• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şüphem var nedense

sizi tebrik ediyorum canı gönülden.
başka birisi osla şimdiden o kadına ne yakıştırmalar yapardı.
Evet düşmez kalkmaz bir ALLAH.'dır kim yarın dul yada evli olacağını bilemez.
İnsanız ve herşey bizim için.
Dul kadın ne demek zaen bir kadın izzet şerefini namusunu kocası için koruyorsa
kocası gidince önemi yoksa zaten çelişki burda.İnsan namusuna bence ince kendi için
sahip çıkar.dulmuş kılmış tüymüş boş işler bunlar.

gerçekten kimsenin durumuna kötü gözle bakamam, birgün herkesin başına herşey gelebilir aynı durumda bizde olabiliriz, ama bu konularda ben kolay kolay hatta hiç kıskançlık duygusu yaşamamıştım şimdiye kadar...

Kadının annesi sözüne güvenebilip güveneneyeceğiniz bile belli olmayan adamın birine güya ikimiz de bakarız diyor
Eşiniz hasta diye zor durumda kalan komşunuzu doktora götürüyor
Siz acaba diyorsunuz
Herkes de aaa olur mu öyle şey uzak tut eşini diyor
Evet toplumda dul kadına bakış açısı bu maalesef

kadının annesi direkt konu sahibine soruyormuş kimler bekar kimler evli diye dedikodu değil kızcağızın da bu durumdan aklına acabalar gelmiş,

slm arkadaşlar içimi kemiren birşey var belki yanılıyorum bilmiyorum ama öyle hissediyorum..

şimdi benim eşim bir kurumda çalışıyor ve biz o kurumun lojmanında oturuyoruz ve eşimle aynı yerde çalışan boşanmak üzere olan bir komşum var henüz 25 yaşında, yalnız yaşıyor arada bir annesi geliyor ben bu kızdan ve annesinden iyi şeyler hissetmiyorum aslında hiçbirşey olmadı ama içimi kemiriyor anlamadığım birşey, annesi de bekar eşi yıllar önce ölmüş.. benim dikkatimi çekmişti kızın annesi, bazen etraftaki erkeklere dikkatle bakıp bana soruyordu evlimi falan filan diye, biz küçük biryerde yaşıyoruz genelde herkes birbirini tanıyor.. yani bu sorular benim hoşuma gitmiyor açıkçası.. birde kızın annesi bir esnafa sürekli gidip sende bekarsın bende filan diyormuş adama yazıyormuş adamda rahatsız olmuş tabi onuda gitmiş bizim bir komşumuza anlatmış nasıl kurtulucam filan diye ben bunları duydum şaşırdım ne düşüncem bilemiyorum..
eşimde bazen yardımcı oluyor evlerinde birşeyi yapamadıklarında filan.. kızın annesi memlekete gitti 1 ay kadar oluyor.. kızda gece hastalanmış ateşlenmiş filan bende işe gelicem apartmanda birtek bizim arabamız var diğer bir komşumuz bunu dr a götürüver dediler bende eşime götürüver ne olucak dedim kızda ayakta duramayacak gibi değil gördüm sabah, neyse eşim götürdü şimdi onunla bekliyormuş dr girip çıksın diye ne bileyim ya sebebi yok ama içim içimi kemiriyor açıkçası belki ben abartıyorum bilemiyorum, böyle böyle aralarında bi kıvılcım olursa diye korkuyorum :(

ya allahım ne insanlar var.bi tek senin kocan var ya,25 yaşında tazecik kız senin kocana asılacak.ya çok garipsiniz ya.vallaha ayıp.sen demek ki ne kocana ne de kendine güveniyosun

işte ben kadına da öyledir diyemem günahını alamam ama adam mobilyacı adamın yanına gidip oturuyormuş sürekli e adamda rahatsız olmuş dile getirmiş, bende kadının rahatlığından korkuyorum açıkçası yoksa günahını alamam belki yapısı öyle kimseyi yadırgamam hor görmem içini göremeyiz çünkü kimsenin

Benim tek takıldıgım nokta eşinin orda beklemesi. Bıraksın hastanede naptı kızı tekrar eve mi bıraktı? Yada hala hastaneler mi?

Bence siz yanls anlasilacak birsey demediniz deseydiniz bile burada bile guzelce aciklamissiniz. Bende birdaha sylemek istiyorm sorun karsinin evle bekar yada bosanmis olmasi degil sorun kadinda biraktigi hissiyat. Hemen yanlis anlamayin kizlar

evet gerçekten medeni hali değil tamam onu dile getirdim yanlış anlaşılmasına yol açtım ama herkes olabilirdi, benim içime sinmeyen birşeyler var baştan beri hani her insanı sevemeyiz birşeyler hissedebiliriz bazılarına karşı nedense bende bunlara karşı negatif birşeyler hissettim yoksa benimde dul akrabam arkadaşım var kimseye hor gözle bakmadım..

ben çok kıskancım yaa lojmandan taşınmayı bile düşünürdüm, ama kadından kötü bir elektrik alırsam tabii,

işte bende kızdan değil ama annesinden negatif elektirik aldım hatta kızın hayatına o kadar müdahaleciki sanırım kızının boşanmasında da büyük etken kendisi kızda onun ağzına bakıyo ne derse yapıyo ben annesini sindiremedim içime işte

hayır ben öyle olduklarını düşünmüyorum tabiki..

kız dul ya hemen kulpu takın.ayıp arkadaşım.insanlık öldü mü,ne var eşin bi komşu olarak hastaneye götürdüyse.gencecik kız devlet memuru çalışan bi yan.bulamıycak mı başka makul birini.ayrıca elalemin laflarına neden inanmayı seviyosun.millet hele de kadın dulsa hemen koca avına çıkmış,kötü yollu kız damgası vuruyosa ya.gerçekten ayıp.sen kocanı bulunma hint kumaşı mı sanıyosun?

bende aşırı güvenden dolayı kıskanmam ama eşinizde olmasa karşı cinste olabilir
ben bunu x bayan için söylemiyorum.
bişey yapar eşiniz masum olabilir ama eşşeğin aklına karpuz kabugunu sokmanın manası yok bence.

kıskanmanızda çok normal bende bir olay yaşadığım için bu kadar keskin konuşuyorum :(

herkes der eşime güveniyorum diye bende güveniyorum açıkçası ama şeytana uymakta var, elimde değil kıskançlığım tuttu niyeyse

Kadının annesi sözüne güvenebilip güveneneyeceğiniz bile belli olmayan adamın birine güya ikimiz de bakarız diyor
Eşiniz hasta diye zor durumda kalan komşunuzu doktora götürüyor
Siz acaba diyorsunuz
Herkes de aaa olur mu öyle şey uzak tut eşini diyor
Evet toplumda dul kadına bakış açısı bu maalesef

sen burasına takılıp böyle anlamak istiyorsan yapabilecek birşeyim yok

işte bende kızdan değil ama annesinden negatif elektirik aldım hatta kızın hayatına o kadar müdahaleciki sanırım kızının boşanmasında da büyük etken kendisi kızda onun ağzına bakıyo ne derse yapıyo ben annesini sindiremedim içime işte

katılıyorum sana ben de annelere yakıştıramıyorum bu tarz davranışları neyse kız da aynı annesi gibi olmayabilir, ayrıca eşin de kız dul diye bakacak değildir, ayrıca dul olsun bekar olsun kadınları hep görücek eşin yapacak bir şey yok, ama senin gönlünün rahat etmediği ortamlara girme de eşini de girdirme

sen ve senin gibileri ayıplıyorum.kız ne yapsın senin kocanı ya.mesleği elinde çalışan bi bayan.gencecik kız.boşanırsa da bulur başka biririni.bence önce sen kendine güven,kocan seni seviyosa,senden başka kimseye dünya güzele de olsa bakmaz.kendine güvenmiyosun.kız da biraz hoş sanırım.yazık sana

kız dul ya hemen kulpu takın.ayıp arkadaşım.insanlık öldü mü,ne var eşin bi komşu olarak hastaneye götürdüyse.gencecik kız devlet memuru çalışan bi yan.bulamıycak mı başka makul birini.ayrıca elalemin laflarına neden inanmayı seviyosun.millet hele de kadın dulsa hemen koca avına çıkmış,kötü yollu kız damgası vuruyosa ya.gerçekten ayıp.sen kocanı bulunma hint kumaşı mı sanıyosun?

taksi diye birşey var... zaten çok kötü durumdaysada ambulans diye birşey var.... taksi olmasaydı haklısınız, ama ticari taksi varmış....

ama sana şunu net söyleyeyim bu adam evli mi bekar mı diye sorması çok çirkin, bir erkek bunu yapsa aç gözlü deriz her gördüğüne yazıyorsun deriz deriz de deriz yani, hele yaşını başını almış bir annenin beni bu tavrı gıcık etti, kızı a annesi gibi değildir umarım, haa bir de su var bu kız çalışıyor yol yordam bilmeyen birisi değil ya tek başına hayli hayli atlar taksiye gider bir sağlıkocağına hastaneye yani yatalak değil yaa, ben olsan öyle yapardım dedikodu veya yanlış anlam çıkar diye de değil kimseye yük olmak istemememden

ya şimdi burda eleştirende oluyo herkesin düşüncesi kendine tabiki ama ben kadının hareketlerinden mimiklerinden tavırlarından yola çıkarak tuhaf buluyorum bazı şeylerini.. ve evet bende aynı durumda olsam ki 7 yıl yalnız yaşadım ailemden ayrı yerde çalışıyordum hep başımın çaresine bakmaya çalıştım yük olmayım diye bu kızı yük olarakta görmüyorum eşim bir hastaneye götürdü diye sadece beklemesine sinir oldum belki ben abartıyorum ve birde içime sinmeyen bişeyler var elimde değil

sen ve senin gibileri ayıplıyorum.kız ne yapsın senin kocanı ya.mesleği elinde çalışan bi bayan.gencecik kız.boşanırsa da bulur başka biririni.bence önce sen kendine güven,kocan seni seviyosa,senden başka kimseye dünya güzele de olsa bakmaz.kendine güvenmiyosun.kız da biraz hoş sanırım.yazık sana

yazık ya konu sahibi de kızın dul olmasına felan takılmıyor o konuyla ilgili bir şey bile dememiş, annesinin hallerinden hoşlanmamış neden bu kadar sinirlendin ki, ayrıca insan kocasına güvense de kıskanır kıskançlık gayet doğal bir duygudur seven kıskanır

taksi diye birşey var... zaten çok kötü durumdaysada ambulans diye birşey var.... taksi olmasaydı haklısınız, ama ticari taksi varmış....

arkadaşım taksi olsun,ne var komşu panik haliyle çağırmışlar.kocasını bulunmaz,kadınların ona hasta olduğu bi adam sanan biri bu konuyu açan bence.BİR TEK SEN VE SENİN GİBİLERİN KOCALARI MI ERKEK BU DÜNYADA?KIZIN KONUMU BELLİ YA ÖĞRETMEN YA HEMŞİRE,ÇALIŞAN,25 YAŞINDA GENCECİK BİR KIZ.BOŞANACAKSA DA MAHKEME DERDİNDEDİR.SENİN KOCANI NE YAPSIN.AYRILSA DA BULUR KENDİ GİBİ BİRİNİ.YANLIŞ ANLAMA AMA SEN EV HANIMISIN SANIRM.ÇALIŞMA VE İŞ HAYATINI BİLMİYOSAN.BAYAN YA DA ERKEK BELLİ Bİ MESAFEDE İŞ ARKADAŞIDIR.SELAMLAŞIR KONUŞURLAR.TABİ Kİ SAMİMİYET OLURSA BU ÇİRKİN.ÇOK AYIP GERÇEKTEN.BÖYLE Bİ SIKINTIN VARSA EĞER BURDA BUNU YAZACAK KADAR ACİZSEN BU DAHA DA AYIP.GİT EŞİNLE KONUŞ.

ya şimdi burda eleştirende oluyo herkesin düşüncesi kendine tabiki ama ben kadının hareketlerinden mimiklerinden tavırlarından yola çıkarak tuhaf buluyorum bazı şeylerini.. ve evet bende aynı durumda olsam ki 7 yıl yalnız yaşadım ailemden ayrı yerde çalışıyordum hep başımın çaresine bakmaya çalıştım yük olmayım diye bu kızı yük olarakta görmüyorum eşim bir hastaneye götürdü diye sadece beklemesine sinir oldum belki ben abartıyorum ve birde içime sinmeyen bişeyler var elimde değil

içine sinmiyorsa bir şey olmasına gerek yok durduk yere milletin basit soğuk algınlığı yüzünden senin huzurun kaçıyor, eşin de belki ayıp olur diye beklemiştir ama gerçekten çok sinir bozucu beklemesi,

Back
X