- 25 Ağustos 2019
- 165
- 4
- 13
- 43
- Konu Sahibi Pitikareligomlek
-
Yok. Değilim.sevilmek sevmek istiyorimŞıpsevdisiniz demekki :) Duygu boşluğu var anlasilan, sevmek sevilmek istiyorsunuz.Karsilik görseniz sabit kalır diye düşünüyorum
Eşimden boşandım.cok yalnız kaldım...yaşım 37 ve bu süreçte kolaylıkla aşık olabildiğini gördüm.tabi ki platonik.biri48_49 yaşlarındaydı.kisa boyluydu.konustugumda full konsantrasyon beni dinlemedi çok hoşuma gitti.ve konumu itibariyle çok beğenmiştim onu...o adamı unutamiyoeum marttan beri.bir kez gordum.onu.
Bugün yine böyle bi sefer benle yaşit, takım.elbiseli, hafif kır saçlı birini çok çok beğendim...keşke o benim sevgilim.olsaydi dedim .ve bu ihtimali düşününce bir sevindirik oldum.adam geldi ben bunları düşündüm ve o adam gitti .gelmedi gitmesi beş dakka sürmedi ama acayip hoşlandım.
Bosanali çok yeni.temmuzda boşandım.kasimdan beri ayriyiz.wski eşimin de sevdiğim özellikleri var.
Neden sürekli aşık olup duruyorum.bilen var mu
O da ayrı sıkıntı.evlenecez diye tutturdudaha aşkın ne olduğunu bilmiyorsun.
senin ki aşk değil yalnız olmaya cesaretin yok.
ben oyumu eski eşinden yana kullanıyorum
ama keşke tedavi olsan önce manolyacığım...
Herkes degilKimi görseniz keşkeee benimmm olsaaa durumunda olmanız ve konuyu yazma şekliniz o kadar itici ki anlatamam. Hesap makinesiyle mi yazdın ? Az biraz dikkat lütfen.
O da ayrı sıkıntı.evlenecez diye tutturdu
Kimi görseniz keşkeee benimmm olsaaa durumunda olmanız ve konuyu yazma şekliniz o kadar itici ki anlatamam. Hesap makinesiyle mi yazdın ? Az biraz dikkat lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?