Yok sabır gösteriyorum bazen ben bile şaşırıyorumBağırmak çözüm değil hatta daha kötü olur. Bir Pedagoga gitseniz iyi olur sanki
Ne alaka ya tek giden o muO yasta cocuğun Kuran'ı anlamaya pek muktedir olacağını dusunmuyorum... Bence ondan dolayı ağlıyor olabılır
cocugun neden oyle oldugu belli demek.Okul öncesi kuran kursu
evet sinir krizi geçiriyorum o ağlarken kendimi zor tutuyorum bagirmamak için
Subyan kursu yerine krese/anaokuluna gidip yasiti cocuklarla normal sekilde sosyallesirse belki psikolojisi duzelir.
Okul öncesi yaştaki çocuklar nevrotiktir,
Saplantı, takıntı, kaygı, fobi vs. geliştirmeye çok müsaittir.
Dini dogmalar, o yaştaki çocukların hayatını karatmaya yetip de artacak kadar saplantı, takıntı, kaygı, fobi kaynağıdır. Cennetin, cehennemin, gunahin, sevabin , ote dunyanin cocuklarin onunde konusulmasi cok cok cok yanlis. Ahiret, cehennemde yanma, azap temalarinin gecmesi cok daha da yanlis.
Kiz-erkek karisik bir yerde egitim alsin ki erkeklerden korkmasin, pasif kalmasin.
Bu cocugu normal bir okula verin, kendine 3-5 yilda ancak gelir derim.
Fayda sağlayıp sağlamaman beni bağlamaz, yorum yapıp yapmamak da beni ilgilendirir. El kadar cocuğa bağırmamak icin zor tutuyorum kendimi diyen bi insana birşey anlatılmaz zaten.Bana yazmasan yorumlarını faydali bulmuyorum
yaklaşımınhakkında ne biliyorsan
ayrıca soru sormanin da bi üslubu var
samimiyet mi var aramızda da ne yeaaayaaa?? Şeklinde soruyorsun
Kızımin kresin de senin ki ne benzer daha küçük bir çocuk var bakıcılar yel değse ağlıyor diyorlar ama annesi de dikkat ediyor.ailesini bilgilendirin bu tarz çocuklar çabuk yaralanir.tamir edilemez yaralar açılmasınBen de bunu anlamıyorum çocukların bu kadar hassas olması normal mi yoksa bu bi sorun veya hastalık Olabilir mi
Kursa bayılıyor o da girmek için can atıyor tek sosyal olduğu yer orasıBenim kuzenim de subyan kursuna gitti ama orayi cok severdi. Tatil gunleri bile erkenden kalkip annesine gotur beni derdi. Acaba kurstakilerle arasi nasil? Gerci sorun kursla degil de genel durumla ilgili gibi. Hic pedagoga goturdunuz mu?
Iyi. Üzüldüm cocuğaNe alaka ya tek giden o mu
ayrıca kuran yanında temizlik oyun bir çok etkinlik var çocuk sosyallesiyor ki size nereye gitsin diye sormadım
Evlatlık alIyi. Üzüldüm cocuğa
Ya iki kelime ile nerden biliyorsun naptiimi ne biçim ne basit yargiliyorsuniz insanlarıcocugun neden oyle oldugu belli demek.
cok zarar vermissiniz cocuga.
O hissetmiyor mu saniyorsunuz sizin icinizden gecenmleri.
annesi de umursamiyormus dediginize gore durumunu.
zavalli cocuk cok uzuldum.
Espri anlayışınız da aynı cocuk psikolojisine olan yaklaşımınız gibi. Cocukcagızın neden ağladığını simdi anladımEvlatlık al
Öğrenmek için mi sordun sen şimdi!sünyan kursu nedir yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?