- 22 Ağustos 2018
- 1.033
- 2.996
- 133
- Konu Sahibi yildizliyagmurlugeceler
Olabilirönceki Konuları bilmedikleri için herhalde inanıyorlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilirönceki Konuları bilmedikleri için herhalde inanıyorlar
![]()
Küçükken parkta çingene çocuklara sataşmıştım
hepsi birden üstüme doğru gelip kaçacak yer bırakmayıp kafama kafama tükürmüşlerdi, o geldi aklıma
Catladim ya![]()
hepsi birden üstüme doğru gelip kaçacak yer bırakmayıp kafama kafama tükürmüşlerdi, o geldi aklıma
Konu sahibinin esinde de var cingenelik:)![]()
Kötü bir tecrübe olmuş size ama buna hunharca güldüm![]()
Catladim ya
Ay sizin konuyu okuyunca aklıma geldi şimdi. İlkokulda ahmet diye bi çocuk vardı kraker alırdı herkes ahmet bi tane ver diyormuş bitiyormuş diye krakeri alır almaz paketi açar içine tükürürdü kimse istemesin diye![]()
HahahhahahaSana tas atana sen gul at demisler.
Tukurugune karsilik sen bi opucuk atsaydin ortam yumusardi..![]()
Ay iğrenç ya kendi tiksinmedi mi acaba iyyyyyAy sizin konuyu okuyunca aklıma geldi şimdi. İlkokulda ahmet diye bi çocuk vardı kraker alırdı herkes ahmet bi tane ver diyormuş bitiyormuş diye krakeri alır almaz paketi açar içine tükürürdü kimse istemesin diye![]()
dayanamiyorum artik biraz once kavga yaptik suratima tükürdü
Lütfen şu yazılanı dışarıdan biri gibi okuyun.bilmiyrorum olabilir.bu evliligi nasil duzelticdm ben