- 13 Temmuz 2018
- 301
- 359
- 33
- Konu Sahibi Azimlibedevi
-
Üç tane kredimiz var şuanda ve bebek malzemelerine gelen zamlar var. Benzin yemek derken gidiyor o para. Gelir ne kadar çoksa gider de öyle oluyor. Çift maasken bir problem yok zatenSizin eşiniz 8 bin lira maaş almıyor mu? 8 bin lira ile nasıl kıt kanaat geçinebiliyorsunuz lütfen anlatır mısınız ya?
Eğer konuşursam onun yaptığı büyük bir hata varsa onu göremeyeceğim o yüzden konusmayip izlemek daha mantıklı geliyor ama sabit fikirli değilim birkaç gün sonra konuşmaya da karar verebilirim tabikiBikaç yorum okudum kocanızın peşinde hafiyelik yapmak yerine konuşup konuyu kolayca çözümlemek var ama siz illa bebeğinizi de kendinizden mahrum etmeyi göze alarak hafiyeliği tercih ediyosunuz mesela?
Yok pek sanmıyorum. Eskiden beri var bu huyuacaba eşin ücretsiz izne ayrılma diye mi söyledi sekreterin sarktığını
Kararsızım biraz ama çelişkileri sorarsanız cevaplayabilirim. Çok ayrıntılı yazınca hem ifşa oluyorum hem çok uzun olunca kimse okumuyor. Bir de bazı bilgilerde değişiklik yapıyorum anlamasın tanıyanlar diyeLohusa sendromunda olabilirmisiniz bir onceki konunuz ve bu ve tabiki yazdiklariniz hep celiskili hep kararsiz ifadelerle dolu
Bu zamana kadar anlatmasını hep avantaj olarak görmüştümİyi de bu anlattıkları dert,sıkıntı değil ki.
Farkında değil misin cidden?
Allah aşkına yalan konu ile ne kazanabiliriim?Ya acaba kocan seni aldatıyor da yaptığına şimdiden kılıf mı buluyor? Bak sen kendine bakmadın, işe dönmedin, bana asılan da çoktu benim de gözüm kaydı...
Yalnız konu yalanmış gibi düşünen sadece ben miyim acaba?
Normal şartlarda soğumuş olman gerekmez miydi kendisinden?Bu zamana kadar anlatmasını hep avantaj olarak görmüştüm
Nasıl anlamayı umuyorsunuz bunu? Evli adama sarkan kadın bunu karısının yanında yapmayacak heralde.Eğer bu sekreterin ona asilmadigini görürsem ya da aşıldığını ama suçun kcamda olduğunu görürsem bı gün degil o gün patlak verecek.
Sogumak değil daha çok kendisini elimde tutmaya yönelik duygular oluştu bende.Normal şartlarda soğumuş olman gerekmez miydi kendisinden?
Bilmiyorum hiç... Orda olup belki bir iki deneme yaparım şunu ona götür bunu getir falan diye tepkisine bakarım... Şuanda bişey yok kafamda.Nasıl anlamayı umuyorsunuz bunu? Evli adama sarkan kadın bunu karısının yanında yapmayacak heralde.
Eğitimsiz bir kadın olmadığın belli de neden kendine bu kötülüğü yapıyorsun arkadaşım?Sogumak değil daha çok kendisini elimde tutmaya yönelik duygular oluştu bende.
Bilmiyorum annemden kaynaklanan öğrenilmiş bir davranış olabilir. Annem babamı el üstünde tutar ağzına meyve sokar istemediği halde. Sürekli sevdiği yemekleri yapar. Ama yine de babamın eve gelmemesine engel olamadı. Bir de ben evimden uzakta büyüdüm biraz yalnızlık terkedilmişlik duygusu da karışmış olabilirEğitimsiz bir kadın olmadığın belli de neden kendine bu kötülüğü yapıyorsun arkadaşım?
İyi de verdiğin örneği değerlendirmek gerekirse annen başarılı olamamış bu sistemle demek ki.Bilmiyorum annemden kaynaklanan öğrenilmiş bir davranış olabilir. Annem babamı el üstünde tutar ağzına meyve sokar istemediği halde. Sürekli sevdiği yemekleri yapar. Ama yine de babamın eve gelmemesine engel olamadı. Bir de ben evimden uzakta büyüdüm biraz yalnızlık terkedilmişlik duygusu da karışmış olabilir
Yok büyük bir yerde çalışıyoruz sekreter veriyorlar bize. 8 bin ve benim maaşına güvenerek hiç birikmisimiz yokken güzel bir ev ve araba aldık. Şimdi de planda olmayan bir kredi daha çıktı. Bunlar çoğunu götürüyor. Bir de biliyorsunuz dur bebek malzemelerine çok zam geldi. Bebeğin sadece aylık yediği mama 700 kusur. Bende süt yok. Kıyafetler alınıyor sürekli bebeğe daha geçen 200 harcadık gene giyeceklerinin yarışı etmezşirketiniz mi var ben anlamadım. sekreteriniz olduğuna göre...
8 bin maaşla gayette güzel geçinilir.
gelir ne kadar çoksa gider de o kadar çok demişsiniz ama kendinize kolye pantolon alamıyorsunuz. Ne gideri oluyor bu kadar.? mama bez oyuncak bizde alıyoruz ama bu kadar yokluk yaşamıyoruz ki 8 binin yarısı bile girmiyor evimize.
sorunuza gelecek olursak, çocuğunuza oyuncak bile alamadıktan sonra nasıl sağlam bir karakter empoze edeceksiniz ona?
bence çalışın bu kadar yokluk çekecekseniz. Bebeğinizin iyiliği için çalışın...Azimlibedevi
Evet olamamış. Ben de eşimi hem annem gibi ilgili davranarak hem de annemin düştüğü net yanlışa (babamı çok sikardi nerdeydin o kimdi bilmem ne) düşmeyerek güzel bir evlilik yürütmeye çalışıyorum ama bu sıkmamak kısmı biraz gevşek oldu galibaİyi de verdiğin örneği değerlendirmek gerekirse annen başarılı olamamış bu sistemle demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?