disi cikiyor olabilir mjarkadaşlar kızm 5 aylık emziriyorum arada kaşık maması arı pirinç unu cici bebe meyve püresi veriyorum azar azar,Ama genelde emziriyorum onlar ek olarak arada sırada. doğduğundan beri cokta kolay bi bebek değildi kolik oluyo sanrm akşam belli saatlerde çok ağlardı bi ara düzeldi ama son zamanlarda sürekli ağlıyor sürekli. Uykusu geldi az önce baya ağladı uyuttum zar zor yarım saat olmadan uyandi suan gene ağlıyor ne istedigini neden ağladığını bilmiyorum arada susuyor bişeylerle oyalanıyor sonra sıkılıp tekrar ağlıyor. Öyle biyeri acıyor gibi de değil . Napacağımı şaşırdım bi akıl verin ya
Aslında bende öyle tahmin ediyorum ne bulsa agzina götürüp isiriyor yüzümüze atlıyor resmendisi cikiyor olabilir mj
Sağlık ocağındaki ilgilenen ebeye söyledim diş çıkarma dönemine giriyo bebekler o yüzden dir dedi geçtiBirincisi cici bebe pirinc unu vermeyin zarari cok faydasi hic yok. 2.si de alerji ihtinali olabilir. Doktora soylediniz mi?
Su istiyo olabilir mi mutlaka vermişsindir sen annesin de annem yıllar önce abime sürekli mama vermişler ilk bebek cahillik doktora götürmüşler mama vermeyi biliyosunuzda hiç mi su vermediniz bu bebeğe demişarkadaşlar kızm 5 aylık emziriyorum arada kaşık maması arı pirinç unu cici bebe meyve püresi veriyorum azar azar,Ama genelde emziriyorum onlar ek olarak arada sırada. doğduğundan beri cokta kolay bi bebek değildi kolik oluyo sanrm akşam belli saatlerde çok ağlardı bi ara düzeldi ama son zamanlarda sürekli ağlıyor sürekli. Uykusu geldi az önce baya ağladı uyuttum zar zor yarım saat olmadan uyandi suan gene ağlıyor ne istedigini neden ağladığını bilmiyorum arada susuyor bişeylerle oyalanıyor sonra sıkılıp tekrar ağlıyor. Öyle biyeri acıyor gibi de değil . Napacağımı şaşırdım bi akıl verin ya
Evet cnm kucuk biberonu ile baya içiyor su sürekli su istiyo ama genede ağlıyorSu istiyo olabilir mi mutlaka vermişsindir sen annesin de annem yıllar önce abime sürekli mama vermişler ilk bebek cahillik doktora götürmüşler mama vermeyi biliyosunuzda hiç mi su vermediniz bu bebeğe demiş
O zaman dişleri geliyodur,benim oğlum 7 aylıktı bi cığlık bi kıyamet gece çok ağlardı diş zamanı daha atak geçiriyolarEvet cnm kucuk biberonu ile baya içiyor su sürekli su istiyo ama genede ağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?