slm arkadaşlar içimi kemiren birşey var belki yanılıyorum bilmiyorum ama öyle hissediyorum..
şimdi benim eşim bir kurumda çalışıyor ve biz o kurumun lojmanında oturuyoruz ve eşimle aynı yerde çalışan boşanmak üzere olan bir komşum var henüz 25 yaşında, yalnız yaşıyor arada bir annesi geliyor ben bu kızdan ve annesinden iyi şeyler hissetmiyorum aslında hiçbirşey olmadı ama içimi kemiriyor anlamadığım birşey, annesi de bekar eşi yıllar önce ölmüş.. benim dikkatimi çekmişti kızın annesi, bazen etraftaki erkeklere dikkatle bakıp bana soruyordu evlimi falan filan diye, biz küçük biryerde yaşıyoruz genelde herkes birbirini tanıyor.. yani bu sorular benim hoşuma gitmiyor açıkçası.. birde kızın annesi bir esnafa sürekli gidip sende bekarsın bende filan diyormuş adama yazıyormuş adamda rahatsız olmuş tabi onuda gitmiş bizim bir komşumuza anlatmış nasıl kurtulucam filan diye ben bunları duydum şaşırdım ne düşüncem bilemiyorum..
eşimde bazen yardımcı oluyor evlerinde birşeyi yapamadıklarında filan.. kızın annesi memlekete gitti 1 ay kadar oluyor.. kızda gece hastalanmış ateşlenmiş filan bende işe gelicem apartmanda birtek bizim arabamız var diğer bir komşumuz bunu dr a götürüver dediler bende eşime götürüver ne olucak dedim kızda ayakta duramayacak gibi değil gördüm sabah, neyse eşim götürdü şimdi onunla bekliyormuş dr girip çıksın diye ne bileyim ya sebebi yok ama içim içimi kemiriyor açıkçası belki ben abartıyorum bilemiyorum, böyle böyle aralarında bi kıvılcım olursa diye korkuyorum