Sürekli ailesini araması

Bizim aramızdaki tartışma kv in evindeyken yaşandı mesaj üzerinden ben oğlunla tartışıyorum hadi evime gideyim diyemiyorum o an için maalesef bişeyleri idare ettirmek mecburiyetinde kalıyoruz hayatta bende isterdim o an orda bulunmamayı çünkü insan eşiyle huzursuz olunca etrafında kimseyi istemiyor

Bende öyleyim bahsetmekten yansıtmaktan hiç hoşlanmam benimde çok sinirlendiğim zamanlar elbette oluyor fakat arayıpta annemi anne çok sinirliyim kafayı yiyeceğim vs diye bağırmıyorum çünkü bir ararım iki ararım üçüncüde annem bana kızım o zaman ayrıl canına yazık der bu hem bırakmam diyor hem şikayet ediyor ve en çok sinirlendiğim nokta da onların gözünde küçük düşmek oluyor kendi evlerinde kendi içlerinde ne tartışmaları olmuştur ama bana hiç yansımaz mesela onlar böyleyken eşim dediğim insanın beni onların ağzına laf olarak vermesi çok rahatsız ediyor dedikoduyu da çok seven kendi içlerinde sürekli yapan insanlar onların gözünde sorunlu insan oğullarını üzen insan modelindeyim ne kadar yansıtmamaya çalışsalarda biliyorum ve bildiğim çok net bişey daha var ki böyle giderse benim bir gün aniden boşanmaya karar vermem olacak

Siz kendisine aynı şeyi yapsanız çıldırır biliyor musunuz? Söylediğim gibi keskin olmanız gerekiyor yoksa hep bu şekilde devam eder ve ailesi sizin geçimsiz biri olduğunuzu düşünmeye başlar, ben annesinin yüzüne oğlunuz altından değil herkes haddini bilsin ayrıca ailelerin karışmasını da hiç doğru bulmuyorum demiştim. Kendisine net bir şekilde bir daha aileni benim evliliğime karıştırmaya çalışırsan soluğu mahkeme de alacağımı da söylemiştim. Belki ailesi size hak veriyordur ama ne kadar iyi olsalar da bir yer de kendi oğullarına hak veriyorlardır ben annesi geldiği zaman da hiç bir şey anlatmazdım kusura bakmayın ben anlatmam derdim boş boş yarım saat oturur anlat derdi ben anlatmayınca da giderdi.

devm eder tahminim ya alisacaksin ya da ayrilcaksin memnun degilsen ben bole adamlari umutsuz vaka goruyorum

Ya bu engellemek ne çocuk musunuz
Bir de eşiniz olmuş artık
Eşinizin yaptıkları hoş değil ama sizin de yaptığınız çocukca.
Hep böyle devam eder mi bilmem ama eşiniz yerine bir de kv ile konuşsanız.

Bu konuda çok mantık aramamak lazim

Kaynanayi arardı bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…