şüphelerim :( :(

teşekkür ederim öncelikle kıza sordum bunu elinde hiç bişey yok erkek arkaşım kızın attığı mesajlalrıda göstermişti bi kere kız buna cevap ver neolur vermezsen sevginle uğraşırım falan yazıyodu canım. olaylardan kafam karışıp kendi kendime kuruntu yaptım galiba bende

Kendi kendine kurulma hiç.Benim arkadaşımın başına geldi benzer olay.Bundan 10 yıl önce falan üniversiteye hazırlanırken dersaneden bir manyak bizim arkadaşa takmıştı. Beni bile bıçakla tehdit etmeye kalktı. Kızın anne babasını dersaneye çağırtmıştık. Meğer kızda psikolojik bi hastalık varmış. Kendi söylediğine, kendi yaptığına kendi de inanıyormuş. Ruh hastası, manyak çok. Sen böyle manyaklara takılıp ilişkini yıpratma. Zaten korktuğun gibi bi durum varsa,bi süre sonra sen istemesen de ortaya çıkar emin ol. Yorma kafanı hiç, relax

zaten kızın fortolarında birala sigarala resmi var çekindiği biri yok galiba normal bi kız değil kesinlikle babasıyla konuşnca inşallah düzelr artık uğraşmaz teşekkür ederim cevabın için canım

haklısınız numarasını yazıp öğrenebiliyomu arananlar canım

inşallah canım hal olur bu olay

face şifresi var bende o kızı bu olaylar olmadan engellemiş zaten canım.kendisi konuşmamış arkadaşını yollamış söyle diye zaten bütün okul biliyo o kızın erkek arkadaşıma takıntılı olduğunu hafife alamıyorum zaten kaç gündür düşünmekten yoruldum okullar kapalıyken kız rahatsız etmiyodu hiç okullar açıldı yine başladı okulu bitmeden huzur vermicğe benziyo babasıyla konuşunca artık rahat bırakır inşallah canım teşekkür ederim cevabınız için

bundan önce hiç böyle bi insan tanımadım ben nasıl bi kız bu kadar yüzsüz olabiliyo anlamış değilim zaten canım. çok doğru bi yalan varsa o çıkar zaten kesin içimi ferahlattınız teşekkür ederim

Şahsen ben istemediğim sürece bana kimse asılamaz. Haddini bildiririm. Sevgilinin hoşuna gidiyor sanırım seni kıskandırmak.....

Canım karşıdaki insan şizofrende olsa istenmediğini gün gelir anlar ve uzaklaşır

Kaldıki bu kadar rahatsızlık derecesinde bu olay hala sevgilinin neden facebook muhabbetlerin de..

Sen bu kızı sevgilininin ne zamana kadar uzağında tutabiliceksin...

Yeşil ışık görmeden kimse kimseye yanaşmaz hayatım... Gerçekler ortada

kiz belli ki manyagin teki. sen ustune gittikce dahada beter senin sinirlerini bozmaya calisir. bence sen hic muhattap olma, ben boyle durumlarda erkek arkadasima soylerim haddini bildirsin. sende erkek arkadasinda silin face den bloklayin, kendi guzel iliskinize devam edin, manyaklari sokmayin araya, oda catlasin uzaktan uzaktan, ayyyhh sinir oldum, nerde bu kiz soyle ben gidip daliim bi guzel

ben erkek arkadaşının suçlu olduğunu düşünmüyorum.nişanlıyken benim başıma daha da beterleri geldi uzun süre de sürdü baktık olmayacak savcılığa verdi eşim ilk mahkemede para cezası verildi sonra da kesildi işte.

Canım toplumda birsürü böyle tuhaf insanlar var.. Bir arkadaşım yaşadı bu tür bi olay. kızla ilişkisi bitmis kız kabullenememiş o beni seviyor büyü yaptılar vs diye aralıksız takipteydi.. bu kız arkadasimin değiştirdiği üç adresi de buldu evini tasladi tam zirdeli intihar bile etmişti ne yazıkki.. çocuk bırak face falan şehir değiştirdi bu kızdan dolayı.. Umarım siz tezken anlatırsınız

zaten benim sinir olduğumu görünce dahada mutlu oluyo aynı okuldalar bana geçen çatla şu anda aynı binadayız diyo bende sen anca aynı binada olursun ama benim dibimde olur dedim sinir olduğumu hissettirmemeye çalışıyorum canım teşekkür ederim cevabınız için

En son konumu okumani tavsiye ederim. Hmn hmn ayni seyler kiz yazip duruyodu "pesimi birak" diye bu inkar ediyodu. Baktim ki bizimki pesinde geziyormus kizin. Emin ol sevgilin o kizi hayatinizdan cikarmak istese senin kirpigin bile egilmeden cikarir. Oyle birsey yok kimse deli degil beslenmedigi burseyin pesinde gezmez. Hele de bir kiz asla bunu yapmaz! Sevgilin basbayagi yesil isik yakiyor bence yakmiyorsada sana ispat etmk zorunda oyle senin faceden engellemelerle falan cocuk kandirmasin kimse.

eğer sürerse bende savcılığa şikayet etmesini söylücem canım inşallah kurtuluruz bizde

Benim erkek arkadaşımla ilgili bu kadar ciddi bir durum olmadı ama üniversitede bir dönem arkadaş olduğum bir kızı hatırladım. Patolojik yalancıydı. Bir erkeğe takmıştı (ki bu durum bir kaç farklı kişiyle yaşandı), onun peşinden koşar, mesajla, telefonla sürekli taciz ederdi. Sonra etrafa "Bana şöyle aşık, böyle hayran, evimi izliyor, peşimden geliyor, kendimi öldürürüm diyor." diye yalan söylerdi. Facebook'tan sürekli ona sanki bir şey yaşanmış gibi göndermeler yapardı. Birinden ümidi kesene kadar hayatından bezdirirdi. Sonra aynı senaryo başkasıyla yaşanırdı.

Uzun lafın kısası "bir kız kesinlikle yapmaz" diye bir şey yok. Biraz etrafınızı izleyin, görün, insanlar neler yapıyor. Belki psikolojik bir rahatsızlığı var ama "yapmaz" denemez. Tabii diğer taraftan erkek arkadaşın için de "kesinlikle masumdur" da denemez. Pek çok ihtimal olabilir. Benim düşüncem sıkıntının kızdan kaynaklandığı yönünde. Bir erkek peşinize düşüp bunalttığı zaman "sen yüz veriyorsun" denilse hoşunuza gider mi? Aynı mantıkla bir erkek de doğrudan suçlanmamalı.

Bir kızın bunu yapması garip .
Bence erkek arkadaşın o kıza yüz veriyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…