- 16 Ekim 2016
- 86
- 24
- 3
- 42
- Konu Sahibi cheshire kedisi
-
ilk başlarda kulak kesiliyordum meraktan ama her gün böyle olunca merağı falan geçiyor, sadece rahatsızlık veriyor.akli dengesi bozuk olabilir nhersey olabilir
apartlan gorevlisinin bi agzini arardim ben olsam
bisey yapacagindan deilde sirf merakdan :))
Her gün aynı saatlerde diyorsunuz ağlama değil de inleme olmasın o
yeni evli sayılırım, yeni ev hanımı oldum yol yordam bilmem. hani bir gün sesi kesseler de bişey bahane edip gitsem diyorum ama akşama hep bu sesleri duyunca vazgeçiyorum.Bence karışmayın şimdilik,ama gün içinde bir fincan şeker vs isteme bahanesiyle kapısını çalın,yada siz birşey yapıp götürün ne bilim helva vs yapılıp dağıtılır ya,hem tanışmış olursunuz, hemde gözlemlersiniz,kadına dersiniz bir ihtiyaç olursa aşağıya taşındım gibisinden, belki gelir birgün anlatır derdini, sizde elinizden birşey geliyorsa yardımcı olursunuz
Her gün aynı saatlerde diyorsunuz ağlama değil de inleme olmasın o
Bam gum sesleri de varmış ne kadar hunharca sevisiyorlarsa artık :)
Konu sahibi ben olsam kapiciya sorardım önce.
Bana da öyle geldi nedenseBam güm varsa kesin sevişmedir o ağlama değil.
ya ciddi bir mevzu var. polise falan mı haber verseği düşündük. kadını mı dövüyor diye. ama daha önce hiç böyle bişeyle karşılaşmadığımız için polise haber verilip verilmeyeceğinden bile bi haberizBam güm varsa kesin sevişmedir o ağlama değil.
Savaşma değil de sevişme sesi olsun zaten.Bam güm varsa kesin sevişmedir o ağlama değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?