Bu evliliğin temelini derinden sarsan bir konu. Benim eşim ilk evlendiğimiz ay tartışma sonrası annesini arar eve gel derdi ama o zaman dahi hiç bir şey anlatmazdı, benim anlatmamı annesinden tavsiye alıp dinlememi beklerdi, bu bir kaç kez tekrarladı ben de film koptu. Bir tartışma esnasında babamı aradım ve gelin beni buradan alın ben artık istemiyorum dedim canım babam hiç bir şey sormadan ne oldu bile demeden yola çıkıyorum bekle seni alıcam dedi. O gün bugündür eşim böyle bir şey yapamadı ciddiyetimi gördü. Kendisi ile keskin bir şekilde konuşun beş yaşında çocuk gibi sürekli annesine sığınmasın siz de engellemeyin telefonla konuşmak istemiyorsanız biraz sakinleşmek istiyorsanız bir süre beklemenizin iki taraf içinde daha iyi olduğunu belirtin.Kızlar selaamm eşim tartışmalarımızı sürekli ailesine yansıtıyor dün mesela mesaj yazdım engelledim kendisini benim kv de olduğumu bilmiyordu evde sanıyordu annesini aradı beni şikayet ediyor arkamdan neler sayıyor basbasbağırıyor 2 sene olcak ya her fırsatta ailesine koşuyor o kadar bıktım ki bu durumdan anlatamam düzelir ana kuzusu evin tek çocuğu dedim hoşgördüm ilk zamanlara oranla biraz azaldı ama hala yapmaya devam ediyor biter mi yoksa bu hep böyle devam edecek mi
Ya iyiken o kadar iyiyiz ki gerçekten kötüyken de bi o kadar kötüyüz yani aramızda yaşanan duygular çok keskin bu yüzden ayrılamıyorum diye düşünüyorum iyiyken ben nasıl bu adamla kıyıyorum diye düşünüyorum hattaEşi engellemek mi
Hep öyle devam eder engelleme senle konuşsun engel yiyince anneye sığınıyor demek ki çok yanlış .
sürekli kavga varsa neden evlisiniz hâlâ ?
Ailesine ben defalarca karışmamalarını dile getirdim ama dinlemiyorlar olaylara dahil olmaya bayılıyorlar hatta yetmezmiş gibi bide sürekli birbirlerine anlatırlar kendilerini kahraman çok bilmiş ilan ederler eşimle de defalarca konuştum benimle yaşananı senin ailen asla çözemez dedim ama nafileHerseyi aileye anlatmak nedir ya... Sen ne dedin peki annesine, oğluna, sonrasında ne oldu, bu durumun rahatsızlığını konuştunuz inşallah.
İki kişi arasindaki meseleye üçüncü kişi görmez, hele karı koca arasındaki durumu niye üçüncü kişiler bilsin!?
Sürekli problem olacak ne yasiyorsunuz ki..
Engellemekte doğru bı davranış değil, yazsın dursun, konuşmak istmeyecek kadar sinirliysen cevap vermezsin, sinirler yatisinca konuşursunuz.
Niye engelliyorsunuz yani ne gecıyor elinize aksam aynı yatağa girecekseniz aynı sofra da yemek yiyeceksenizYa iyiken o kadar iyiyiz ki gerçekten kötüyken de bi o kadar kötüyüz yani aramızda yaşanan duygular çok keskin bu yüzden ayrılamıyorum diye düşünüyorum iyiyken ben nasıl bu adamla kıyıyorum diye düşünüyorum hatta
Yani sürekli yaptığım bişey değil cevabını duymaya tahammülüm yoktu o an öyle geldi içimden sadeceNiye engelliyorsunuz yani ne gecıyor elinize aksam aynı yatağa girecekseniz aynı sofra da yemek yiyecekseniz
Yapmayın birbirinizi yıpratmaktan başka hiç bi işe yaramaz . Sevıyorsanız sevginizi hiç etmeyinYani sürekli yaptığım bişey değil cevabını duymaya tahammülüm yoktu o an öyle geldi içimden sadece
Yapıyorum aslında her yolu denedim kv me açıklama yapma gereği bile duymadım güldüm geçiştirdim o sorup durdu merağından çatlar çünküŞikayet edince annesi kulağınızı çekiyor mu bari?bak birşey yapmıyor deyip ne gülerdim ben )) o kadar dalga geçerdim ki bırakırdı bu huyu
Kimsenin karakteri değişmez. Sadece törpüleyebilir bu da törpülenmiş hali. O yüzden böyle devam edecek evet.Kızlar selaamm eşim tartışmalarımızı sürekli ailesine yansıtıyor dün mesela mesaj yazdım engelledim kendisini benim kv de olduğumu bilmiyordu evde sanıyordu annesini aradı beni şikayet ediyor arkamdan neler sayıyor basbasbağırıyor 2 sene olcak ya her fırsatta ailesine koşuyor o kadar bıktım ki bu durumdan anlatamam düzelir ana kuzusu evin tek çocuğu dedim hoşgördüm ilk zamanlara oranla biraz azaldı ama hala yapmaya devam ediyor biter mi yoksa bu hep böyle devam edecek mi
Ya aynısı arıyor olayları anlatmıyor sinirlendiğini söylüyor bağırıyor saydırıyor sonra onlar benim üstüme geliyor anlatmam için bu sefer ben anlatmaya mecbur kalıyorum E sonunda bana diyor ki ben bişey anlatmadım sen anlatıyorsun şaka gibi bi duruma düşüyorum yani kendimi çıkmazda hissediyorumBu evliliğin temelini derinden sarsan bir konu. Benim eşim ilk evlendiğimiz ay tartışma sonrası annesini arar eve gel derdi ama o zaman dahi hiç bir şey anlatmazdı, benim anlatmamı annesinden tavsiye alıp dinlememi beklerdi, bu bir kaç kez tekrarladı ben de film koptu. Bir tartışma esnasında babamı aradım ve gelin beni buradan alın ben artık istemiyorum dedim canım babam hiç bir şey sormadan ne oldu bile demeden yola çıkıyorum bekle seni alıcam dedi. O gün bugündür eşim böyle bir şey yapamadı ciddiyetimi gördü. Kendisi ile keskin bir şekilde konuşun beş yaşında çocuk gibi sürekli annesine sığınmasın siz de engellemeyin telefonla konuşmak istemiyorsanız biraz sakinleşmek istiyorsanız bir süre beklemenizin iki taraf içinde daha iyi olduğunu belirtin.
Eşinizin size ulaşmasını istemediğiniz için telefonunuzdan engellerken aynı esnada kayınvalidenizin evinde, kayınvalidenizle oturuyor olmanızın mantığı nedir ?Kızlar selaamm eşim tartışmalarımızı sürekli ailesine yansıtıyor dün mesela mesaj yazdım engelledim kendisini benim kv de olduğumu bilmiyordu evde sanıyordu annesini aradı beni şikayet ediyor arkamdan neler sayıyor basbasbağırıyor 2 sene olcak ya her fırsatta ailesine koşuyor o kadar bıktım ki bu durumdan anlatamam düzelir ana kuzusu evin tek çocuğu dedim hoşgördüm ilk zamanlara oranla biraz azaldı ama hala yapmaya devam ediyor biter mi yoksa bu hep böyle devam edecek mi
Düşünmek lazım aslında mesela o an istemeyeceğim şeyleri duyabileceğimden o an vereceği cevaplara tahammülüm olmamasından zaten ben yeterince gerginken okuyacağım şeylerin beni daha fazla gereceğinden çekinmem vs olabilir mi sizceEngelleyeceginiz bir kişinin engelini kaldıracağinizi bile bile neden engellersiniz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?