sürekli aglıyorum !

• Konu Sahibi Konu Sahibi 3mine
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

3mine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
117
12
38
35
Samsun
selam arkadaslarm
benim ufak bi sorunum var..
hersey normalken 2.3 gün geçsin gözlerimden damla damla yaşlar akıyo veaglamaya basliyorum , birikmişlik mi yoksa bi hastalik mi ? neden boyle oluyorum bi fikri olan war mi :(

selam arkadaslarm
hersey normalken 2.3 gün geçsin gözlerimden damla damla yaşlar akıyo veaglamaya basliyorum , birikmişlik mi yoksa bi hastalik mi ? neden boyle oluyorum bi fikri olan war mi :(

Depresyonda olabilirsiniz.
Uzman yardımı alın...

Geçmişte yaşadığınız kötü olaylar aklınıza geldikcemi ağlıyorsunuz?
yoksa aklınızda birşey yokken mi ağlıyosunuz?

Herne olursa olsun geçmiş dahilinde bir uzmandan yardım alın.

öncelikle cvplariniz icin tesekkür ederim , yaşadiklarimi hatirladikca deqil hersey normalken hatta gülerken bile bianda aqlamaya baslayabiliyorum.

öncelikle cvplariniz icin tesekkür ederim , yaşadiklarimi hatirladikca deqil hersey normalken hatta gülerken bile bianda aqlamaya baslayabiliyorum.

Sorunlarınız büyümeden bir psikoloğa gidin.
Depresyon başlangıcı olabilir

Anı duygu değişiklikleri yaşıyorsun,kendi kendince çözebilirsiniz bunu canım hıç canını sıkma ağlaman geldiğinde başka bişeyle ilgilen.Rahmetlı ananem okadar ağlıyomuşki herşeye bi süre sonra gözleri ağrıdığı için doktora gitmiş doktor sizin göz pınarlarınız kurumuş nasıl bu kadar ağlayabıldınız demiş :)) ağlamaki senınkılerde kurumasın lazım olunca akıtacak bişeyler kalsın :)))

ay güldürdünüz beni , Allah da sizi güldürsün :) insallah atlatirim bu durumu , amman kurumasin pınarlarım :)

Tiroid 'den kaynaklanıyor olabilir. Dönem dönem reklamlara bile ağladığımı bilirim. Çarpıntınız oluyor mu? Bir baktırın bence herşey normalmi diye.

çarpintimidir bilmem ama coqu zaman kalbim cok hızlı atıyor , bi doktora qitmeliyim qaliba yakin zamanda.

Durup dururken mi aglama istegi duyuyorsunuz, yoksa caniniz bir seye sikilinca mi?
Eger caniniz sikilinca ise, sulugozlu olabilirsiniz... :34:
Yok, diger turlu ise, bir doktora gitmekte fayda var...

Durup dururken mi aglama istegi duyuyorsunuz, yoksa caniniz bir seye sikilinca mi?
Eger caniniz sikilinca ise, sulugozlu olabilirsiniz... :34:
Yok, diger turlu ise, bir doktora gitmekte fayda var...

canim biseye sıkılınca zaten gereqinden fazla ağliyorum , ama ortada bisey yokkende oluyo bu deli miyim ne :)

selam arkadaslarm
Psikolojik olmalı, sanırım fazla duygusalsınız...

selam arkadaslarm

Bana eskiden olurdu bu taa 4-5 sene önce falan .. Annemi kaybedeceğim korkkusu basar ağlardım .. Ya da durduk yere sürekli bianda ağlamaya başlardım içim sıkılırdı needensiz ağlardım .. Bence bu psikolojik bişey .. Bilinç altııyla alakalı olabilir kendiliğinden geçiyordu 1-2 haftada ..

canim biseye sıkılınca zaten gereqinden fazla ağliyorum , ama ortada bisey yokkende oluyo bu deli miyim ne :)

PMS olabilir...
O donemlerde bende ayagim takilsa, hayatimi sorgulayip, aglamaya basliyorum cunku... :1:
Farkinda olmadiginiz bu ara caninizi sikan bir durum sizi surekli diken ustunde tutuyor olabilir...
Eger yasiniz daha gencse henuz hormonlar duzenlenmesini tamamalamamis olabilir...
Ya da sadece karakter meselesi...
Eger yasam kalitenizi dusuruyorsa doktora gidin derim...

Kaynanayla aynı evde yaşamak bile başlıbaşına bir psikolojik sorun sebebi... Allah yardımcınız olsun.

selam arkadaslarm

Manik Depresyon.

Back
X