Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam arkadaslarm
benim ufak bi sorunum var..
hersey normalken 2.3 gün geçsin gözlerimden damla damla yaşlar akıyo veaglamaya basliyorum , birikmişlik mi yoksa bi hastalik mi ? neden boyle oluyorum bi fikri olan war mi![]()
öncelikle cvplariniz icin tesekkür ederim , yaşadiklarimi hatirladikca deqil hersey normalken hatta gülerken bile bianda aqlamaya baslayabiliyorum.
ay güldürdünüz beni , Allah da sizi güldürsün :) insallah atlatirim bu durumu , amman kurumasin pınarlarım :)
Durup dururken mi aglama istegi duyuyorsunuz, yoksa caniniz bir seye sikilinca mi?
Eger caniniz sikilinca ise, sulugozlu olabilirsiniz...
Yok, diger turlu ise, bir doktora gitmekte fayda var...
Benim de ağlayasım geliyo hep bu aralar![]()
bi derdin mi var ? yoksa sende benim gbi misin ?
Psikolojik olmalı, sanırım fazla duygusalsınız...selam arkadaslarm
hersey normalken 2.3 gün geçsin gözlerimden damla damla yaşlar akıyo veaglamaya basliyorum , birikmişlik mi yoksa bi hastalik mi ? neden boyle oluyorum bi fikri olan war mi![]()
selam arkadaslarm
canim biseye sıkılınca zaten gereqinden fazla ağliyorum , ama ortada bisey yokkende oluyo bu deli miyim ne :)
selam arkadaslarm