Sürekli aşık oluyorum

Alev alev yanıyorsunuz sanırım hahaha (umarım öyledir en azından fizyolojik ihtiyaç)
Aşk böyle mi oluyor konumu itibarıyle beğendim yazmışsınız o hoşlantııı

E 37 yaşındaki kadına da ben demiyeyim neyin aşk neyin hoşlantı olduğunu....

sarımanolya kullanıcı adlarından biri.daha sağlam hafızalı bir arkadaş gelip hatırlar diğer isimlerini de.devam filmi gibi konu açan, fake olduğundan şüphelenilen bir kullanıcıydı.en son mune'a gerçek kişi olduğunu kanıtlayamadı hatta trip de attı bir daha gelmem sitenize diye sonra bu hesapla geri döndü.eğer gerçek kişiyse çok ciddi anlamda tedavi olması gereken bir karakterdi kendisi.ne hikayeler ne hikayeler

Eşimden boşandım.cok yalnız kaldım...yaşım 37 ve bu süreçte kolaylıkla aşık olabildiğini gördüm.tabi ki platonik.biri48_49 yaşlarındaydı.kisa boyluydu.konustugumda full konsantrasyon beni dinlemedi çok hoşuma gitti.ve konumu itibariyle çok beğenmiştim onu...o adamı unutamiyoeum marttan beri.bir kez gordum.onu.
Bugün yine böyle bi sefer benle yaşit, takım.elbiseli, hafif kır saçlı birini çok çok beğendim...keşke o benim sevgilim.olsaydi dedim .ve bu ihtimali düşününce bir sevindirik oldum.adam geldi ben bunları düşündüm ve o adam gitti .gelmedi gitmesi beş dakka sürmedi ama acayip hoşlandım.
Bosanali çok yeni.temmuzda boşandım.kasimdan beri ayriyiz.wski eşimin de sevdiğim özellikleri var.
Neden sürekli aşık olup duruyorum.bilen var mu
Hoşlantı diyelim sizinkine. Duygusal boşluğa düşmüşsünüz o boşluğu dolduracak birini umut ediyorsunuz anladığım kadarıyla

sarımanolya kullanıcı adlarından biri.daha sağlam hafızalı bir arkadaş gelip hatırlar diğer isimlerini de.devam filmi gibi konu açan, fake olduğundan şüphelenilen bir kullanıcıydı.en son mune'a gerçek kişi olduğunu kanıtlayamadı hatta trip de attı bir daha gelmem sitenize diye sonra bu hesapla geri döndü.eğer gerçek kişiyse çok ciddi anlamda tedavi olması gereken bir karakterdi kendisi.ne hikayeler ne hikayeler
2.üyelik hem de kanıtlayamamıs ne yapmamız gerek ki

Boşlukta olduğunuz içindir
hayatınızda biri olmasına alışıksınız ondan
bende öyleyim yolda birini göreyim ayy ne hoş adam içim akar hemen adam dönse konuşsa konuşucam o kadar yani :)
boşanmak ne illet bişeymiş :)

2.üyelik hem de kanıtlayamamıs ne yapmamız gerek ki
6. üyeliği falan bu :dondurma: valla onu tanıyanlar direkt yazım şeklinden kimin geldiğini anlıyo.okuyup geçiyoruz artık.bilmiyorum bu hesabıyla kanıtlamaya karar verir mi yoksa yine mi trip atar gider.ama eğer gerçek bi insansa çocuğuna çok yazık

'Diosun' diye yazılmaz. Aynı şekilde ikinci cümlende sen demen,son cümlende siz diye bahsetmen ve beni düzeltiğini zannetmen içler acısı. Ayrica not olsun diye ekliyorum az biraz dikkat etmesini istedim , sorunsuz yazı yazmasını değil. Konu akıcı şekilde yazılmamış yani. Umarım anlamışsindir.

Senin gibi tuhaflarla dalga geciorum hala konusuosun ya cok mu lazim deli deli yazman şunları. Otur bu cumledekileri de bul bakim hade

Senin gibi tuhaflarla dalga geciorum hala konusuosun ya cok mu lazim deli deli yazman şunları. Otur bu cumledekileri de bul bakim hade
Benimle dalga geçecek kadar zeka seviyesine ulaşmamış olman bir yana senin gibi birinin anlayabileceğini düşünerek açıklama yapmak benim hatam. Deliler kovalasın seni öptüm byby

Eşimden boşandım.cok yalnız kaldım...yaşım 37 ve bu süreçte kolaylıkla aşık olabildiğini gördüm.tabi ki platonik.biri48_49 yaşlarındaydı.kisa boyluydu.konustugumda full konsantrasyon beni dinlemedi çok hoşuma gitti.ve konumu itibariyle çok beğenmiştim onu...o adamı unutamiyoeum marttan beri.bir kez gordum.onu.
Bugün yine böyle bi sefer benle yaşit, takım.elbiseli, hafif kır saçlı birini çok çok beğendim...keşke o benim sevgilim.olsaydi dedim .ve bu ihtimali düşününce bir sevindirik oldum.adam geldi ben bunları düşündüm ve o adam gitti .gelmedi gitmesi beş dakka sürmedi ama acayip hoşlandım.
Bosanali çok yeni.temmuzda boşandım.kasimdan beri ayriyiz.wski eşimin de sevdiğim özellikleri var.
Neden sürekli aşık olup duruyorum.bilen var mu
İç içe arayistasiniz ama o aşk değil keşke...

aşk diye bir şey yok fiziksel çekim yaşıyorsunuz ya da fiziksel yoksunluk yaşıyorsunuz düzenli cinsel hayatınız bittiği için.Dikkatinizi başka şeylere yöneltin.

Aynı sıkıntı bende de var duygusal boşluktan olduğunu düşünüyorum ama ben hemen aşık olduğum gibi olmayınca yanlışını bi kabalığını görünce de buz gibi soğuyorum...

Back
X