Sürekli ağlama krizine giren çocuk

Kardeşi olunca Bi değişiklik yada sakinlik oldu mu peki opluunzxa? Bende hamileyim de en çok bu yüzden istedim 2. Çocuğu

Görmezlikten gelmeye şu yüzden başladım oğlumun dikkatini dağıtmaya çalışmam nafile fayda vermedi. Gözlerini kapatıp sadece ağlıyor duymuyor dinlemiyor kendini yerlere atıyor vs. O yüzden bende bu yönteme başvurdum. Ama başka Bi öneriniz varsa tabiki açığım yeterki çözüm bulabilryim

Bende o sebebi aradım sendroma karşılaştım bide inat var oğlumda. Ama tabi belki de başka sebepler vardır dediğiniz gibi. Halen araştırmalara gözlemlemekteyim. Dediğiniz gibi uzman a gideceğim olmazsa artık

Bazı çocuklar böyle, ne yaparsanız yapın ağlarlar. 3 yaş diyorum, böyle ağlayan çoğu çocuk 3 yaşından sonra durulmaya başlıyor, sabırlı olun. Dışarıdakileri de boş verin, ne derlerse desinler size ne deyin geçin.
Bebek doğduktan sonra daha zorlanırsınız buna şimdiden hazırlıklı olun

Konuştunuz , dikkatini dağıttınız, ağladığı zaman dediğini yapmadınız , sarılıp telkin ettiniz , görmezden geldiniz , kızdınız .

Geriye tek bir şey kalmış o ağlamaya başladığında aynı onun gibi ağlayıp tepkiler verin. Merak ediyorum ne yapacak sizin için ?

Bence susup sizi izleyecek. :)

Sanki kumandali da düğmeye basınca susacak

Ne yalan söyleyeyim Bi onu yapmadım genelde izleyen ben oluyorum

Burada da psikolog arkadaşlar var. Onlardan da görüş alabilirsiniz. Benim fikrim siz kararlı olduktan sonra 1 ayda sürse düzelir. Ama her zaman sakin
Görmezden gelme istenmedik davranısı söndürmek için kullanılır. Ağlama davranış mı duygu mu? Duygu ise bence daha da ters tepki yapar. Duygu değilse ağlayarak istediklerine ulaşmayı alışkanlık edindiyse yani davranış olmussa görmezden gelme kullanılır. Psikolog değilim ama bunun ayrımına varın önce diyebilirim. Nedensiz ağlıyorsa sürekli ağlıyorsa davranış gibi gelmedi bana. İstediğine kavusunca susması lazım. Hatta mutlu olması lazım. Mesela dondurma kuyrugunda bizim minnoş hemen başlıyor ehehee yalandan ağlamaya. Kuyruk çoksa gerçek de ağlar o ayrı. Dondurmaya ulaşınca hemen susup mutlu olur. Düzelmezse bir uzmandan görüş alın.

Hayır haklısınız. İstediğine kavuşunca susma mutlu olma gibi Bi durum yok memnuniyeti yok. Psikolog dediğiniz kişilerin isimlerini alabilir miyim mümkünse

Ağlayan bir bebeği yalnız bırakmak güvenli bağlanmayı zedeler. Anne eğer bu konuda tutarsız davranırsa o zaman bunu bir silaha çevirebilir. Ama ağlayan bebek kaderine terkedilmez. Susturamasa bile bebek istiyorsa temas halinde olmalıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…