- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.695
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Madem alıyorsun bari 2.el satış yapan sitelerden sat uyguna zarardan kar edersinSepete attıklarımı bırakamıyorum![]()
Öyle benim kaç kutu göz kremini açıp devamını getiremeyip tarihini geçirmişliğim var ama hala alıyorumAma içlerinden bir ya da ikisini sürekli kullanıyorum diğerleri açılıyor kalıyor öylece aylarca![]()
Bir de şu an favorilerimde bulunan ürünler var. İhtiyacım var mı? Yok. Fazlası ziyan aslında ama durduramıyorum kendimi. Genellikle pişmanlık duymuyorum ama birkaç kez bir kullanıp bir daha kullanmadığım şeyleri görünce kızıyorum kendime. İsraf etmemeyi öğrenmem lazım.Ben konu açmışım zannettim.
Ama ben pişman mıyım hayır
Kaç gündür Zara indirimini kovalıyorum. O trençkot benim olacak. Stokta bulsam kapacağım.
Kuzum kim bitiriyor sahi bunlarıAlmayınnn, almayınnnn.
Alla allaaa çok şaşırdım ya be alıyorsun o kadarYapamıyorummmLimitimi çok çok düşürmeyi deneyeceğim. Umarım bu defa da nakit çok harcamam
![]()
Düşündüm ama uğraşmak istemedim açıkçası. Birilerine ulaştırmaya çalışıyorum kullanmadıklarını. O da uzun süre dolabımda tuttuktan sonra. Bakıyorum belki aldım alalı iki ya da üç kez giymişimdir. Sonra diyorum ben bunu bir yerde giyerim ama yok giymiyorum. Aylar, yıllar sonra birilerine vermeye çalışıyorum.Madem alıyorsun bari 2.el satış yapan sitelerden sat uyguna zarardan kar edersin![]()
Geçenlerde aleovera içerikli nemlendirici bir krem gördüm sitenin birinde çok da övmüşler. Mağazaya gittiğimde aldım indirimde diye. Bir hafta oldu denemedim, açmadım bile kutusunu.Öyle benim kaç kutu göz kremini açıp devamını getiremeyip tarihini geçirmişliğim var ama hala alıyorum![]()
Mesela yüz temizleme cihazı aldım çok övülüyordu. Epey de satılan bir ürün. Tabii en pahalısı değil bir alt modeli. Aldım üç kez filan kullandım. Yüz temizleme jeli aldım onunla kullanırım diye. Bir kere kullandım. Eve gelince beyaz sabunla ve ellerimle yıkıyorum yüzümü hâlâAlla allaaa çok şaşırdım ya be alıyorsun o kadarben neden alamıyorum acaba tam almaya alışacaktım karantina geldi kaldı yani alasım yok. Birde uygulamaları sil derim bakma hiç ne var ne yok diye
Bunu da deneyeceğim. UmarımBir bütçe belirle,atıyorum 300 tl kuruş gecmiycek şekilde şartlan mesela ve buna sadık ol![]()
Ciddi müsrif olmuşsunuz olmaz ama brn mesela onları gördüm temizleme makinesi falan ayyy dedim yüzünü yıkamaya üşeniyorsun makine senin neyineMesela yüz temizleme cihazı aldım çok övülüyordu. Epey de satılan bir ürün. Tabii en pahalısı değil bir alt modeli. Aldım üç kez filan kullandım. Yüz temizleme jeli aldım onunla kullanırım diye. Bir kere kullandım. Eve gelince beyaz sabunla ve ellerimle yıkıyorum yüzümü hâlâ![]()
Kapatmak biraz zor benim için şu an ama limitimi olabildiğince düşürmeye çalışacağım borçlarımı ödedikçe. Kapatsam bu defa nakite yüklenmekten de korkuyorumKredi kartını kapat bence.Nakit alışveriş yaparken çok kıyamıyor insan,kredi kartı sanki bedava gibi geliyo![]()
Ne güzel ya. Ben de alışveriş yapamıyorum. Çok özeniyorum son kuruşuna kadar harcayanlaraHaklısınız. O otokontrolü nasıl geri kazanabilirim bilmiyorum. Çok kızıyorum kendime ama engel de olamıyorum. Mutlaka beğendiğim o şeyi almak için bir bahane buluyorum kendi kendime. Şu an kredi kartı limitimi düşürdüm biraz da olsa. Ödedikçe daha da düşürmeyi planlıyorum. Gelecek ay bin lira daha düşürürsem bir miktar belki kısıtlamış olurum kendimi. Umuyorum![]()
O an nasıl bir hisse kapılıyorsam yapabilirim sanıyorum.Ciddi müsrif olmuşsunuz olmaz ama brn mesela onları gördüm temizleme makinesi falan ayyy dedim yüzünü yıkamaya üşeniyorsun makine senin neyineböyle düşünün boşverin olmayın
Özenmeyin lütfenNe güzel ya. Ben de alışveriş yapamıyorum. Çok özeniyorum son kuruşuna kadar harcayanlara![]()
Bence kolay kolay gelemezsinizÖzenmeyin lütfenBen de size özeniyorum şu an. Lütfen iradenizi koruyun. Umarım kendime gelebilirim ☺
Yoghh artıkO an nasıl bir hisse kapılıyorsam yapabilirim sanıyorum.Çok fazla gaza geliyorum. Birkaç saat önce 3 adet gömlek aldım. Önceden S beden alırdım ancak şu an eski kilomdan 7-8 kilo fazlayım. M yoktu stokta S olanları aldım
![]()