Surekli alisveris yapma istegi

Crazypinkpink

Sen önce kendine bak
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
1.099
756
123
Hanimlar merhaba,
Benim derdim de surekli alisveris yapms istegimin olmasi. Surekli aklim alisveriste. Dolabim eskidi, biseyim yok vs diye diye evi doldurdum. Her aksam alisveris sitelerinde saatlerimo geciriyorum. Devamli alisveris yapiyorum ve butcemi de epey asiyorum. Kart borcum abarti degil ama yine de rahatsiz oluyorum. Siz de ayni misiniz? Aklimdan alisverisi nasil atarim. Fikir verin bana :110:

Sagolun bence de mutsuzluktan midir nedir...degisik bi durum...edkiden alisveris hastaligim yoktu cunku

Vallaha ben sinirlensem veya mutsuz hissetsem de alışveriş yapardım eskiden. Artik öyle yapmıyorum. Ama böyle durumlarda bazı eksikleri boş alışverişlerle doldurmaya calisiyoruz iste

Ohhhhhhhhhhh guzel Allahimmm cekerek konuya giriyorum

ruj : Tom Ford , 2 ; YSL, 1 hepsi de fusya ve tonlari:olamaz:
Kaban: 2 tane; 1 klasik siyah, 1 panco
Elbise: 1
Ceket: 1, siyah klasik
Canta girsem butun reyonu indiririm ama su anlik skor 0
Gomlek: giricem bekleyin
Kazak, triko: Network, Vekem Allah ne verdiyse ona da pis giricem tutmayin beni
Parfum: Buna bir tane gozume kestirdim elimdeki sise bitsin diye bekliyorum
Ayakkabi: almiyorum evde koyacak yer yok

Kuyumcu da gezicem , yuzuk bakiyorum. Kislik renk ariyorum, koy mor, eflatun, mavi tonlarinda. Eskiden ne guzel cercople mutlu olurdum, bu aralar mucevherata taktim. Parca basina hem pahali, hem de miktar az alabildigim icin yeterince tatmin saglamiyor maalesef:KK12::63:En ufak kolye 2000tlden basliyor.

Ekonoik olarak bitmisim yahu bunu fark ettim:bicak:

Vallaha ben sinirlensem veya mutsuz hissetsem de alışveriş yapardım eskiden. Artik öyle yapmıyorum. Ama böyle durumlarda bazı eksikleri boş alışverişlerle doldurmaya calisiyoruz iste

Valla panpa ben mutlu olsam da mutsuz olsam da aklimda surekli alisveris var. Yani hakli oldugun yer, hayatimda baska bir numara olmayinca alisverisi bosluk doldurmak icin kullaniyorum sanirsam. Bakalim bir sevgili yaparsam belki yatirim hesabim daha mutlu gunler gorecek insallah:olamaz:

Hanimlar merhaba,
Benim derdim de surekli alisveris yapms istegimin olmasi. Surekli aklim alisveriste. Dolabim eskidi, biseyim yok vs diye diye evi doldurdum. Her aksam alisveris sitelerinde saatlerimo geciriyorum. Devamli alisveris yapiyorum ve butcemi de epey asiyorum. Kart borcum abarti degil ama yine de rahatsiz oluyorum. Siz de ayni misiniz? Aklimdan alisverisi nasil atarim. Fikir verin bana :110:

Valla panpa kelin merhemi olsa basina surer. Bir de bu internet siteleri de insani zivanadan cikariyor, her gece yatmadan bakiyorum

Bence soyle yapin ben kendimi bu sekilde frenledim ... mesela kadinlar kulubunde para biriktirme yontemleri tasaruuf yontemleri gib aramalar yapin insanlar nasil alisvers yapiyor yerine insanlar nasil tasarruf yapiyor diy dusundum.. sonra dedimki ben niye cok alisvers yaparak kendimi daha kucuk dusureyimki millet nasil paralar biriktiriyor dedim ve birikimin tadini almaya basladim .. sozde alisveris zevki yerine birikim zevkini arastirin ve uygulayin .. alisveris sitelerindede gezmeyin derim boyle kokay cikarsi iz isin icinden diye umuyorum ,;)

Hanimlar merhaba,
Hic alisveris sevmem normalinde ihtiyacim olani alir, koseme cekilirdim amaaaaaa esime cok kizginim bu ara elimde kart cirt cirt stres atiyormus insan.
Varmis kadinlarin bir bildikleri diyorum ama sonu yok, tatmin etmiyor beni al al nereye kadar.

Valla panpa ben mutlu olsam da mutsuz olsam da aklimda surekli alisveris var. Yani hakli oldugun yer, hayatimda baska bir numara olmayinca alisverisi bosluk doldurmak icin kullaniyorum sanirsam. Bakalim bir sevgili yaparsam belki yatirim hesabim daha mutlu gunler gorecek insallah:olamaz:

Insallah :halay:

Back
X