Sürekli ağlayan annem

benim bildiğim söz nişan, gençlerin ve ailellerin birbiriyle anlaşıp, anlaşamadığını ölçmek için verilen sürelerdir...yoksa direkt nikah yapar evlenirdi herkes...
şahsen ben doğru veya yanlış ne karar verirse versin, herzaman evladımın arkasında olurum...
çok düzgün bir aile annem nişanlımı da çok beğendi ondan sanırım biraz da bilemedim ki

ozaman neden ayrıldın :KK43:
nişanlımla alakalı sıkıntılarım vardı
annem seviyordu çünkü ona göre ideal damat sessiz sakin saygılı:)
ama bana karşı o kadar iyi değildi sıkıntıları çözmeden evlenemeyeceğimi söylemesen davranışlarını normal sanıyordu bile bana kızıyordu hatta şu an kabul etti hatalarını ve evleninceye dek biz düzelteceğini söyledi ben de kabul ettim

nişanlımla alakalı sıkıntılarım vardı
annem seviyordu çünkü ona göre ideal damat sessiz sakin saygılı:)
ama bana karşı o kadar iyi değildi sıkıntıları çözmeden evlenemeyeceğimi söylemesen davranışlarını normal sanıyordu bile bana kızıyordu hatta şu an kabul etti hatalarını ve evleninceye dek biz düzelteceğini söyledi ben de kabul ettim
bi süre değişir gibi yapabilir ama, insanların değişmesi zordur..

Bu sizin hayatınız anneniz bile olsa kararınız neyse onu yapmaya devam edin.
Herkesin (anne baba bile olsa) istediğini yapmaya kalkarsak hepimiz birinin kuklası oluruz zaten.
Boşverin takmayın kendi kendine yapıyor anneniz.

Birtakım sıkıntılar vardı nişanlımla aramda ikimiz ortak karar alıp ailelere açıkladık düğünü erteledik. Nişanlım ve ben süreci sancılı da olsa rahatlayarak atlattık gelin görün ki annem sürekli ağlıyor o günden beri... Ne yapacağım bilmiyorum artık oturdum konuştum da epey ama işe yaramadı dün psikiyatriste gitmiş ilaç vermiş.. Moralim bozuluyor evden ölü çıkmış gibi bir hal var herkesin suratlar beş karış.. Evden ayrılmak istedim bir süre valiz filan hazırladım yalvar yakar söz verdirdi gidemedim de. Ben iyiyim ama ailem bunalım bunalım gezince evin içinde bana sataşıp durunca iyi hissedemiyorum.
Evlensem boşansam daha mı iyiydi diyorum, en azından anlaşamadılar ayrıldılar derdik böyle daha kötü daha olaylı oldu diyor... Öyle işte dertleşmek istedim. Herkese güzel günler dilerim..
Keşke bende evlenmeden sizin gibi karar verseydim, en azından şimdi boşanma asamasnda olmazdım,senin yerinde olmak isteyen insanlarda var,benm annem hergün ağlıyo boşanmak daha ağır bir şey o yüzden boşver annende unutur zamanla emin ol,sen hep kendini düşün her zaman..

Birtakım sıkıntılar vardı nişanlımla aramda ikimiz ortak karar alıp ailelere açıkladık düğünü erteledik. Nişanlım ve ben süreci sancılı da olsa rahatlayarak atlattık gelin görün ki annem sürekli ağlıyor o günden beri... Ne yapacağım bilmiyorum artık oturdum konuştum da epey ama işe yaramadı dün psikiyatriste gitmiş ilaç vermiş.. Moralim bozuluyor evden ölü çıkmış gibi bir hal var herkesin suratlar beş karış.. Evden ayrılmak istedim bir süre valiz filan hazırladım yalvar yakar söz verdirdi gidemedim de. Ben iyiyim ama ailem bunalım bunalım gezince evin içinde bana sataşıp durunca iyi hissedemiyorum.
Evlensem boşansam daha mı iyiydi diyorum, en azından anlaşamadılar ayrıldılar derdik böyle daha kötü daha olaylı oldu diyor... Öyle işte dertleşmek istedim. Herkese güzel günler dilerim..

Kimseler istiyor diye kendin istemediğiniz bir şeyi yapmayın. O nasıl bir yaklaşım ya?

Boş verin takmayın kimseyi. Valla ben artık kimseyi umursamıyorum bu tarz konularda.

Kim ne düşünmüş, ne demiş, umrumda olmuyor. Böylece kafam da rahat..

yapamadi bosandi derdik ne demek ya
kizma ama bu zihniyetteki ailen sen bosanip gelseydin aklinj oynatirdi sanirim

anneniz senin için dünyanın sonu gelmiş gibi davranıyor :) kıyamam
sanki nşan atan kızı bidaha kimse almayacak inşallah düzelir durumu

Evlensem boşansam daha mı iyiydi diyorum, en azından anlaşamadılar ayrıldılar derdik böyle daha kötü daha olaylı oldu diyor...
A a şaka gibi, genelde nişanlıyken ayrılınca söylenir o, evlenip ayrılmak daha yorucu ve üzücü olurdu. Belki süreci uzatmak sizin için daha hayırlı olacak.
Anne gerçekten sağlıklı düşenemiyor.
Hem anladığım kadarıyla sadece ertelemişsiniz, tamamen ayrılmamışsınız.

Hala ağlıyor ya her sabah kıpkırmızı gözler
napsam ben çok kötü hissediyorum iki haftadır her sabah aynı halde görüyorum ve işe gidiyorum
bugün biraz daha modum iyi uyandım dün iyi gibiydi bir nebze bugün yine mod filan kalmadı düştü... ne yapacağız böyle ya... çok suçlu hissediyorum çok

napsam ben çok kötü hissediyorum iki haftadır her sabah aynı halde görüyorum ve işe gidiyorum
bugün biraz daha modum iyi uyandım dün iyi gibiydi bir nebze bugün yine mod filan kalmadı düştü... ne yapacağız böyle ya... çok suçlu hissediyorum çok
Zaten sen suclu hisset diye yapıyor. Bence kararınızdan dönmeyin. 1 aya alısır.

Amacina ulasmis. Imkaniniz varsa bir sure evden uzaklasin. Vicdan yapacak bir durum yok. Bu sizin butun hayatinizi etkileyen bir karar bunun icin annenizin baskisi saka gibi. Hungur hungur aglamasi gereken sizsiniz anneniz bu kadar sizi onemsemedigi icin.
Nisanlinizin degisecegine de pek ihtimal vermiyorum ve sizin icin gercekten uzuldum. O kadar iyisiniz ki hala annenizin aglamasini dusunuyordunuz.

Zaten sen suclu hisset diye yapıyor. Bence kararınızdan dönmeyin. 1 aya alısır.
Amacina ulasmis. Imkaniniz varsa bir sure evden uzaklasin. Vicdan yapacak bir durum yok. Bu sizin butun hayatinizi etkileyen bir karar bunun icin annenizin baskisi saka gibi. Hungur hungur aglamasi gereken sizsiniz anneniz bu kadar sizi onemsemedigi icin.
Nisanlinizin degisecegine de pek ihtimal vermiyorum ve sizin icin gercekten uzuldum. O kadar iyisiniz ki hala annenizin aglamasini dusunuyordunuz.
Ama baskı amaçlı ya da suçluluk hissettirme amaçlı ağlamıyor ki odaya bir giriyorum ağlarken buluyorum:( keşke bilerek yapsa en azından numara yapıyor deyip aman diyebilirdim...keşke..

Bugün bir akrabama arattırdım hani başka bir sorun var da bana mı söylemiyor acaba diye öğrenmek için
biri dalga filan geçtiyse yüzüne olayla ilgili mesela çünkü daha önce sordum neden böylesin anne biri bir şey mi dedi dedim yok hayır yüzüme demedi ama arkamdan dediyse bilemem demişti
neyse öyle bir durum yokmuş ama hayal kırıklığıymış bu ağlamalarının sebebi işte

Benim de abim boşandı neredeyse 3 sene olacak. Annem sanki dün boşanmış gibi etkisinde. Babamın da ondan çöküp yaşandığını düşünüyor. Ayrılık bizlere göre hayatın akışında olan bir şey ama eski kuşağa göre dünyanın sonu gibi nedense. Kuşak farkı mı, onların el-alem mefhumuna daha çok değer vermesi mi bilmem artık. Annen ağlamasın diye evlenecek değilsin ya. Burada garip olan sen değilsin.

Back
X