sürekli aglamasi beni deli ediyor

Bağırmak çözüm değil hatta daha kötü olur. Bir Pedagoga gitseniz iyi olur sanki
Yok sabır gösteriyorum bazen ben bile şaşırıyorum
bu bi geçiş falan mı yoksa bu yaşta da psikolojisorunları olabiliyor mu çocukların

Hastalık değildir . Bişeylerden korkuyor olabilir yada yapmasını istemedikleri şeylerde caydırma amaçlı korkutulmuş olabilir.

Okul öncesi kuran kursu
evet sinir krizi geçiriyorum o ağlarken kendimi zor tutuyorum bagirmamak için
cocugun neden oyle oldugu belli demek.
cok zarar vermissiniz cocuga.
O hissetmiyor mu saniyorsunuz sizin icinizden gecenmleri.
annesi de umursamiyormus dediginize gore durumunu.
zavalli cocuk cok uzuldum.

Aynı fikirde yim...

Olayı farklı boyuta çekmek istemem de, gidip gizli gizli ağlıyordum ben, ölüm ve cehennem kavramlarını yeni duyup anlam vermeye başladığım için.
Yabancı erkek konusunda yorum yapmak istemem, çevresinden etkileniyor olabilir belki. Yabancılardan korunma ve toplumsal kuralları öğrendikçe daha normal tepkiler vermeye başlayacaktır büyüdükçe devamlı ağlayacak değil tabii ki veya korkusunu içselleştirebilir.

Bana yazmasan yorumlarını faydali bulmuyorum
yaklaşımınhakkında ne biliyorsan
ayrıca soru sormanin da bi üslubu var
samimiyet mi var aramızda da ne yeaaayaaa?? Şeklinde soruyorsun
Fayda sağlayıp sağlamaman beni bağlamaz, yorum yapıp yapmamak da beni ilgilendirir. El kadar cocuğa bağırmamak icin zor tutuyorum kendimi diyen bi insana birşey anlatılmaz zaten.

Ne üslubu? Nerde üslupsuzluk? Göster bir tane?

Benim kuzenim de subyan kursuna gitti ama orayi cok severdi. Tatil gunleri bile erkenden kalkip annesine gotur beni derdi. Acaba kurstakilerle arasi nasil? Gerci sorun kursla degil de genel durumla ilgili gibi. Hic pedagoga goturdunuz mu?

Ben de bunu anlamıyorum çocukların bu kadar hassas olması normal mi yoksa bu bi sorun veya hastalık Olabilir mi
Kızımin kresin de senin ki ne benzer daha küçük bir çocuk var bakıcılar yel değse ağlıyor diyorlar ama annesi de dikkat ediyor.ailesini bilgilendirin bu tarz çocuklar çabuk yaralanir.tamir edilemez yaralar açılmasın

Tamam milletin cami sıkılmış anlaşılan konumu kapatılmasını istiyorum

Benim kuzenim de subyan kursuna gitti ama orayi cok severdi. Tatil gunleri bile erkenden kalkip annesine gotur beni derdi. Acaba kurstakilerle arasi nasil? Gerci sorun kursla degil de genel durumla ilgili gibi. Hic pedagoga goturdunuz mu?
Kursa bayılıyor o da girmek için can atıyor tek sosyal olduğu yer orası
sorun kurs değil ama ders çalışırken çabuk sıkılıyor

Sizin gibi düşünmeyip aa nasıl zırıl zırıl ağlar ya demeyenlere bile tepki gösteriyorsunuz. 5 yaşında daha yavrucak. Belki sebebini bilmediğiniz bir şeylerden korkmuştur, belki üzerinde baskı hissediyordur, belki yabancı birinden ters bir hareket görmüştür olamaz mı?

çocukların dikkati kısa olur sıkılması normal ama sürekli ağlaması başaramama korkusu olabilir.

cocugun neden oyle oldugu belli demek.
cok zarar vermissiniz cocuga.
O hissetmiyor mu saniyorsunuz sizin icinizden gecenmleri.
annesi de umursamiyormus dediginize gore durumunu.
zavalli cocuk cok uzuldum.
Ya iki kelime ile nerden biliyorsun naptiimi ne biçim ne basit yargiliyorsuniz insanları
ben olmasam o ailede o çocuk ne olacak biliyor musunuz
yazıklar olsun sizin gibikere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…