sürekli ağlayan üst komşu-önerilerinize ihtiyacım var-

1 ay mı onlar leş gibi olur

Aynen öyle .
Birdahaki çamaşır süresine kadar kalıyolar yağmur çamur oluyo .
İlk olduğunda kendisini uyardım aa öylemi farkında değilim dedi . Tam balkon demirimin üstüne geliyodu .
2,5 yıl oldu hala aynı ben çekiyorum o aşağıdan topluyo bazen komşular apartmanın içine koyuyo

Çok ayıp, düşmez kalkmaz bir Allah. Kime ne olacağı belli olmaz. Yazık demek çok acı çekiyor. Ben olsam, ona nasıl yardımım dokunur diye düşünürdüm. Çok rahatsızsanız ise açın televizyonun sesini, kulağınızı oraya verip kim ne konuşuyor diye dinleyeceğinize. kocanızla camdan dışarı evlerinden kim çıkmış diye bakacağınıza...

Evet ben her gün ağlama sesinden rahatsız oluyorum, evet kimse yokmuşcasına ağlayan birini dinlemek istemiyorum.

Yazık, günah, vah vah neyi var ki vs. Vs.
Yeter de mi bu kadar duyar?

Hepsini okudum. Sayfalarca size, komşunuza bir şey götürün tanışın dendi. ben anlamam dediniz. Derdi şu olabilir mi dendi, yok o değil bu değil. Kocam izledi camdan, annesiyle yaşıyor heralde. Dinledim, seviyorum diye ağlıyor.
Şiddet yok, kocadan ses yok. Kadının biriyle konuşurken ağlıyor.
Eee derdi var işte kadının. Ben burdan anlıyorum, siz her gün dinlediğiniz komşunuzu anlamıyorsunuz.
Hayır, siz ne istiyorsunuz. Kadın taşınsın mı ne yapsın acısı var diye.

Yav sayfalarca konuşuldu. Polise mi haber verseği düşündk dedik( eşine şiddet mi uyguluyor diye) siz hepsini okumak yerine gidip birini seçiyorsunuz, internet tembeli olmak işte bu diyorum ona da kızıyorsunuz

Şunu atlamışsınız o zaman bir gün gidip aşağıda oturduğumu söyleyip tanışacağım dedim. Munenin konuyu kapatmasını bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…