Sürekli aşık oluyorum

Ilk cümlede siz diosun ikinci de sen. Biraz dikkatli olur musun ki? Sacma sapan seylere takılmaniz herkesten itici.
'Diosun' diye yazılmaz. Aynı şekilde ikinci cümlende sen demen,son cümlende siz diye bahsetmen ve beni düzeltiğini zannetmen içler acısı. Ayrica not olsun diye ekliyorum az biraz dikkat etmesini istedim , sorunsuz yazı yazmasını değil. Konu akıcı şekilde yazılmamış yani. Umarım anlamışsindir.

Eşimden boşandım.cok yalnız kaldım...yaşım 37 ve bu süreçte kolaylıkla aşık olabildiğini gördüm.tabi ki platonik.biri48_49 yaşlarındaydı.kisa boyluydu.konustugumda full konsantrasyon beni dinlemedi çok hoşuma gitti.ve konumu itibariyle çok beğenmiştim onu...o adamı unutamiyoeum marttan beri.bir kez gordum.onu.
Bugün yine böyle bi sefer benle yaşit, takım.elbiseli, hafif kır saçlı birini çok çok beğendim...keşke o benim sevgilim.olsaydi dedim .ve bu ihtimali düşününce bir sevindirik oldum.adam geldi ben bunları düşündüm ve o adam gitti .gelmedi gitmesi beş dakka sürmedi ama acayip hoşlandım.
Bosanali çok yeni.temmuzda boşandım.kasimdan beri ayriyiz.wski eşimin de sevdiğim özellikleri var.
Neden sürekli aşık olup duruyorum.bilen var mu
Aşık olsaydın aşık olmazdin.

Aşk değilde sevilmeye ihtiyacınız var gibi. Duygusal açlık çekiyorsunuz. Güzel bi ilişkim olsun, seveyim, sevileyim, beğenileyim, arzulanayım istiyorsunuz. Ki gayet normal. Ama bu duyguları kontrol altında tutarak yaşayın. Yoksa çok yanlış kararlar aldırabilir.

Bu kafayla devam edersen yanlış insanı bulursun yine.

Her insana da alıcı gözüyle bakmak zorunda değilsin. Daha yeni bosanmanin yolundan geçen biri dinlenmeli , ruhunu dinlemeli.

Yoksa yanlış yapar, kaçarı yok.

Her neyse...acayip joslanma ve sürekli onu düşünme.ve bu adamları sadece bir kez gordum
Düsünecek baska bi seyin yok ondan. Hayatini doldur, hobiler edin ve aski bulmayi akisina birak, tek gayen bi adam bulmak olmasin o zaman her sey yoluna girer. Ask da bulur seni merak etme😉

Aşk bu değil sadece hoşlaniyosunuz ya da öyle saniyosunuz bosluktasiniz daha yeni bosanmişsiniz biraz kendinize zaman verin kafanizi dinleyin yanlis kararlar verip daha çok üzülmeyin herkese alıcı gözle bakmayin

tabiikiiii, eski eşiyle olan konuları, müdürle olan konusu (hatta o konuda baya reddetti manolya olduğunu sonradan itiraf etti) buram buram sarımanolya tarzında bir paragraf zaten :KK76: en son mune'a gerçek kişi olduğunu kanıtlayamamıştı bi de trip atmıştı bir daha asla konu açmıycam burdan gidiyorum diye.yine bu üyeliğini aldı geldi.:dondurma:

Duygusal boşluk bunları yaşatan. Aşk o kadar kolay değil ama hoşlanıyor olmanızda çok normal. Eski eşinizde görmediğiniz bazı şeyleri başkasında aramaya başlamış olabilirsiniz

Back
X