Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyice umutsuzluğa kapılacağımBence kolay kolay gelemezsinizbenim ablamda böyle sürekli kredi kartı borcu var ve inan otobüsle giderken bir mağazanın vitrininde bişey görüp cama yapışıyor, akşam eve geldiğinde o gördüğü şeyin çok güzel olduğunu yarın gidip alacağını falan söyleyip duruyor
![]()
Ben o sırada amaaaan ölümlü dünya al gitsin diyorummesela ne alıcaksın yüz temizleme cihazı mı.. almasam ölür müyüm de..
bak ölmeyecek gibiysen alma ölecek gibiysen al.
Hihihi hiç yapmayacağım pedikür setlerini ayak kremlerini almak , mavi maskara , bilmem ne renk göz kalemi , plastik japon kızı ayakkabılarıGeçenlerde aleovera içerikli nemlendirici bir krem gördüm sitenin birinde çok da övmüşler. Mağazaya gittiğimde aldım indirimde diye. Bir hafta oldu denemedim, açmadım bile kutusunu.Cildim de fazlasıyla yağlıdır nemlendirici çok kullanamam halbuki
![]()
Neden olacak hep bu instagram yüzünden. Yarışa girip duruyoruz, o kaydırmalı linkler sizin ayağınızı kaydırıyor, aman diyim kaydırmayınİyice umutsuzluğa kapılacağımEskiden de alırdım ancak ihtiyacım kadarını alırdım. Şu an nasıl bu hale geldiğimi sorguluyorum
![]()
Bugün sonduAlmanın sonu yok ve bu hayatta herşey olabilir geleceğini dusunmelisin tabiki al nefsini korelt ama Ayda 2 parçayı geçmesin ve düşün buna benzer varmı diye kadınlar süslüdür abartmaya gerek yok
Beden oluyor ancak ben kalçamı kapatsın istiyorum genelde üst kıyafetlerinde. Ama gelin görün ki aldığım kilolar hep kalça ve bacaktaYoghh artıkolmayan bedeni alışkanlıktan aldınız yani resmen bence yapmayın geliyor terlikkk
YapamıyorumNeden olacak hep bu instagram yüzünden. Yarışa girip duruyoruz, o kaydırmalı linkler sizin ayağınızı kaydırıyor, aman diyim kaydırmayın![]()
Kirpik lifting seti aldım geçen. Onu da zar zor yaptım daha uğraşır mıyım bilmiyorumHihihi hiç yapmayacağım pedikür setlerini ayak kremlerini almak , mavi maskara , bilmem ne renk göz kalemi , plastik japon kızı ayakkabılarıkullanamayacağım ne varsa alıp sonra benim hiç bir şeyim yok yaaa diye ağlamak
![]()
Kendimize gelelim bir yolunu bulup bu alışveriş bağımlılığından kurtulalımBen üç ay öncesine kadar kendimi tutuyordum. Evin eksikleri vardı onları tamamlayım diye. Bu ay eksikler bitti ve ben kart ekstrem kesilir kesilmez yüksek bir miktar kıyafet alışverişi yaptım. Kilo aldığım için muhtemelen bedenleri tutturamadıklarım olacak ve şuan acayip vicdan azabı çekiyorum. Ben sürekli instagramdan link verenleri takip ediyorum ve evden dışarı çıkmadığım içinde internete yöneldim. Eğer kendimi frenlemezsem zar zor kurduğum minimalist düzen alt üst olacak
Denemedim mi sanıyorsunuz ?bende de asiri derecede online alisveris bagimliligi baslamisti. ama ben kendime bir seyler aldigim kadar gereksiz bircok sey de aliyordum eve veya arabaya falan. en son arabama spoiler alinca yuh dedim ben ne yapiyorum yani simdi nereden cikti bu
telefonumdaki alisveris applerini silince biraz duzeldim acikcasi. cunku ben twitter instagram gibi zara beymen uygulamalarinda falan duzenli vakit geciriyordum resmen. siz de app kullaniyorsaniz silin bence ise yariyor.
Bende şu üç günde dört milyarlık kıyafet aldım doldu taşıyor dedim eve geldim hicbiseyim yok gibi. Aynıyız senle .durdurulamayizSon zamanlarda engel olamıyorum kendime. İnternet üzerinden sürekli gerekli gereksiz alışveriş yapıyorum. Tamam bundan sonra artık bir ihtiyacım kalmadı diyorum daha almayacağım diyorum bakıyorum hoşuma giden bir bluz, gömlek görüyorum kendimi kredi kartı numarasını girerken buluyorum. Abarttım artık durmalıyım dediğim zaman birkaç gün içinde yine aynı döngüye giriyorum. Aldığım birkaç kıyafet hiç istediğim gibi olmadı hatta. Karantina döneminde fazlasıyla kilo aldığım için. Bilmiyorum psikolojik bir durum sanırım, mutlu oluyorum yeni bir şeyler aldığımda. Nasıl atlatırım bilmiyorum. Şunu da deneyeyim bunu da deneyeyim diye diye dolduruyorum dolabı, yalnız belki sürekli kullandığım bir iki tanesidir. Dönem dönem oluyor gibi. Bu aralar durduramıyorum kendimi. Kredi kartı limitimi azaltmayı düşünüyorum. Ama ola ki acil bir ihtiyaç olursa diye ona da cesaret edemiyorum. Bu durumu yaşayan var mı aranızda dönem dönem ? Nasıl çözüm buldunuz?
Bende harcamak konusunda önceden çok sikintiliydim çok harcardim kartları internet alışverişine actirmadim ,yinede gezerken yaptığım alışverişin tekinde limit dolmuş kasada kaldım öyle alamadım bıraktım,o günden sonra bıraktım alışveriş deliligini ,şimdide para harciyamiyorum tasarruf edeyim diye uğraşıyorum benim geliri hemen yatırma çeviriyorum eşimin geliriyle ev gecindiriyoruz.Son zamanlarda engel olamıyorum kendime. İnternet üzerinden sürekli gerekli gereksiz alışveriş yapıyorum. Tamam bundan sonra artık bir ihtiyacım kalmadı diyorum daha almayacağım diyorum bakıyorum hoşuma giden bir bluz, gömlek görüyorum kendimi kredi kartı numarasını girerken buluyorum. Abarttım artık durmalıyım dediğim zaman birkaç gün içinde yine aynı döngüye giriyorum. Aldığım birkaç kıyafet hiç istediğim gibi olmadı hatta. Karantina döneminde fazlasıyla kilo aldığım için. Bilmiyorum psikolojik bir durum sanırım, mutlu oluyorum yeni bir şeyler aldığımda. Nasıl atlatırım bilmiyorum. Şunu da deneyeyim bunu da deneyeyim diye diye dolduruyorum dolabı, yalnız belki sürekli kullandığım bir iki tanesidir. Dönem dönem oluyor gibi. Bu aralar durduramıyorum kendimi. Kredi kartı limitimi azaltmayı düşünüyorum. Ama ola ki acil bir ihtiyaç olursa diye ona da cesaret edemiyorum. Bu durumu yaşayan var mı aranızda dönem dönem ? Nasıl çözüm buldunuz?
Ooo siz beni fazlasıyla geçmişsiniz, aman dikkatBende şu üç günde dört milyarlık kıyafet aldım doldu taşıyor dedim eve geldim hicbiseyim yok gibi. Aynıyız senle .durdurulamayiz
Çok haklısınız. Yaklaşık 8 yıldır çalışıyorum. Bir araba alabildim o da borç alarak. Burcumu bitirdim ama şimdi de çok çarçur ediyorum parayı farkındayım. Belki ilerde lazım olacak, ihtiyacın dışındaki harcamalarımı engellemenin bir yolunu bulmam gerek. Kart borcumu ödedikçe limitimi azaltmaya çalışacağım. Ondan sonra bir rutin oluşturmam gerekiyor kendime. Umarım başarabilirim.Bende harcamak konusunda önceden çok sikintiliydim çok harcardim kartları internet alışverişine actirmadim ,yinede gezerken yaptığım alışverişin tekinde limit dolmuş kasada kaldım öyle alamadım bıraktım,o günden sonra bıraktım alışveriş deliligini ,şimdide para harciyamiyorum tasarruf edeyim diye uğraşıyorum benim geliri hemen yatırma çeviriyorum eşimin geliriyle ev gecindiriyoruz.
Sizede önerim kartları internete kapatın maaşın belli bir kısmını tasarrufa aktarın,gelir gider hesabı yapın şu hastalık dönemi paranın değerini daha iyi öğretti kenarda paraniz olsun.