- 23 Ocak 2020
- 738
- 1.363
- 28
Tamam işte aç engeli bak bakalım belki onunda pp si vardır kendi pp ni kapat ama herkese şuanGüvenlikli bir sitede oturuyorum alıştım uzun süredir.
Tamam işte aç engeli bak bakalım belki onunda pp si vardır kendi pp ni kapat ama herkese şuan
Bilmiyorum maalesef hiç başıma böyle birşey gelmedi.Polis bu tarz bir durumla ilgilenir mi?
App storeda numara aratma var yukle birini internetten en iyileri yazınca çıkıyor adini unuttum no yu oraya yaz bakalim kayitli mi
1 kez aramayla ilgilenmez.Okurken ben burda tedirgin oldum çok haklısın bence korkmakta. Polis ilgilenir mi ilgilenebilir telefonla taciz ediliyorum tehdit ediliyorum dersen ilgilenir en azından bi tutanak tutmak zorunda ve numarayı araştırır
Birinde olan birinde olmuyor 2 3 tane indir sen kontrol et 2 3 unden deBaktım ama bulamadım hangi program acaba bir sürü var
Birinde olan birinde olmuyor 2 3 tane indir sen kontrol et 2 3 unden de
Hmm demek ki birinde öyle kayıtlı arap tanıdığın var mi? Digerlerinde çıkmadı miArapça isim soyisim çıktı CIA uygulamasından
Dolandırıcı olma ihtimali ne senceArapça isim soyisim çıktı CIA uygulamasından
Arapça mı çıktı dedin? Yaa onlar çete midir rastgele mi numaraları çeviriyordur nedir, geçen beni de tanımadığım bi numara aradı, açtım saçma sapan hanzo gibi konuşuyor bi adam. Kimsin diyorum ben bilmemne döşemeci vs gülüyor saçmalıyor. Kim bu diye kaydettim numarasını wp dan baktım arapça yazılar çıktı, profil foto da saçma bi manzara resmi. Kendi resmi flan da yok. Israrla gene arayınca eşim yanmdaydı o açtı telefonu küfürler saydırdı bağırdı çağırdı bi dha bu numarayı ararsan vs tehdit etti savcılığa veririm no nu flan diye korktu herhalde kendi kapattı telefonu bi daha da aramadı. Korkma yani bana da oldu birkaç kere. Muhtemelen tanımıyor bile seni, işletiyor ya da muhabbet arıyorlar.Arapça isim soyisim çıktı CIA uygulamasından
Hmm demek ki birinde öyle kayıtlı arap tanıdığın var mi? Digerlerinde çıkmadı mi
Türkçe karakter değilse kopyalanirsa kopyala translate et
Kadın miydi erkek miydi arayan? Ben bile urktum okuyunca. Numarayı bir de Googledan aramayı denesene. Bazen şüpheli numaralar diye çıkıyor ben hep öyle yaparım
Canım ekran görüntüsü al. Google translate fotoğraftan çeviri yapıyor. O şekilde cevir. Veya özelden bana at ben yaparımEkrandan kopyala yapıştır yapılamıyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?