Şüpheli Numara

App storeda numara aratma var yukle birini internetten en iyileri yazınca çıkıyor adini unuttum no yu oraya yaz bakalim kayitli mi

Yıllar önce ben daha bekarken babam da o zmn yaşadığımız şehrin ilçesinde çalışıyordu haftada 1 gün tek gelirdi ben kardeşlerim annem tek kalırdık bir gece annemi bir numara aradı ve saçma sapan şeyler söylüyordu şuan net hatırlamıyorum ama bizi baya korkutmuştu üst üste arıyordu. Sizi arayan numara da isminizi söylemiş açıkcası insan hem merak ediyor ama bir yandan da ürkütücü gerçekten keşke siz yazsanız aramak yerine neymiş diyeceği

Okurken ben burda tedirgin oldum çok haklısın bence korkmakta. Polis ilgilenir mi ilgilenebilir telefonla taciz ediliyorum tehdit ediliyorum dersen ilgilenir en azından bi tutanak tutmak zorunda ve numarayı araştırır

Okurken ben burda tedirgin oldum çok haklısın bence korkmakta. Polis ilgilenir mi ilgilenebilir telefonla taciz ediliyorum tehdit ediliyorum dersen ilgilenir en azından bi tutanak tutmak zorunda ve numarayı araştırır
1 kez aramayla ilgilenmez.

Arapça isim soyisim çıktı CIA uygulamasından
Dolandırıcı olma ihtimali ne sence
Arapça isim olunca aklıma ilk bu geldi dolandırıcılar suriyelilerin üzerine numaraları satın alıyorlar yakalanmamak için denk geldim daha önce böyle bir duruma
Eğer dolandırıcıysa kişisel bilgilerini biliyor da olabilir ad soyad gibi

Arapça isim soyisim çıktı CIA uygulamasından
Arapça mı çıktı dedin? Yaa onlar çete midir rastgele mi numaraları çeviriyordur nedir, geçen beni de tanımadığım bi numara aradı, açtım saçma sapan hanzo gibi konuşuyor bi adam. Kimsin diyorum ben bilmemne döşemeci vs gülüyor saçmalıyor. Kim bu diye kaydettim numarasını wp dan baktım arapça yazılar çıktı, profil foto da saçma bi manzara resmi. Kendi resmi flan da yok. Israrla gene arayınca eşim yanmdaydı o açtı telefonu küfürler saydırdı bağırdı çağırdı bi dha bu numarayı ararsan vs tehdit etti savcılığa veririm no nu flan diye korktu herhalde kendi kapattı telefonu bi daha da aramadı. Korkma yani bana da oldu birkaç kere. Muhtemelen tanımıyor bile seni, işletiyor ya da muhabbet arıyorlar.

Kadın miydi erkek miydi arayan? Ben bile urktum okuyunca. Numarayı bir de Googledan aramayı denesene. Bazen şüpheli numaralar diye çıkıyor ben hep öyle yaparım

Ayrıca bence vatsap fotoğrafını onun göremeyeceği şekilde ayarlayıp, engelini kaldırıp ne anlatacağını sorabilirsin. Bu şekilde merak edeceksin hep acaba ne diyecekti diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…