Sürekli ağlayan bebeğim yardım edin :(

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
arkadaşlar kızm 5 aylık emziriyorum arada kaşık maması arı pirinç unu cici bebe meyve püresi veriyorum azar azar,Ama genelde emziriyorum onlar ek olarak arada sırada. doğduğundan beri cokta kolay bi bebek değildi kolik oluyo sanrm akşam belli saatlerde çok ağlardı bi ara düzeldi ama son zamanlarda sürekli ağlıyor sürekli. Uykusu geldi az önce baya ağladı uyuttum zar zor yarım saat olmadan uyandi suan gene ağlıyor ne istedigini neden ağladığını bilmiyorum arada susuyor bişeylerle oyalanıyor sonra sıkılıp tekrar ağlıyor. Öyle biyeri acıyor gibi de değil . Napacağımı şaşırdım bi akıl verin ya

Atak geçiriyor olabilir, dönemlerini hatırlayamadım netten bi bakın istersenseniz kaçıncı aylarda oluyordu diye.

disi cikiyor olabilir mj

Gaz sıkıntı kalmamıştır diye düşünüyorum canım dişi yada başka bi yeri agrıyoki huzursuz

Yedikleri ağır değil mi sindirim sıkıntısı yaşıyor olabilir mi

Yani ben unuttum da yine de meyvecyoğurt vs yedirmiştik

Özellikle o cicibebe gereksiz hem şekerli hem kızarmış hem raf ömrü uzun

Onun yerine devam sütü verin daha iyi ya da evde kendiniz çorba yapın un yoğurt vs

Birincisi cici bebe pirinc unu vermeyin zarari cok faydasi hic yok. 2.si de alerji ihtinali olabilir. Doktora soylediniz mi?
Sağlık ocağındaki ilgilenen ebeye söyledim diş çıkarma dönemine giriyo bebekler o yüzden dir dedi geçti

Su istiyo olabilir mi mutlaka vermişsindir sen annesin de annem yıllar önce abime sürekli mama vermişler ilk bebek cahillik doktora götürmüşler mama vermeyi biliyosunuzda hiç mi su vermediniz bu bebeğe demiş

bebeginiz diş cikariyor.malesef cikana kadar boyle olacak.benim kizim normalde hic huysuzluk yapmaz ama diş donemlerinde ne uyur ne yemek yer surekli mizmizdir.sizinkide buyuk ihtimal diştendir

Arkadaş yazmış bende yazayım daha bebek 5 aylık anne sütü tek gıdası sürekli emzirin ki sütünüz artar h...a süt Artırıci kullanın çok faydalı oluyor ve ek gıda henüz vermeyin belki sebebi o olabilir alerjisi olabilir doktora götürmekte fayda var

Benim kızım da 5. ayında diş çıkartmaya başlamıştı. Ön dişlerinin çıkacağı yerlere parmaklarınızla bir bakın isterseniz, doktorunuz uygun bir tedavi ya da ilaç verecektir.

Lütfen bebe bisküvisi ya da arı mama vermeyin kuzuya, yatmadan önce irmik ve devam sütünden mama yapabilirsiniz. Bisküvi ve arı mama şeker içeriyor, normalde 1 yaşından önce hiç verilmez, siz 1 yaşından sonra bile vermeyin bence, şekerli hazır gıdaya alışmasın

Su istiyo olabilir mi mutlaka vermişsindir sen annesin de annem yıllar önce abime sürekli mama vermişler ilk bebek cahillik doktora götürmüşler mama vermeyi biliyosunuzda hiç mi su vermediniz bu bebeğe demiş
Evet cnm kucuk biberonu ile baya içiyor su sürekli su istiyo ama genede ağlıyor

Kaşık maması gereksiz, cici bebe erken, pirinç unu kabız yapar. Süt yasak olduğuna göre suyla da bir işe yaramaz. Süt de sancı yapar veriyorsan. Ek gıda vereceksen sebze çorbası ver. Şekerli gıdalara başlayan bebekler şekersiz gıdaları almada sorun yaşıyor sonradan. Günlük yoğurt verebilirsin. Ama 6. Ayını bitirmesini bekle. Erken ek gıda için.

arı mama, pirinç unu ve cicibebeyi çocuğunuza 5 aylıkken değil 5 yaşındayken bile vermeyin, avuçla küp şeker yedirmiş gibi oluyorsunuz. üçü de rafine şeker ve basit karbonhidrat deposu, minicik bebeğin, minicik midesini böyle çöp gıdalarla doldurmayın, ek gıdaya meyve, sebze, yoğurt ve sağlıklı kahvaltılıklarla geçin.
en azından ilk 1 yıl beslenmenize kesinlikle, şeker, bal, işlenmiş paketli gıdalar, şarküteri ürünleri, alerjenler (yumurta beyazı, bal, yer fıstığı vs) koymayın.

Biz de öyleyiz oğlumla. Diş çıkarıyordur muhtemelen. Benimki de 6 aylık sürekli huysuz mızmız. Gece çok sık uyanıyor şööyle deliksiz 3 saat uykuya hasretim düşün. E normal diş etleri sızlıyor yavrumun. Sizinki de öyledir. Bir de atak dönemleri oluyor o da olabilir. Allah yardımcın olsun daha büyük sıkıntılar vermesin bunlar gelir geçer annesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…