- 24 Mart 2019
- 727
- 1.983
- 43
- 29
- Konu Sahibi yildizliyagmurlugeceler
Başlığı okuyunca bir tövbe estağfurullah çektim valla. Hayırdır derdi neymiş bu duruma gelmiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden hala düzeltmek için çabalayan sizsiniz anlamıyorum. Madem bu adamdan boşanma gibi bir niyetiniz yok, herşeyi sorun haline getirip, minicik çocuğunuzun yanında suratınıza tükürülmesine sebep olacak kadar haysiyetsiz bir davranışa mahal vermeyin. Çocuğunuza odaklanın, yok sayın madem. Boşanmadığınız ve bu şekilde davrandığınız sürece her gün bin tane konu açmaya drvam edersiniz.bilmiyrorum olabilir.bu evliligi nasil duzelticdm ben
Siz de ona tukurun ya da poposunu elleyin veya boş ol deyinbilmiyrorum olabilir.bu evliligi nasil duzelticdm ben
o ona tükürürsün o da onun poposunu ellesin bebekte hay sizin gibi aileye yazıklar olsun desin...yüzde yuz eminim bu şahıs ergen bir tip buraya arkadaşlarıyla geyik yapmak için giriyor...ahanda kalıbımi basarımSiz de ona tukurun ya da poposunu elleyin veya boş ol deyin
İletişiminiz bundan oteye geçemiyor çünkü![]()
Ya şu durumlara nasıl bir tavsiye bekliyor acaba? Bebek falan da yok bence. Bebek olsa burda bu kadar efor sarfetmez. Günlük gibi kullanıyor baksaniza.o ona tükürürsün o da onun poposunu ellesin bebekte hay sizin gibi aile yazıklar olsun desin...yüzde yuz eminim bu şahıs ergen bir tip buraya arkadaşlarıyla geyik yapmak için giriyor...ahanda kalıbımi başarım
yok yok gerçek olamayacak kadar abidik kubidik ilişkileri varYa şu durumlara nasıl bir tavsiye bekliyor acaba? Bebek falan da yok bence. Bebek olsa burda bu kadar efor sarfetmez. Günlük gibi kullanıyor baksaniza.
Ama gerçekten bebek varsa der yani sizin gibi aileye yazıklar olsun.
Ciddi ciddi cevap verenler var ya bu kadar konu açtıktan sonra.yok yok gerçek olamayacak kadar abidik kubidik ilişkileri var
önceki Konuları bilmedikleri için herhalde inanıyorlarCiddi ciddi cevap verenler var ya bu kadar konu açtıktan sonra.