- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
- Konu Sahibi NickimTam13Harf
-
Bu konuda hemfikiriz herkeste hak verecektir yazdıklarınıza.Yalnız otizmli çocukların altı yaşına kadar algıları çok çok açık sonra hızla kapanma durumu gelişebiliyor genel olarak o yğzden o dönemi çok iyi değerlendirmek lazım tabiki kardeşi olacak zamanlama konusunda şaşırdım ben aslında tam çocuğun en çok ilgilenilmesi gereken dönem bu yaşlar
Özel çocuğu olan kadınlar kendilerini tamamiyle unutmak adamak zorunda diye bir kaide olduğunu düşünmüyorum.
Belki de sağlıklı ve normal süreçleri yaşayacağı bir evladı daha olsun istedi ve gücünün yeteceğini düşündü.
İçinde bulunduğu durumu yaşamadan kimsenin yargılama hakkı yok bana göre.
Yıllardır bu evlilikte çok sorunlar yaşadım. Ailem misafirliğime bile tahammul edemiyor, bir de boşanıp yanlarına yerleşeyim.. lise mezunu bir ev hanımı, iki de çocuk.
Ne yapayım siz söyleyin?
Yardımsız çok çok zor ya baba da başka alemde dışardan biri de ne kadar ne yapacak yani. Asla dediğim bi şey göremedim ben ama anlamadım o kısmı niye yazdınız açıkçası. Allah yardımcısı olsun gerçekten çok zor benim arkadaşım da aldatıldı tek başına biri özel iki çocukla mücadele ediyor allahtan özel olan çocuğu küçük kardeş, büyük olanın ona desteği var az buçuk. Özel çocuğu olan anneleri görünce insan ben de anne miyim sizin yanınızda diye düşünmeden edemiyor...Bu konuda hemfikiriz herkeste hak verecektir yazdıklarınıza.
Ama gereken ilgiyi vermediğini ne biliyoruz?
Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Bu tür şeylerde yorum yapmanın bile sakıncalı olduğunu düşünüyorum. Bizim neler yaşayacağımız, nasıl hareket edeceğimizi bilemeyiz.
Assslaaa dediğimiz şeyleri her zaman yaparız. Hayat bu.
Geçmişini silmeyi bilmeyen kocamın sayesinde bende burdan öğrenmiştim kurcalamyi kk yi seviyorumÖyle oluyomuş ama anlamayanlar da var
Çok gerildim şuan zangır zangır titriyorum.
Az daha bekleyip odasına gircem.
Hayir affetmedim issizim cocuguma bakacak gücüm yok ailemde yanasmiyor bosanmama..Devam ediyorsunuz sanirim evliliginize. Allah yardimciniz olsun. Bunun sonu gelmeyecektir eger affettiyseniz. Hatta affetti bitiremiyor diye daha rahat davraniyorlar.
Cok uzuldum. Allah yardimcin olsun.Hayir affetmedim issizim cocuguma bakacak gücüm yok ailemde yanasmiyor bosanmama..
Simdi yapsa be olur ki beni bir kere bitirdi hadi ölene kadar yapmadi diyelim ama benim icimde sürekli suphe olacak..
Yani benim icin bi onemi yok galiba ondan sogudum gibi eskiden kör kütük asikmisim kocama simdi eski ilgim alakam yok herkes kendi halinde onceden benimle ilgilenmedigi icin nasil uzulurdum simdi herkes bi tarafta ben kendi halimde takiliyorum hatta bi kere daha yapsada ailme bu akillanmaz deyip gitmek istiyorum ama gitsem orda huzur yok Allah yardimcimiz olsun
Amin canim yere göğe sigdiramadiklarimiz bizi yerle bir ediyor hayat işte.Cok uzuldum. Allah yardimcin olsun.
Hadi yaGeçmişini silmeyi bilmeyen kocamın sayesinde bende burdan öğrenmiştim kurcalamyi kk yi seviyorum
Konunu takip edemedim ,hep böyle kedi miydi , şimdi mi oldu ? Ben daha çok şüphelendim sanki ..dizi açıp izlemeler ,telefonu kılıfın içine değil de yastığın kenarına birakmalar. .önlemini almış, telefonu temizlemiş, gereken uyarıları yapmış gibi ..umarım ben yanılıyorumdurYazdıklarınızı okuyamadım gözümü zor açıyorum uykusuzluktan
Buraya yazdıktan sonra odasına girdim. Telden açmış dizi izliyordu. Biraz yanına oturdum ben de izlemeye başladım, seni çok seviyorum falan demelere başladı. Soğuk oluşum dikkatini çekti, tepkilerimi okumaya çalışıyor. Buyuk oğlum hasta, çok öksürdü gece. Bebek de onun sesine uyandı durmadı. Saat 4te falan uyuttuk beraber çocukları. Sonra o gitti yattı teli yastığın yanındaydı. Hemen alıp whatsapa ve smslere baktım gece arkadaştan gelen bile msj yoktu. Çocuk öksürmeye devam ettiği için sesine uyanır diye hemen koydum yerine teli.
Süt dökmüş kedi gibiydi aynı.
Bende aynı hissi aldımKonunu takip edemedim ,hep böyle kedi miydi , şimdi mi oldu ? Ben daha çok şüphelendim sanki ..dizi açıp izlemeler ,telefonu kılıfın içine değil de yastığın kenarına birakmalar. .önlemini almış, telefonu temizlemiş, gereken uyarıları yapmış gibi ..umarım ben yanılıyorumdur
Otizimli çocuğu için ikinci çocuğu düşünmüş zaten konu sahibi açıkladı isterseniz geçmişe bakıp öğreninOtizmli çocuğunuz var problemli evliliğiniz var ve nasıl ikinci çocuk anlamıyorum ben bunu. Otizimli olanın zaten özel ilgiye ihtiyacı var şimdi bebeğinizin de var nasıl olacak ikisi birden nasıl cesaret ettiniz buna hiç anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?