- 1 Ekim 2013
- 8.856
- 19.023
- 448
- 35
- Konu Sahibi Vasfiyeteyzeniz
-
Valla korkun ondan Çünkü kp Cidde'n çok suratı düşük. Etrafta memnun kimse yok Ada'm bi benle konuşurken arada gülüyor:) ben ömür geçiremem ki böyleGenetik babada öğleymiş
bu gece naz yapma
Bazen içimden diyorum suratının ortasına çarp diye ama işte şiddete hayırBi değişik modeli de bende var. Surat yapar bi de kaşının altından bakar çaktırmadan(!) tepkim ne olacak diye
Sinir olma çok tatlılar be
tam tersi genelde kadınlar böyle küser surat yapar sizde kısır döngü olmuş :)) her neyse.. okadar kusur kadı kızında da olur demişler, yani bunlar evlilkte olmazsa olmaz şeyler zaten.. boşuna moralinizi bozmayın, yada benim konumu okuyun kocasiniza hamdolsun dersiniz:)))
Bazen içimden diyorum suratının ortasına çarp diye ama işte şiddete hayırya aynı evin içinde surat beş karış Nasıl durulur ya
Valla korkun ondan Çünkü kp Cidde'n çok suratı düşük. Etrafta memnun kimse yok Ada'm bi benle konuşurken arada gülüyor:) ben ömür geçiremem ki böyle
Ya ben öyle karşısında dalga geçsem tutamaz kendini ama haksız yere yaptığı Zaman ben onu güldürmeye çalışmak istemiyorum kiNe kadar uzun duruyor ki senin eşin?
Benimki 1 saati geçirmez dayanamaz güler, uzaktan uzaktan taciz ederim "Güldü güldü, ağzının kenarı oynuyo, zor tutuyo, aha güldü, vay nasıl da sıkıyor kendini" diye.
Telefon kendi ayırıyor ya sanırım Cidde yi şehir olarak ada yı da isim olarak algılıyor :)Bu cidde'n ada'm yazarken ki kelimeyi bölmenizin amacı ne?
Suratsız birini bende görmek istemem etrafımda...
Zor iş..Allah kolaylık versin...
Ya ben öyle karşısında dalga geçsem tutamaz kendini ama haksız yere yaptığı Zaman ben onu güldürmeye çalışmak istemiyorum ki
İşte olay öyle değil cuma günü arkadaşlarıyla çıktı 1 gibi geldi pazar günü çalışmadığı tek gün kızımla ve benimle vakit geçirmeli bence. Ama o dışarda ki işler erken bitip kendi arkadaşlarıyla çıkamadığı için surat asıyorSence haksız, onun açısından haklı. Düşünsene dışarı çıkmak istiyor canı, gün boyu akşam dışarı çıkarım diye kuruyor arada. Sonra sana söylüyor, "Hiiç canım istemiyo" diyorsun ve kalıyor öyle adam. Güldürüver ne olacak ki derdin suratsız olması değil mi? Güldürünce suratsızlığı ortadan kalkar, dert kalmaz :) Sonra o gülünce de, çok mu istemiştin dışarı çıkmayı, ben de böyle böyle düşündüm diye konuşursunuz. O kadarcık kusur kadı kızında da olur
Bende ona surat asıcam istediğim olmadığında. Ben surat asınca feci çirkin oluyorum :) görsün bakalım nasılmışaslında bu büyük bir sorun. oturup konuşup sorun çözmek yerine susup oturmak, hep biriktirmek, gerçekten kötü. bende sorun çözücüyümdür ama eşim hiç konuşmayı sevmez. konuşmadan sorunların çözüleceğini sanıyorlar, gerçi bu yaştan sonra değişmezlerde. ne kötü ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?