Şüpheli davranışlar

Bu konuda hemfikiriz herkeste hak verecektir yazdıklarınıza.
Ama gereken ilgiyi vermediğini ne biliyoruz?
Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Bu tür şeylerde yorum yapmanın bile sakıncalı olduğunu düşünüyorum. Bizim neler yaşayacağımız, nasıl hareket edeceğimizi bilemeyiz.
Assslaaa dediğimiz şeyleri her zaman yaparız. Hayat bu.

Bence ikinci cocuk da cok iyi düşünmüşsünüz size umut ve enerji verir yasam kaynagi olur

Yıllardır bu evlilikte çok sorunlar yaşadım. Ailem misafirliğime bile tahammul edemiyor, bir de boşanıp yanlarına yerleşeyim.. lise mezunu bir ev hanımı, iki de çocuk.
Ne yapayım siz söyleyin?

Icinde Allah korkusu olmayan bir adamla evlenmeyin. Rabbim yardimciniz olsun ama mutlaka bir yolu vardir. Biz kadinlar akilluyizdir once plan kur ne yapmak istiyorsun bunu yaparkan cocuklarin ve senin hem can guvenligin olmali hem de ekonomik olarak kimseye muhtac olmamalisin. Kendini hazirla sonra harekete gec. sakin ve akilli davran unutma sen ondan daha zeki olmak zorundasin cunku sen annesin

Yardımsız çok çok zor ya baba da başka alemde dışardan biri de ne kadar ne yapacak yani. Asla dediğim bi şey göremedim ben ama anlamadım o kısmı niye yazdınız açıkçası. Allah yardımcısı olsun gerçekten çok zor benim arkadaşım da aldatıldı tek başına biri özel iki çocukla mücadele ediyor allahtan özel olan çocuğu küçük kardeş, büyük olanın ona desteği var az buçuk. Özel çocuğu olan anneleri görünce insan ben de anne miyim sizin yanınızda diye düşünmeden edemiyor...

Konu sahibi boşanmak istiyorsan korkma. Maddi ise sıkıntın yalnızca engelli bebeğin için yardım alabilirsin maaş alabilirsin. Belediyeden kadın derneklerinden yardımlar bulabilirsin benim arkadaşım bu şekilde geçiniyor tek başına iki çocukla gül gibi yaşıyor. Maddi kısmı halledersin koşturursun sağa sola bulursun yani ancak amnevi olarak hazır mısın onu düşün sen.

Konu sahibi şunu merak ettim okudukça oldu ki suphelendin eşine telefonu ver bişey bakacağım dediğinde vermiyor mu sifrasi olsa bile ne bileyim bu kadar mı uzaksiniz birbirinizden ...

Mesela ben de hissediyordum esim bı halatlar yiyor ama bana telefonu vermemezlik yapmıyordu sadece ben kurcalarken o da bakardı

Bana telefon lazım oldgunda kendinin kimi kullanbenim kini alma derdi falan ama

Belki de benimki akilliydi biraz dikkat çekmenek için mecbur veriyordu

Ne bileyim suphelensenizde suphelenmesenizde her karı kocanın şifresini bilmesi lazım

Herşeyi geçtim açıl bişey olsa tut ki en yakın telefon eşimin sifsifresini nasıl açacağım annemi aramak için herşeyi geçtim bu bile şifreyi bilmeme sebep olmalı

Çok gerildim şuan zangır zangır titriyorum.
Az daha bekleyip odasına gircem.

Umarım iyisindir.
Yazmamışsın tekrardan. Umarım Canını yakacak bir şey yaşamamışsındır.
boşanma ihtimalin yokken bu yaptıklarının sadece sana mutsuzluk getireceğini düşünüyorum.
Eşinin sağı solu belli değil. Bu gece şiddet bile görmüş olabilirsin... ki umarım kötü bir şey yaşamamışsındır..

Devam ediyorsunuz sanirim evliliginize. Allah yardimciniz olsun. Bunun sonu gelmeyecektir eger affettiyseniz. Hatta affetti bitiremiyor diye daha rahat davraniyorlar.
Hayir affetmedim issizim cocuguma bakacak gücüm yok ailemde yanasmiyor bosanmama..

Simdi yapsa be olur ki beni bir kere bitirdi hadi ölene kadar yapmadi diyelim ama benim icimde sürekli suphe olacak..

Yani benim icin bi onemi yok galiba ondan sogudum gibi eskiden kör kütük asikmisim kocama simdi eski ilgim alakam yok herkes kendi halinde onceden benimle ilgilenmedigi icin nasil uzulurdum simdi herkes bi tarafta ben kendi halimde takiliyorum hatta bi kere daha yapsada ailme bu akillanmaz deyip gitmek istiyorum ama gitsem orda huzur yok Allah yardimcimiz olsun

Yazdıklarınızı okuyamadım gözümü zor açıyorum uykusuzluktan
Buraya yazdıktan sonra odasına girdim. Telden açmış dizi izliyordu. Biraz yanına oturdum ben de izlemeye başladım, seni çok seviyorum falan demelere başladı. Soğuk oluşum dikkatini çekti, tepkilerimi okumaya çalışıyor. Buyuk oğlum hasta, çok öksürdü gece. Bebek de onun sesine uyandı durmadı. Saat 4te falan uyuttuk beraber çocukları. Sonra o gitti yattı teli yastığın yanındaydı. Hemen alıp whatsapa ve smslere baktım gece arkadaştan gelen bile msj yoktu. Çocuk öksürmeye devam ettiği için sesine uyanır diye hemen koydum yerine teli.
Süt dökmüş kedi gibiydi aynı.

Cok uzuldum. Allah yardimcin olsun.

Konunu takip edemedim ,hep böyle kedi miydi , şimdi mi oldu ? Ben daha çok şüphelendim sanki ..dizi açıp izlemeler ,telefonu kılıfın içine değil de yastığın kenarına birakmalar. .önlemini almış, telefonu temizlemiş, gereken uyarıları yapmış gibi ..umarım ben yanılıyorumdur

Bende aynı hissi aldım

Otizimli çocuğu için ikinci çocuğu düşünmüş zaten konu sahibi açıkladı isterseniz geçmişe bakıp öğrenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…