Canım toplumda birsürü böyle tuhaf insanlar var.. Bir arkadaşım yaşadı bu tür bi olay. kızla ilişkisi bitmis kız kabullenememiş o beni seviyor büyü yaptılar vs diye aralıksız takipteydi.. bu kız arkadasimin değiştirdiği üç adresi de buldu evini tasladi tam zirdeli intihar bile etmişti ne yazıkki.. çocuk bırak face falan şehir değiştirdi bu kızdan dolayı.. Umarım siz tezken anlatırsınız
Niye sizi yüzleştirmiyor o zaman?
Neden kızla konuşmanızı istemeyip engelliyor?
Bir erkek, bir kızla iletişimi yoksa onu her türlü hayatından defedebilir.
Senin facenden girip onu engellemesi de birşeyler sakladığının kanıtı.
Malesef erkek arkadaşının haklı olacağı bir durum bulamadım.
Kıza 'şizofren' diyip kendini aklamaya çalışıyor olmasın?
En son konumu okumani tavsiye ederim. Hmn hmn ayni seyler kiz yazip duruyodu "pesimi birak" diye bu inkar ediyodu. Baktim ki bizimki pesinde geziyormus kizin. Emin ol sevgilin o kizi hayatinizdan cikarmak istese senin kirpigin bile egilmeden cikarir. Oyle birsey yok kimse deli degil beslenmedigi burseyin pesinde gezmez. Hele de bir kiz asla bunu yapmaz! Sevgilin basbayagi yesil isik yakiyor bence yakmiyorsada sana ispat etmk zorunda oyle senin faceden engellemelerle falan cocuk kandirmasin kimse.
Benim erkek arkadaşımla ilgili bu kadar ciddi bir durum olmadı ama üniversitede bir dönem arkadaş olduğum bir kızı hatırladım. Patolojik yalancıydı. Bir erkeğe takmıştı (ki bu durum bir kaç farklı kişiyle yaşandı), onun peşinden koşar, mesajla, telefonla sürekli taciz ederdi. Sonra etrafa "Bana şöyle aşık, böyle hayran, evimi izliyor, peşimden geliyor, kendimi öldürürüm diyor." diye yalan söylerdi. Facebook'tan sürekli ona sanki bir şey yaşanmış gibi göndermeler yapardı. Birinden ümidi kesene kadar hayatından bezdirirdi. Sonra aynı senaryo başkasıyla yaşanırdı.
Uzun lafın kısası "bir kız kesinlikle yapmaz" diye bir şey yok. Biraz etrafınızı izleyin, görün, insanlar neler yapıyor. Belki psikolojik bir rahatsızlığı var ama "yapmaz" denemez. Tabii diğer taraftan erkek arkadaşın için de "kesinlikle masumdur" da denemez. Pek çok ihtimal olabilir. Benim düşüncem sıkıntının kızdan kaynaklandığı yönünde. Bir erkek peşinize düşüp bunalttığı zaman "sen yüz veriyorsun" denilse hoşunuza gider mi? Aynı mantıkla bir erkek de doğrudan suçlanmamalı.
Bir kızın bunu yapması garip .
Bence erkek arkadaşın o kıza yüz veriyor .
Bence erkek arkadaşın tarafından bi sorun yok gibi yani yüz verse buluşsalar konuşsalar anlarsın. Aynı şey benimde başıma geldi senin gibi sevgilimin yüz verdiğini düşünüyordum ama yine bi gün ben yanındayken aradı kız, benim yanımda sövdü saydı ama yinede aramaya devam etti ne kadar yüzsüz olduğuna inandım böylece(hiç bir kızın bu kadar gurursuz olmayacağını sanıyodum). hatta facebookta sevgilimle çekildiğimiz fotoyu paylaştı. Amaçsız gereksiz ezik tipler bu ex'ler. Kendine güven, ben onunla hiç bi şekilde muhattap olmadım ve bu dahada koydu ona çıldırdıkça çıldırdı. Çok üzüldüm ağladım ama onun öğrenmesine izin vermedim o bunları yaptıkça bol bol güldüğümüz eğlendiğimiz fotoğrafları koyduk. En sonunda sevgilim gitti babasına kızın nişanlımla beni rahatsız ediyor dedi temiz bi dayak yemiş olsa gerek ki o gün bugündür sesi çıkmıyor
Bi kız kesinlikle yapamaz diye birşey yok.
Kız meslekte okudum liseyi ve erkeklerden beter kızlar var.
Her anlamda.
Bazı kızlar yapamaz desek daha mantıklı bi cümle olur.
bence erkek arkadaşın bu kızın ilgisinden hoşlanıyor gibi gibi. hiç bi kız da bi umut ışığı görmeden bu kadar ileri gidemez. bence kendi hislerine kulak ver canım.
Canım pekı erkek arkadasın kendı facesınden engelledımı o kızı ??? Oda engellemesı gerekmiyor mu ?
Yaşlarınız kac bu arada ? Ve o kızla önceden cıkmısmı konusmusmu ben tamamını okuyamadım ama aklıma takılanlar sımdılık bunlar..Bence sen yıne de dıkkatlı ol..
Kafanı karıştırcağı için engellemiş olabilir onunla muhattap olup canının sıkılmasını istememiştir.
Bence hemen kötü düşünme , bazen burdaki konular falan çok etkiliyor.
Ben okuyunca kötü düşünmedim mesela.
haklısınız numarasını yazıp öğrenebiliyomu arananlar canım
öncelikle teşekkür ederim canım cevabın için. içim içim yedi ağladım ama yinede onu sorgulamadım bu konuda doğrusunu yapıyorumdur inşallah olanlar kafamı gerçekten çok karıştırdı ne yapmam gerektiğni bilmiyorum şimdilik sessiz kaldım eğer bi yalan varsa o çıkar elbet bir gün ortaya dediğiniz gibi çok takıntılı hasta insanlar var umarım o kızda o hasta insanlardandır ben kendi kendime kuruntu yapıyorumdur inşallahkesinlikle hasta kız.. hiç boşuna şüphelenme sevgilinden.. mahallemizde bir kız vardı böyle bize çok gzel hikayeler anlatırdı işte daha önce yatılı okula gidiyomuş kuzeniyle sevgililermiş onu çok seviyomuş okulda brlikte ne maceralar yaşamışlar falan filan... biz de saf değildik ama hem çok inandırıcı anlatırdı hem de en ufak şüphelensen bi şekilde onu ispat ederdi kendince.. sonra kuzeni nişanlandı flan biz bi şüphelendik hani sennle sevgiliydi diye.. ayrıldık dedi sonra..aradan biraz zaman geçti kızın bu defa da abimle sevgili olduğunu söylediğini duydum :) abimin o dönem sevgilisi var, üniversitede okuyo eve bile gelemiyo doğru düzgün bu kızla nasıl sevgili olabilir diye düşünürken kızın ailesinden biri hasta olduğunu söyledi...daha sonra benm başıma benzer bi olay geldi, ilkokulda bir kere konuştuğum bir çocuk 10 yıl sonra benmle internetten iletişime geçti arkadaşça konuştuk flan. sonra hislerini anlayınca uzaklaştım adam yıllarca rahatsız etti beni . bir kere bile yüzyüze konuşmadığımız halde bana bunu nasıl yaparsın nasıl bırakırsın gibi şeyler söylüyodu srekli.. bir ara kendimden süphelenmeye başladım acaba ümit verdimmi diye psikolojim bozuldu ..en son evlendikten sonra yine rahatsız ediyodu abisiyle konuştum.. psikoljisi bozuk flan dedi... bununla bittimi bitmedi tabi :) çocuk sonra aynı mahallede oturduğu kuzenime taktı kafayı bu defa .. kuzenim çarşaflı falan,ama yüzünü bile görmediği kıza aşık olmuş aklınca....kuzenmin de psikolojisi bozuldu tabi..bu durumda en kötüsü de kimseden yardım isteyemiyosun çünkü ona inanırlar korkusu oluyor insanda... sakın desteğini çekme sevgilinden, suçsuz olduğun halde şüphelenildiğini hissetmek çok kötü bir duygu.. ona inan gerisini boşver..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?