- 21 Ağustos 2015
- 1.130
- 832
- 53
- Konu Sahibi cheshire kedisi
-
Siz ne yaptiniz peki 3 aydir dinlemenin disinda
Ay ben komsuluk iliskilerinden pek anlamam yeni evliyim yol yordam bilmem polisi arayamam yahu 3 ay boyunca hergun aglayan bir kadin var gorevliye bile ya bizim ust katin cenazesi falan mi oldu hep aglama sesi geliyor bile dememissiniz.(ki yeni tasinanlar hep gorevliye apartman cevre kurallar vs sorarlar abes bise degil)Kimseyle irtibat kurmamissiniz ancak balkondan baktik kadin cikti sesleri dinledik sole dediler her oneriye yok yok diyorsunuz
Birini kaybetmistir diyoruz yok yok
Psikolojik sikintidir yok yok
Sevisiyorlardir yok yok
Kadini pazarliyorlardir yok yok
Dayak vardir yok yok
7sayfada kari koca kavgasi gibi diye yazmissiniz nihayet
Cok rahatsizsaniz gorevliyle haber yollayin degilseniz kulaklik takin polisi arayin kapisina bir kalip kekle cikin kocasini yakalayinca esiniz kaybini falanmi oldu abi aglama sesi gelio aklimiza o geldi desin birsey yapacaksaniz yapin yapmayacaksaniz burada bunu elestirdi diye insanlara agresiflesmeyin o uyede kendi bakis acisina gore hakli
Eşime göre evdeki diğer kadın adamın annesi. Arayı yapmak için kadın ağladığında opnuşuyorlar. Adamın sesi çıkmıyor ama. Şaştım
Diyen kim peki ?üst katın yanından geliyor olabilir ses dedi.
Apt görevlisi dedi. Yapacak bişey kalmadı. Bi gün gider tanışırım artıkDiyen kim peki ?
Benim ust komsum da tepinerek yurur ve viladayi yerlere vura vura temizler evi. Her gun manyak gibi carsaf yikayip bizim balkona kadar sarkitarak asar. Ilk basta insan gibi konustuk ardi arkasi kesilmeyince muhattapi kesip kac kez yukari vurduk . Yan komsum da son ses muge anli esra erol acar evde naklen yayin olur. 2 alt komsum da daire kapisina ziyaretci kabul etmiyoruz diye yazi asmis ruh hastasi sonra ayniyaziyi apartman kapisi ve zile de asmis. Sizde bir manyak bizde dolu dolu
Çarşafı çek :)
Tımarhane gibiBenim ust komsum da tepinerek yurur ve viladayi yerlere vura vura temizler evi. Her gun manyak gibi carsaf yikayip bizim balkona kadar sarkitarak asar. Ilk basta insan gibi konustuk ardi arkasi kesilmeyince muhattapi kesip kac kez yukari vurduk . Yan komsum da son ses muge anli esra erol acar evde naklen yayin olur. 2 alt komsum da daire kapisina ziyaretci kabul etmiyoruz diye yazi asmis ruh hastasi sonra ayniyaziyi apartman kapisi ve zile de asmis. Sizde bir manyak bizde dolu dolu
Benim ust komsum da tepinerek yurur ve viladayi yerlere vura vura temizler evi. Her gun manyak gibi carsaf yikayip bizim balkona kadar sarkitarak asar. Ilk basta insan gibi konustuk ardi arkasi kesilmeyince muhattapi kesip kac kez yukari vurduk . Yan komsum da son ses muge anli esra erol acar evde naklen yayin olur. 2 alt komsum da daire kapisina ziyaretci kabul etmiyoruz diye yazi asmis ruh hastasi sonra ayniyaziyi apartman kapisi ve zile de asmis. Sizde bir manyak bizde dolu dolu
Ziyaretçi kabul etmiyoruz derken tüm daireler adınami yoksa kendileri icinmi
Belki de veba varKendi dairesinin kapisinda ziyaretli kabul etmiyoruz anlayisiniz icin tesekkur ederiz yaziyordu hic gormedim icinde oturan insanlari. Dedik hasta falan var herhalde rahatsiz edilmek istemiyorlar. Sonra ruh hastalari aoartman dairesinin kapisina ve tum zilleri kaplayacaj sekilde zillerin ustune asmislar biri de cikarmis haliyle. Goren diyecek vebali burasi herhalde karantinaya almislar
Hahaha valla bide yaz gunuydu salona golge cokuyodu balkon kapali diye. En son dedik ceker misiniz bizim balkona geliyor diye cekti bidaha asmadi. Her gun carsaf mi yikar insan kirmizi pembe her renk carsafi vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?