şüphelerim :( :(

inşallah canım bi kız nasıl böyle olabiliyo aklım almıyo teşkkr ederim cevabınız için

Niye sizi yüzleştirmiyor o zaman?

Neden kızla konuşmanızı istemeyip engelliyor?

kafamı kurcalayan tarfta o zaten canım ona kalırsa konuşupta sinir olma diyo muhattap olmaya değmez falan diyo ne yapmam grektiğini şaşırdım

Bir erkek, bir kızla iletişimi yoksa onu her türlü hayatından defedebilir.
Senin facenden girip onu engellemesi de birşeyler sakladığının kanıtı.
Malesef erkek arkadaşının haklı olacağı bir durum bulamadım.
Kıza 'şizofren' diyip kendini aklamaya çalışıyor olmasın?

olabilir bilmiyorum işte canım onada çatamıyorum bi suçu yoksa ben üzülcem ona haksızlık yaptığım için bana kızcak sen bana güvenmiyomusun diye nasıl çözcem bu olayı bende bilmiyorum teşekkür ederim cevabınız için

yazdıklarınız doğru ne yapcağımı bilmiyorum bende aklımı kurcalayan konuda benim onla konuşmamı istememesi facemden engellemesi ama ona sorunca neden engelledin diye sen konuşsanda değişmicek senin sinirini bozcak diyo yalan yanlış şeyler söyler aramızı bozar diyo neye inancağımı bilmiyorum aslında güvenirim ona ama bu son olanlar benim güvenimi sarstı galiba inşallah bana doğruları söylüyodur yoksa gerçekten çok yıkılırım teşekkür ederim cevabınız için

çok haklısınız bunun için zaten ona kızamıyorum bişey diyemiyorum sen yüz veriyosun diye dha önce ben hiç öyle bı kız tanımadım karşılaşmadım okullar kapalıyken kız başka birisiyleydi hatta facede fotolarını koymuş okullar açıldı yine takıntılı hale geldi inşallah çıkar ortaya kimin yalan söylediği teşekkür ederim cevabınız için

bence erkek arkadaşın bu kızın ilgisinden hoşlanıyor gibi gibi. hiç bi kız da bi umut ışığı görmeden bu kadar ileri gidemez. bence kendi hislerine kulak ver canım.

Canım pekı erkek arkadasın kendı facesınden engelledımı o kızı ??? Oda engellemesı gerekmiyor mu ?
Yaşlarınız kac bu arada ? Ve o kızla önceden cıkmısmı konusmusmu ben tamamını okuyamadım ama aklıma takılanlar sımdılık bunlar..Bence sen yıne de dıkkatlı ol..

Kafanı karıştırcağı için engellemiş olabilir onunla muhattap olup canının sıkılmasını istememiştir.
Bence hemen kötü düşünme , bazen burdaki konular falan çok etkiliyor.
Ben okuyunca kötü düşünmedim mesela.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence erkek arkadaşın tarafından bi sorun yok gibi yani yüz verse buluşsalar konuşsalar anlarsın. Aynı şey benimde başıma geldi senin gibi sevgilimin yüz verdiğini düşünüyordum ama yine bi gün ben yanındayken aradı kız, benim yanımda sövdü saydı ama yinede aramaya devam etti ne kadar yüzsüz olduğuna inandım böylece(hiç bir kızın bu kadar gurursuz olmayacağını sanıyodum). hatta facebookta sevgilimle çekildiğimiz fotoyu paylaştı. Amaçsız gereksiz ezik tipler bu ex'ler. Kendine güven, ben onunla hiç bi şekilde muhattap olmadım ve bu dahada koydu ona çıldırdıkça çıldırdı. Çok üzüldüm ağladım ama onun öğrenmesine izin vermedim o bunları yaptıkça bol bol güldüğümüz eğlendiğimiz fotoğrafları koyduk. En sonunda sevgilim gitti babasına kızın nişanlımla beni rahatsız ediyor dedi temiz bi dayak yemiş olsa gerek ki o gün bugündür sesi çıkmıyor

Bi kız kesinlikle yapamaz diye birşey yok.
Kız meslekte okudum liseyi ve erkeklerden beter kızlar var.
Her anlamda.
Bazı kızlar yapamaz desek daha mantıklı bi cümle olur.

erkek arkaşım babasına anlatcam diyo canım inşallah bizimde çözülür. haklısın konuştukça daha sinirim bozuluyo zaten belkide ondan konuşmamı istemiyodur teşekkür ederim cevabın için

Bi kız kesinlikle yapamaz diye birşey yok.
Kız meslekte okudum liseyi ve erkeklerden beter kızlar var.
Her anlamda.
Bazı kızlar yapamaz desek daha mantıklı bi cümle olur.

haklısınız ben yok sanıyodum ama varmış teşekkür ederim cevabın için

bence erkek arkadaşın bu kızın ilgisinden hoşlanıyor gibi gibi. hiç bi kız da bi umut ışığı görmeden bu kadar ileri gidemez. bence kendi hislerine kulak ver canım.

inşallah düşündüğüm gibi bişey yoktur canım teşekkür ederim cevabın için

engelli canım bu olaylar olmadan önce engelemiş yaşlarımız ben 20 o 21 çıkmadım diyo ama bilmyorum teşekkür ederim cevabınız için

evet burda neler okuyoruz en güvendiği insan boş çıkabiliyo bazen okuduklarımda etkiliyo galiba beni belkide dediğiniz gibi canımın sıkılmasını istemiyodur ondandır teşekkür ederim cevabnız için

haklısınız numarasını yazıp öğrenebiliyomu arananlar canım

Canım şöyle her operatörde netten takip edebilmen için imkanın oluyor
Eşinin telinden farkettirmeden operatörden şifre alabilmek için önerilere uygun sms çekiyosun
Genelde resmi sitelerinde yazar hangi numaraya ne şekilde mesaj yazacağın
Ama eşinin telinden atacaksın gizli,eşin anlamasın
Hemen anında sana bir şifre gönderiyorlar
O şifreyi not et ve sevgilinin telinden o mesajı sil ...
Sil ki ince iş üzerinde olduğunu anlamasın.
Sonra o şifreyle siteye giriyorsun ve arama takibi yapabiliyorsun
telefondan kimler aranmış,kaç dakika görüşülmüş hepsi madde madde listelenir önüne

kesinlikle hasta kız.. hiç boşuna şüphelenme sevgilinden.. mahallemizde bir kız vardı böyle bize çok gzel hikayeler anlatırdı işte daha önce yatılı okula gidiyomuş kuzeniyle sevgililermiş onu çok seviyomuş okulda brlikte ne maceralar yaşamışlar falan filan... biz de saf değildik ama hem çok inandırıcı anlatırdı hem de en ufak şüphelensen bi şekilde onu ispat ederdi kendince.. sonra kuzeni nişanlandı flan biz bi şüphelendik hani sennle sevgiliydi diye.. ayrıldık dedi sonra..aradan biraz zaman geçti kızın bu defa da abimle sevgili olduğunu söylediğini duydum :) abimin o dönem sevgilisi var, üniversitede okuyo eve bile gelemiyo doğru düzgün bu kızla nasıl sevgili olabilir diye düşünürken kızın ailesinden biri hasta olduğunu söyledi...daha sonra benm başıma benzer bi olay geldi, ilkokulda bir kere konuştuğum bir çocuk 10 yıl sonra benmle internetten iletişime geçti arkadaşça konuştuk flan. sonra hislerini anlayınca uzaklaştım adam yıllarca rahatsız etti beni . bir kere bile yüzyüze konuşmadığımız halde bana bunu nasıl yaparsın nasıl bırakırsın gibi şeyler söylüyodu srekli.. bir ara kendimden süphelenmeye başladım acaba ümit verdimmi diye psikolojim bozuldu ..en son evlendikten sonra yine rahatsız ediyodu abisiyle konuştum.. psikoljisi bozuk flan dedi... bununla bittimi bitmedi tabi :) çocuk sonra aynı mahallede oturduğu kuzenime taktı kafayı bu defa .. kuzenim çarşaflı falan,ama yüzünü bile görmediği kıza aşık olmuş aklınca....kuzenmin de psikolojisi bozuldu tabi..bu durumda en kötüsü de kimseden yardım isteyemiyosun çünkü ona inanırlar korkusu oluyor insanda... sakın desteğini çekme sevgilinden, suçsuz olduğun halde şüphelenildiğini hissetmek çok kötü bir duygu.. ona inan gerisini boşver..

öncelikle teşekkür ederim canım cevabın için. içim içim yedi ağladım ama yinede onu sorgulamadım bu konuda doğrusunu yapıyorumdur inşallah olanlar kafamı gerçekten çok karıştırdı ne yapmam gerektiğni bilmiyorum şimdilik sessiz kaldım eğer bi yalan varsa o çıkar elbet bir gün ortaya dediğiniz gibi çok takıntılı hasta insanlar var umarım o kızda o hasta insanlardandır ben kendi kendime kuruntu yapıyorumdur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…