursun. Böyle basit konularda yalan söyleyen biri, önemli konularda ne yapar bilemiyorum. Zaten bir yalancı için çok da üzülmeye değmez. Yalanlarını yüzüne vurur ayrılırsın. O kıza da, sevgilinin gerçek yüzünü gösterdiği için teşekkür edersin.
Yalancıyı tespit etmek çok kolay. O kıza, erkek arkadaşınla sevgili olduğuna dair bir kanıtı olup olmadığını soracaksın. Elle tutulur kanıtlar lazım ama. Beraber çekilmiş fotolar, sevgilinin telefonundan yollanmış mesajlar vs. Eğer kız bunları sana gösterebilirse veya gösteremezse, iki türlü de yalancıyı bulmuş olursun.

bunu rahat rahat hiç utanmadan nasıl yapabiliyolar gerçi burda daha çirkin durumları okudukta kız hasta zaten o belli sen sevdiğinden emin ol yeterki
ne hale geldik yaa

zaten aklım almıyo canım bi kız nasıl böyle davranabilir bunları yapabilir teşekkür ederim cevabınız için

Hemen suphelenme sevgilinden. Aklini kurcalayan bisey varsa acik acik konus.
Var oyle yussuz insanlar. Neler duyuyor okuyoruz. Bence once kizin babasiyla konusun. Kizda da iyi cesaret face bi soyad eklemek fln. Hic mi akrabasi yok bunun listesinde.. Biz iliski durumunu yazmaktan cekinirdik (artk face yok ama ..)

Bencede dogru olabilir, yani erkek arkadasiniz dedigi gibi o bisey yapmiyo ama kiz takintili... Ama yinede fazla güvenmeyin derim... Erkek arkadasiniz madem bu aranizda sorun oluyo önemli bi adim atmasi gerekir artik.... En önemli sebebide sizin üzülmeniz ve bu konu yüzünden sorun yasamaniz, gergin anlar gecirmeniz.... Eger bunu önemsemiyosa var biseyler... Bu sekil söyleyin,artik savciligami verir, babasinami söyler kendi bilir ama bisey yapmasi lazim ve hic ikiletmedende numarasini degismesi lazim... Erkek arkadasinizin sifreleri sizde varmi, takip olayiniz varsa yapin, gerci siler hersey akilli... Bide hepsini gectim nefret ettigi halde, uyarmak icin olsa bile o kizla irribata gecmesi hic hos degil, tamamen hayatinizdan cikartmadan sie huzur yok.... Allah yardimciniz olsun... Bence konunun üstüne durun, hafife alincak bi durum degil...

haklısınız ama aynı çevrede oturmuyoruz kızla canım bişey yapabilceğini sanmıyorum teşekkür ederim cevabınız için

Bazen oluyor hayatımızda böyle psikopatlar
Ama yine de sevgilinden kaynaklı bi durum olup olmadığından emin olmalısın
Sevgilinin hattının arama kaydını netten takip edebilirsin
En azından onu arayıp aramadığını kontrol etme şansın olur
Tabi bunu yaparken artı ve eksilere hazır ol

haklısınız ama aynı çevrede oturmuyoruz kızla canım bişey yapabilceğini sanmıyorum teşekkür ederim cevabınız için

dikkat edin siz yine de. açık açık konuş sevgilinle seni anlayacaktır eminim. gerçekten seven insan sevdiğinin üzülmesini istemez o da seni bu konunun ne kadar üzdüğünü görünce bi hal çaresine bakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…