İyi de bunları görmek için bir ton mutsuzluk okumamız gerekiyor. Yazık bu gözlere. Bu kaplan kocalara düzülen methiyeler tek bölüm altında toplansa fena mı olur?Konulara yazilan yorumlari dikkatli oku. "Benim gocam on gaplan gucunde. Hep yiyisiyoruz allahima bin sukur" ,"benim gocam yeryuzune inen son goca tanesi. Asiri mutluyum oluyorum mutluluktan" diyen tipler var mesela. Onlar dengeliyor durumu.
çok iyi ya var harbiden böyle yorumlar
İyi de bunları görmek için bir ton mutsuzluk okumamız gerekiyor. Yazık bu gözlere. Bu kaplan kocalara düzülen methiyeler tek bölüm altında toplansa fena mı olur?
ya aynı başlıktaki gibi şu sitede yazılanları okudukça biz nasıl evlenicez nasıl ilerde değişmeyen birini bulucaz diye endişelenmeye başladım.bekara boşanmak kolay derler doğruymuş. ama bi yandanda evlilerin yerime kendimi kouyuyorum cok kötü oluyorum ya gerçekten evlilikten çok korkuyorum şuan zaten öyle bir şey yok 22 yaşındayım ama inş günün birinde olucak
Hehe.Forumun alt başlıkları bile hazır; "Kocamı Nasıl Dize Getirdim?", "Elti&Görümce Kıskançlığı Size Zarar mı Veriyor? Hahayt! Onları Kendi Silahlarıyla Vurmanın Altın Kuralları", "Kayınvalideyi Muma Çevirmemin Püf Noktaları", "Erkeği Anasının Evinden Uzak Tutma Sanatı," "Küslük, Kapris, Naz, Kıskançlık Adamı Usandırmadan Nasıl Yapılır?"... ve dahası.
"Bir Derdim Var" bölümüne alternatif olarak "Hayat Bana Güzel" bölümü açılsın da, mutlu mesut yaşayıp gidenler döksünler içlerini. Dert forumlarında okuduğu dertlerle dertlenenler, azıcık kendilerine gelsinler. Yönetim duy sesimizi.
Yok birtanesi emekli olmadım ama Mune tatilde serisi çekiyorum
Olabilir aslinda. "Bir koca da sen dik" basligi altinda toplumsal bir calisma baslatilabilir. Ahsjssj.
Hastaneye gittiginizde dunyanin geri kalanini da hasta saniyor musunuz?
ya aynı başlıktaki gibi şu sitede yazılanları okudukça biz nasıl evlenicez nasıl ilerde değişmeyen birini bulucaz diye endişelenmeye başladım.bekara boşanmak kolay derler doğruymuş. ama bi yandanda evlilerin yerime kendimi kouyuyorum cok kötü oluyorum ya gerçekten evlilikten çok korkuyorum şuan zaten öyle bir şey yok 22 yaşındayım ama inş günün birinde olucak
Sahsen bende korkuyorum sozlumle konusuyorumda ya deyisirsen falan diye deyismeyeceyini soyluyo ama budda okudugum konular yuzunden oaranoyak oldum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?