• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli alışveriş yapma isteği

Bir bütçe belirle,atıyorum 300 tl kuruş gecmiycek şekilde şartlan mesela ve buna sadık ol 😊

Ama içlerinden bir ya da ikisini sürekli kullanıyorum diğerleri açılıyor kalıyor öylece aylarca 😀
Öyle benim kaç kutu göz kremini açıp devamını getiremeyip tarihini geçirmişliğim var ama hala alıyorum 😂🤷‍♀️

Ben konu açmışım zannettim.
Ama ben pişman mıyım hayır :KK70:
Kaç gündür Zara indirimini kovalıyorum. O trençkot benim olacak. Stokta bulsam kapacağım.
Kuzum kim bitiriyor sahi bunları :KK70: Almayınnn, almayınnnn.
Bir de şu an favorilerimde bulunan ürünler var. İhtiyacım var mı? Yok. Fazlası ziyan aslında ama durduramıyorum kendimi. Genellikle pişmanlık duymuyorum ama birkaç kez bir kullanıp bir daha kullanmadığım şeyleri görünce kızıyorum kendime. İsraf etmemeyi öğrenmem lazım.

Yapamıyorummm😭😂 Limitimi çok çok düşürmeyi deneyeceğim. Umarım bu defa da nakit çok harcamam 🙈
Alla allaaa çok şaşırdım ya be alıyorsun o kadar 😂🤣 ben neden alamıyorum acaba tam almaya alışacaktım karantina geldi kaldı yani alasım yok. Birde uygulamaları sil derim bakma hiç ne var ne yok diye

Madem alıyorsun bari 2.el satış yapan sitelerden sat uyguna zarardan kar edersin 😂
Düşündüm ama uğraşmak istemedim açıkçası. Birilerine ulaştırmaya çalışıyorum kullanmadıklarını. O da uzun süre dolabımda tuttuktan sonra. Bakıyorum belki aldım alalı iki ya da üç kez giymişimdir. Sonra diyorum ben bunu bir yerde giyerim ama yok giymiyorum. Aylar, yıllar sonra birilerine vermeye çalışıyorum.

Öyle benim kaç kutu göz kremini açıp devamını getiremeyip tarihini geçirmişliğim var ama hala alıyorum 😂🤷‍♀️
Geçenlerde aleovera içerikli nemlendirici bir krem gördüm sitenin birinde çok da övmüşler. Mağazaya gittiğimde aldım indirimde diye. Bir hafta oldu denemedim, açmadım bile kutusunu. 😂 Cildim de fazlasıyla yağlıdır nemlendirici çok kullanamam halbuki 😀

Alla allaaa çok şaşırdım ya be alıyorsun o kadar 😂🤣 ben neden alamıyorum acaba tam almaya alışacaktım karantina geldi kaldı yani alasım yok. Birde uygulamaları sil derim bakma hiç ne var ne yok diye
Mesela yüz temizleme cihazı aldım çok övülüyordu. Epey de satılan bir ürün. Tabii en pahalısı değil bir alt modeli. Aldım üç kez filan kullandım. Yüz temizleme jeli aldım onunla kullanırım diye. Bir kere kullandım. Eve gelince beyaz sabunla ve ellerimle yıkıyorum yüzümü hâlâ😀

Bir bütçe belirle,atıyorum 300 tl kuruş gecmiycek şekilde şartlan mesela ve buna sadık ol 😊
Bunu da deneyeceğim. Umarım😁 Yani hep böyle fikirler geliyor aklıma ama o anda uçup gidiyor 😀

Kredi kartını kapat bence.Nakit alışveriş yaparken çok kıyamıyor insan,kredi kartı sanki bedava gibi geliyo 🙂 ben kestim kredi kartlarımi

Mesela yüz temizleme cihazı aldım çok övülüyordu. Epey de satılan bir ürün. Tabii en pahalısı değil bir alt modeli. Aldım üç kez filan kullandım. Yüz temizleme jeli aldım onunla kullanırım diye. Bir kere kullandım. Eve gelince beyaz sabunla ve ellerimle yıkıyorum yüzümü hâlâ😀
Ciddi müsrif olmuşsunuz olmaz ama brn mesela onları gördüm temizleme makinesi falan ayyy dedim yüzünü yıkamaya üşeniyorsun makine senin neyine🤣😂 böyle düşünün boşverin olmayın

Kredi kartını kapat bence.Nakit alışveriş yaparken çok kıyamıyor insan,kredi kartı sanki bedava gibi geliyo 🙂
Kapatmak biraz zor benim için şu an ama limitimi olabildiğince düşürmeye çalışacağım borçlarımı ödedikçe. Kapatsam bu defa nakite yüklenmekten de korkuyorum 😀

Haklısınız. O otokontrolü nasıl geri kazanabilirim bilmiyorum. Çok kızıyorum kendime ama engel de olamıyorum. Mutlaka beğendiğim o şeyi almak için bir bahane buluyorum kendi kendime. Şu an kredi kartı limitimi düşürdüm biraz da olsa. Ödedikçe daha da düşürmeyi planlıyorum. Gelecek ay bin lira daha düşürürsem bir miktar belki kısıtlamış olurum kendimi. Umuyorum 😀
Ne güzel ya. Ben de alışveriş yapamıyorum. Çok özeniyorum son kuruşuna kadar harcayanlara 😂

Ciddi müsrif olmuşsunuz olmaz ama brn mesela onları gördüm temizleme makinesi falan ayyy dedim yüzünü yıkamaya üşeniyorsun makine senin neyine🤣😂 böyle düşünün boşverin olmayın
O an nasıl bir hisse kapılıyorsam yapabilirim sanıyorum. 😀 Çok fazla gaza geliyorum. Birkaç saat önce 3 adet gömlek aldım. Önceden S beden alırdım ancak şu an eski kilomdan 7-8 kilo fazlayım. M yoktu stokta S olanları aldım 😀

Ne güzel ya. Ben de alışveriş yapamıyorum. Çok özeniyorum son kuruşuna kadar harcayanlara 😂
Özenmeyin lütfen 😀 Ben de size özeniyorum şu an. Lütfen iradenizi koruyun. Umarım kendime gelebilirim ☺️

Özenmeyin lütfen 😀 Ben de size özeniyorum şu an. Lütfen iradenizi koruyun. Umarım kendime gelebilirim ☺
Bence kolay kolay gelemezsiniz😂 benim ablamda böyle sürekli kredi kartı borcu var ve inan otobüsle giderken bir mağazanın vitrininde bişey görüp cama yapışıyor, akşam eve geldiğinde o gördüğü şeyin çok güzel olduğunu yarın gidip alacağını falan söyleyip duruyor😂

Ben üç ay öncesine kadar kendimi tutuyordum. Evin eksikleri vardı onları tamamlayım diye. Bu ay eksikler bitti ve ben kart ekstrem kesilir kesilmez yüksek bir miktar kıyafet alışverişi yaptım. Kilo aldığım için muhtemelen bedenleri tutturamadıklarım olacak ve şuan acayip vicdan azabı çekiyorum. Ben sürekli instagramdan link verenleri takip ediyorum ve evden dışarı çıkmadığım içinde internete yöneldim. Eğer kendimi frenlemezsem zar zor kurduğum minimalist düzen alt üst olacak

O an nasıl bir hisse kapılıyorsam yapabilirim sanıyorum. 😀 Çok fazla gaza geliyorum. Birkaç saat önce 3 adet gömlek aldım. Önceden S beden alırdım ancak şu an eski kilomdan 7-8 kilo fazlayım. M yoktu stokta S olanları aldım 😀
Yoghh artık🤣😂 olmayan bedeni alışkanlıktan aldınız yani resmen bence yapmayın geliyor terlikkk

Back
X