Suratsız

Vasfiyeteyzeniz

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
8.856
19.023
448
35
Sinirim bozuldu akşam akşam. Yahu benim bi eşim var. Allah razı olsun iyidir hele aileme akrabalarıma karşı benden daha iyidir. Ailemize çevremize yedirmeyi içirmeyi sever. Maddi hiç bi sıkıntımız yok olandan yüksekte gözümde yok çok şükür. Velhasıl kelam benim bu kocamın surat asması beni deli ediyor yemin ediyorum. Atıyorum o Akşam beraber olmak istedi olmadık o surat yerleri süpürür. Dışarı çıkmak istedi çıkamadı yine surat yerlerde. Bunun gibi bi kaç örnek daha. Ya bide suratı düşünce o kadar itici geliyor ki bana adamdan soğuyorum.. Kayınpederim çok iyi insandır beni el üstünde tutarlar ama oda suratı düşüktür fazla gülmez,eşimde hep kızar ne suratsız diye. Dedim ki babandan betersin. İşine gelmeyen en ufak seyde suratın yerlerde ben dünyaya surat çekmeye gelmedim. Gel güzelce konuşup halledelim demiyorsun surat beş karış karşımda.sinirlendim git kimin yanında yüzün gülüyorsa orda dur dedim. Başıma ağrı girdi yazıp biraz rahatladım

tam tersi genelde kadınlar böyle küser surat yapar sizde kısır döngü olmuş :)) her neyse.. okadar kusur kadı kızında da olur demişler, yani bunlar evlilkte olmazsa olmaz şeyler zaten.. boşuna moralinizi bozmayın, yada benim konumu okuyun kocasiniza hamdolsun dersiniz:)))

Ya tavır yapsın tabii ama suratı düşünce öyle çirkin oluyo ki anlatamam sanki Ada'mın yüzündeki Nur gidiyor. Yahu gel de ki ben şuna şuna kızdım tamam derim. Ama yok ben arayı düzeltene yada o istediği olana kadar meymeletsiz meymeletsiz geziyor evde. Enerjimi sömürüyor

Bi değişik modeli de bende var. Surat yapar bi de kaşının altından bakar çaktırmadan(!) tepkim ne olacak diye
Sinir olma çok tatlılar be

Bazen içimden diyorum suratının ortasına çarp diye ama işte şiddete hayır ya aynı evin içinde surat beş karış Nasıl durulur ya

Ne kadar uzun duruyor ki senin eşin?
Benimki 1 saati geçirmez dayanamaz güler, uzaktan uzaktan taciz ederim "Güldü güldü, ağzının kenarı oynuyo, zor tutuyo, aha güldü, vay nasıl da sıkıyor kendini" diye.

Bu cidde'n ada'm yazarken ki kelimeyi bölmenizin amacı ne?

Suratsız birini bende görmek istemem etrafımda...
Zor iş..Allah kolaylık versin...

Valla korkun ondan Çünkü kp Cidde'n çok suratı düşük. Etrafta memnun kimse yok Ada'm bi benle konuşurken arada gülüyor:) ben ömür geçiremem ki böyle

Benimkide aynı zamanla alışiyorsun ben çok güler yüzlüğüm oda surat sız ,bazen diyorum Rabbim denkleştiyor ikimizde surat sız olsak millet ķ açar tek sorun o olsun canım

Ya ben öyle karşısında dalga geçsem tutamaz kendini ama haksız yere yaptığı Zaman ben onu güldürmeye çalışmak istemiyorum ki

Ya ben öyle karşısında dalga geçsem tutamaz kendini ama haksız yere yaptığı Zaman ben onu güldürmeye çalışmak istemiyorum ki

Sence haksız, onun açısından haklı. Düşünsene dışarı çıkmak istiyor canı, gün boyu akşam dışarı çıkarım diye kuruyor arada. Sonra sana söylüyor, "Hiiç canım istemiyo" diyorsun ve kalıyor öyle adam. Güldürüver ne olacak ki derdin suratsız olması değil mi? Güldürünce suratsızlığı ortadan kalkar, dert kalmaz :) Sonra o gülünce de, çok mu istemiştin dışarı çıkmayı, ben de böyle böyle düşündüm diye konuşursunuz. O kadarcık kusur kadı kızında da olur

aslında bu büyük bir sorun. oturup konuşup sorun çözmek yerine susup oturmak, hep biriktirmek, gerçekten kötü. bende sorun çözücüyümdür ama eşim hiç konuşmayı sevmez. konuşmadan sorunların çözüleceğini sanıyorlar, gerçi bu yaştan sonra değişmezlerde. ne kötü ya

İşte olay öyle değil cuma günü arkadaşlarıyla çıktı 1 gibi geldi pazar günü çalışmadığı tek gün kızımla ve benimle vakit geçirmeli bence. Ama o dışarda ki işler erken bitip kendi arkadaşlarıyla çıkamadığı için surat asıyor

Bende ona surat asıcam istediğim olmadığında. Ben surat asınca feci çirkin oluyorum :) görsün bakalım nasılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…