Sürekli aşık oluyorum

Eşimden boşandım.cok yalnız kaldım...yaşım 37 ve bu süreçte kolaylıkla aşık olabildiğini gördüm.tabi ki platonik.biri48_49 yaşlarındaydı.kisa boyluydu.konustugumda full konsantrasyon beni dinlemedi çok hoşuma gitti.ve konumu itibariyle çok beğenmiştim onu...o adamı unutamiyoeum marttan beri.bir kez gordum.onu.
Bugün yine böyle bi sefer benle yaşit, takım.elbiseli, hafif kır saçlı birini çok çok beğendim...keşke o benim sevgilim.olsaydi dedim .ve bu ihtimali düşününce bir sevindirik oldum.adam geldi ben bunları düşündüm ve o adam gitti .gelmedi gitmesi beş dakka sürmedi ama acayip hoşlandım.
Bosanali çok yeni.temmuzda boşandım.kasimdan beri ayriyiz.wski eşimin de sevdiğim özellikleri var.
Neden sürekli aşık olup duruyorum.bilen var mu
Hayırlısı olsun hakkınızda.

sarımanolya kullanıcı adlarından biri.daha sağlam hafızalı bir arkadaş gelip hatırlar diğer isimlerini de.devam filmi gibi konu açan, fake olduğundan şüphelenilen bir kullanıcıydı.en son mune'a gerçek kişi olduğunu kanıtlayamadı hatta trip de attı bir daha gelmem sitenize diye sonra bu hesapla geri döndü.eğer gerçek kişiyse çok ciddi anlamda tedavi olması gereken bir karakterdi kendisi.ne hikayeler ne hikayeler

Ilkbahari bekliyorum
Acikkahve
Beyazlale
Sabirtasi
...

Daha uzar bu liste :olamaz:

Back